Home
Γ.Σ. Κοζανης
Συνέντευξη Γιώτα ΝΤΕΡΟΥ-Ελισάβετ ΠΑΦΙΛΗ

Η εμπειρία μας από το καμπ στη Σερβία

Μία ακόμη διέξοδο χαράς και άθλησης μέσα στο φετινό καλοκαίρι αποφάσισε να παρέχει το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης για τις αθλήτριες του σωματείου λαμβάνοντας μέρος σε ένα από τα καλύτερα volleyballcamps της Ευρώπης που γίνεται στην ευρύτερη περιοχή του Βελιγραδίου στη Σερβία.

Η πρωτοβουλία αυτή δυστυχώς δεν έτυχε της ανάλογης ανταπόκρισης και έτσι δεν δημιουργήθηκε αποστολή για το καμπ του Βελιγραδίου. Όμως πήραν μέρος στο περίφημο αυτό 10 ήμερο καμπ δύο αθλήτριες του Συλλόγου η Γιώτα Ντέρου και η Ελισάβετ Παφίλη που τις συνόδεψαν στο εξωτερικό ο Πρόεδρος κ. Δ. Παφίλης και ο έφορος κ. Γ. Ντέρος. Αντί να ναυλωθεί πούλμαν αποστολής όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί τα 4 μέλη της αποστολής πήγαν οδικώς στο Κόζιεριτς και μετά από δεκάωρο ταξίδι έφτασαν στο πολυδιαφημισμένο κάμπ του βόλεϊ όπου πήραν μέρος και όταν επέστραψαν όλοι είχαν πολλά ενδιαφέροντα να διηγηθούν.

Παραθέτουμε μια συνέντευξη των δύο τυχερών αθλητριών που έλαβαν μέρος σε αυτό το καμπ στο Κόζιεριτς. Οι απόψεις τους είναι αντιπροσωπευτικές των εμπειριών που είχαν σε αυτό το καμπ και ίσως αυτές οι απόψεις να παρακινήσουν πολυαριθμότερη αποστολή για του χρόνου αφού ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης έχει στα πλάνα του να συνεχίσει να συμμετέχει σε αυτό το καμπ.

Περισσότερα...
 
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
Σάββατο, 20 Σεπτέμβριος 2014 14:05
Μία νίκη και μία ήττα σημείωσε η ομάδα των κορασίδων του Συλλόγου μας στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών με την συμμετοχή και του Α.Ο. Αγ. Αθανασίου Θεσσαλονίκης.
Τα αποτελέσματα που έφερε η ομάδα ήταν:
Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών - ΓΣ Κοζάνης 1-2
Στο τουρνουά κορασίδων που γίνεται στα Γιαννιτσά στο πρώτο παιχνίδι ο ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ κέρδισε με σκορ 1-2 τα σετ 25-18 , 26-28, 13-15. Αγωνίσθηκαν για την ομάδα μας οι αθλήτριες: Βασιλοπούλου, Γκιάτα, Καρυπίδου, Τσιαούση, Μαγγιρίδου, Τσανακτσή, Εμμανουηλίδου (Α΄ σετ) Φακίτσα, Πεχλιβανίδου,Φασούλα, Παφίλη, Βόντσα, Καλογερίδου, Ντομοπούλου (Β΄ σετ).

Α.Ο. Αγίου Αθανασίου -ΓΣ Κοζάνης 2-0
Η ομάδα μας αμέσως με το που τελείωσε το πρώτο παιχνίδι ξεκίνησε πάλι ζέσταμα για να αντιμετωπίσει μια ξεκούραστη ομάδα και δίχως να είναι δικαιολογία έχασε με σκορ 2-0 τα σετ 25-20, 25-19. Και στο παιχνίδι αυτό ο προπονητής μας Δημήτρης Τιτέλης χρησιμοποίησε διαφορετικές επτάδες γιατί πάντα ο σκοπός είναι η συμμετοχή όλων των αθλητριών σε ολόκληρο σετ.

 

 
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
Παρασκευή, 19 Σεπτέμβριος 2014 18:41

Στα πλαίσια του πρωτοποριακού προγράμματος "Παίζω Βόλεϊ" που για 3η συνεχόμενη χρονιά η ΕΟΠΕ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας θα εφαρμόσει και το οποίο πλέον έχει γίνει θεσμός στο κομμάτι της ανάπτυξης του αθλήματος, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης με σταθερό προσανατολισμό στο "ευ αγωνίζεσθαι" όλων των παιδιών από  τις πιό μικρές ηλικίες, πρόκειται να διοργανώσει τουρνουά βόλεϊ μαθητών Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας.

Το τουρνουά βόλεϊ των Σχολείων Κοζάνης θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης (Κλειστό Γυμναστήριο) απο τις 09:00 έως 13:00.

