Home
Γ.Σ. Κοζανης
ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ


«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο τελικός θα είναι γιορτή για το βόλεϊ της ΕΣΠΕΜ και θα καταφέρει η ομάδα μας των ανδρών να φέρει την κούπα στην Κοζάνη. Ο Γυμναστικός έχει μεγάλη ιστορία και διαθέτει σε όλα τα αγωνιστικά του τμήματα αποφασιστικότητα και τσαγανό και μπορούν οι αθλητές μας  αν βρεθούν στη μέρα τους να κατακτήσουν το τρόπαιο στον τελικό» Αυτή είναι η δήλωση του Προέδρου του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Δ.Παφίλη, για τον τελικό της Κυριακής.
Σήμερα 22 Απριλίου 2015 το μεσημέρι ειδοποιήθηκε από την ΕΣΠΕΜ ο Σύλλογος ότι ο τελικός κυπέλλου των ανδρών θα γίνει την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Βικέλας στη Βέροια. Από τις συζητήσεις που είχαν στο προηγούμενο διάστημα ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας με τον Πρόεδρο της ΕΣΠΕΜ είχαν σχεδόν συμφωνήσει για την ημερομηνία του τελικού απλά επιβεβαιώθηκε αυτή μετά από συνεννόηση και με τη διοίκηση του ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας
Από την πλευρά μας ελπίζουμε ότι θα γίνει ένας ωραίος τελικός και θα τον απολαύσει ο κόσμος που θα βρεθεί  στο γήπεδο. Κοντά στην ομάδα μας στη Βέροια που θα γίνει ο τελικός ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα είναι πολυάριθμοι φίλοι της . Όσο νάναι Κυριακή είναι ο τελικός, μέρα βολική δηλαδή και σίγουρα θα έχει η ομάδα μας αρκετό  κόσμο στο πλευρό της. Σε αυτή την σημαντική  διοργάνωση πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα στους αθλητές του Γ.Σ.Κοζάνης,  ώστε να τους  ενθαρρύνουμε και να τους  χειροκροτήσουμε,  αλλά και να τους δώσουμε την ψυχολογική  ώθηση να κατακτήσουν τον τίτλο του κυπέλλου ΕΣΠΕΜ 2014-2015.

Ελπίζουμε λοιπόν  εμείς να κατακτήσουμε το τρόπαιο αν και απέναντί μας θα βρίσκεται η πρωτοπόρος ομάδα του ομίλου μας η Σκύδρα την οποία σεβόμαστε, αλλά δεν τη φοβόμαστε. Καλούμε τον κόσμο που θα βρεθεί στη Βέροια  να χειροκροτήσει και τις δύο ομάδες και ο καλύτερος ας κερδίσει. Ευχόμαστε πάντως οι δικοί μας αθλητές να βρεθούν στην καλύτερή τους μέρα και να κερδίσουν αυτοί για λογαριασμό του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης το δεύτερο σε αξία τρόπαιο της περιόδου.