Το Τουρνουά του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης, έχει ως βασικό στόχο να φέρει τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων σε μια πρώτη επαφή με το βόλεϊ, μέσω των προπονητών και γυμναστών του Συλλόγου μας και φυσικά θα αποτελέσει την απαρχή και για άλλες πρωτοβουλίες που ο Σύλλογός μας έχει στα σχέδιά του για τη νέα χρονιά.

  • Οι μαθητές των Σχολείων θα συμμετάσχουν με ευθύνη των γονέων τους στο τουρνουά
  • Από  την πλευρά του ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης με όλη τη σοβαρότητα και υπευθυνότητα που έχει το Σωματείο μας όλα αυτά τα χρόνια της δράσης του στην διάρκεια του τουρνουά έχει φροντίσει να υπάρχει στο ΔΑΚ γιατρός και ασθενοφόρο για κάθε ενδεχόμενο πιθανού τραυματισμού η οτιδήποτε άλλο συμβεί.
  • Σε όλους τους μαθητές που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά θα τους δοθούν δώρα.
 
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Τρίτη, 02 Σεπτέμβριος 2014 11:35

Ο Γυμναστικός σύλλογος Κοζάνης, σας προσκαλεί να μάθετε ένα από τα πιο συναρπαστικά αθλήματα!!

Μαθήματα βόλεϊ για κορίτσια και αγόρια από 6-12 ετών, στις ακαδημίες του γυμναστικού συλλόγου και στον πιο ιστορικό σύλλογο της Κοζάνης!

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6943016259 – 6977041443 - 6973990069!

Οι εγγραφές άρχισαν!!

Γυμναστικός σύλλογος Κοζάνης!! Τίποτα πιο συναρπαστικό!!

 

 
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΑ ΑΕΙ
Πέμπτη, 28 Αύγουστος 2014 09:50

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου συγχαίρει τις  παρακάτω  αθλήτριες που πέτυχαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά ϊδρύματα (ΑΕΙ) και τις εύχεται δύναμη και κουράγιο στην νέα τους προσπάθεια:  ΓΚΟΒΕΔΑΡΟΥ ΕΛΕΝΗ (Αγγλική Φιλολογία Θεσ/νίκης)  ΖΗΝΩΝΙΔΟΥ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ (Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού) στις Σέρρες , ΜΠΑΝΤΙΟΥΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού) στην Κομοτηνή, ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ (Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού)  στα Τρίκαλα και ΣΚΟΡΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (Παιδαγωγικό Θεσ/νίκης)

 
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2014 11:00

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ Κοζάνης με την έναρξη της σχολικής χρονιάς  ΕΥΧΕΤΑΙ σε  όλους τους μαθητές-τριες του συλλόγου ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία, όρεξη για μάθηση, χαρά και δημιουργία.

 

 
ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟΝ ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Τρίτη, 26 Αύγουστος 2014 13:42

Η μετεγγραφική περίοδο  για τις ομάδες του Βόλεϊ τελείωσε στις 23/08/2014 και εκτός απο τις Έλενας Παυλίδου και Ευμορφίας Πεχλιβανίδου που ανακοινώθηκαν απο τον Συλλογό μας, αποκτήθηκαν  με ελεύθερη μετεγγραφή  οι αθλήτριες Ευαγγελία Μπηλιώνη, Θεοδώρα Αναστασιάδου, Εριφύλη Βαρέκα και Βασιλική Παγούνη, απο τον ΑΣ Πήγασο Κοζάνης, αθλήτριες που και στο παρελθόν αγωνίσθηκαν με την ομάδα μας,  με σκοπό να ενισχύσουν  για άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία. Επίσης επέστρεψαν στην ομάδα και οι Αλέκα Γκουντιού και  Ολυμπία Γκουντιου που είχαν δοθεί με υποσχετική ενός χρόνου στα Γρεβενά.

 

Ευαγγελία (Λίλα) Μπηλιώνη

 

Περισσότερα...
 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται στις αθλήτριες του Ντέρου Παναγιώτα, Σκόρδα Παναγιώτα, Δραγουμάνου Μαρία-Ελένη, Μπέμπη Μαρία-Ελένη, Γεωργιάδου Μαρία, Δαδαμόγια Μαρία, Καβουρίδου Μαρία, Μαυροματίδου Χριστίνα-Μαρία,Κόλλια Μαίρη, Μιμίκου Μαρία, Σιδέρη Μαρίκα, Βασιλειάδου Μαρία, Καζαντζίδου Δέσποινα, Σιώμου Μαρία, Τοκατλίδου Μαρία, Γάτα Παναγιώτα, Γκιαούρη Δέσποινα, Μελέτη Παναγιώτα, Μαυροπούλου Μαρία, Γκουζγκούνη Μαρία,Θεοδοσίου Μαρία, Αρβανίτη Μαρία και Παπανικολάου Δέσποινα   ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την ονομαστική τους γιορτή (15-08-2014), πάντα με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 56
ΚΟΖΑΝΗ

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

 

Αθλητικά Νέα