 
ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣΤο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Κοζάνης πιστό στις προεκλογικές εξαγγελίες του βάζει πλώρη για να κάνει το Γυμναστικό τη ναυαρχίδα του βόλεϊ στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Αυτό βέβαια είναι μια κουβέντα. Πάνω απόλα χρειάζεται δουλειά και πολύ μεράκι και  τα άτομα που απαρτίζουν το Δ.Σ. τα έχουν. Και δουλευτάρηδες είναι και ιδέες έχουν και μπορούν να τις υλοποιήσουν. Επειδή μάλιστα τα πρωταθλήματα έχουν ολοκληρωθεί και τα παιδιά μας δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις μέχρι τη νέα σεζόν, όλοι μέσα στο Δ.Σ. είναι επί ποδός προκειμένου να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις να αθλούνται οι αθλήτριες, να δραστηριοποιούνται,  να συμμετέχουν σε τουρνουά, να παίζουν σε φιλικούς αγώνες και γενικά να είναι σε εγρήγορση.
Έτσι ο Γυμναστικός έχει δηλώσει τη συμμετοχή του στο τουρνουά beach volley που θα γίνει στην Καρυδίτσα την 30 Μαϊου 2015. Έχει συνάψει συμφωνία με τους Πάνθηρες για να γίνουν αρκετά φιλικά στο διάστημα από δω και μέχρι τις διακοπές του καλοκαιριού τουλάχιστον. Υπέβαλλε σχέδιο στην Δημοτική Κοινότητα Κοζάνης για να συνδιοργανωθεί ένα τουρνουά street volley που θα γίνει για πρώτη φορά στην πόλη μας.
Παράλληλα μετά από πρωτοβουλία του αντιπροέδρου του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Γιώργου Ντέρου ο σύλλογός μας θα διοργανώσει 3-4 συνεχόμενα Σάββατα στο ΔΑΚ εσωτερικό τουρνουά ακαδημιών. Ήδη από τα Γραφεία έχει φύγει η επιστολή που ζητάμε την παραχώρηση του κλειστού….Από τη διοίκηση του κλειστού εξαρτάται πότε θα ξεκινήσει το 3ο εσωτερικό πρωτάθλημα των Ακαδημιών.
Αυτά είναι όσα θα γίνουν με δικές μας ενέργειες και πρωτοβουλίες. Αν από κάποιο άλλο σωματείο μας προσκαλέσουν να πάρουμε μέρος σε δικά τους τουρνουά θα εξεταστούν κατά περίπτωση οι παράμετροι και ίσως να έχουμε ακόμα πιο πλούσια δράση μέχρι να φύγουν τα κορίτσια μας για διακοπές.
Ο αθλητισμός και ειδικότερα το βόλεϊ  προσφέρει την ευκαιρία σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας  μας να γυμνασθούν , να μπουν στη διαδικασία της συνεργασίας, να εκτονωθούν, να ξεσκάσουν. Και αυτά έχουν ενδιαφέρον όταν εξελίσσονται τα πρωταθλήματα όμως η άσκηση δεν σταματά ποτέ και οι αθλήτριες μέσα από τις διάφορες διοργανώσεις θα συνεχίσουν και μετά το τέλος των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, όχι απλά να παίρνουν μέρος σε ξερές προπονήσεις αλλά να υπάρχει άμιλλα μέσα από αγώνες και τουρνουά.
Ουσιαστικά στο ίδιο διάστημα που θα οργανώνεται ο Γυμναστικός για τη νέα χρονιά από άποψη διοικητικών ζητημάτων, οι αθλήτριες θα συνεχίσουν να ιδρώνουν τη φανέλα σε αγώνες χωρίς άγχος αλλά το ίδιο πολύτιμους από άποψη εμπειριών…
 
ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 1-3


Ολοκληρώθηκε η τυπική διαδικασία με τα παιχνίδια του μίνι «πρωταθλήματος» των θέσεων 5-8 με την εκτός έδρας νίκη της ομάδας μας μέσα στα Γιαννιτσά επί του τοπικού Μίλωνα με 1-3 σετ.
Η ομάδα μας των Γυναικών κατατάχθηκε τελικά στην 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από το Ζαφειράκη Νάουσας, όπως απεικονίζεται και στον παρακάτω πίνακα.
Τα σετ: 11-25, 25- 16, 11-25, 18-25
Από τον Δ.Τιτέλη χρησιμοποιήθηκαν οι εξής θλήτριες: Βασιλοπούλου, Μαγγιρίδου, Γκουντιού Αλ, Παυλίδου, Δαδαμόγια, Εμμανουηλίδου, Καρυπίδου, Τσιαούση, Φακίτσα, Καλογερίδου, Πεχλιβανίδου

ΚΑΤΑΤΑΞΗ 5 - 8 ΤΕΛΙΚΗ

Θέση

Σύλλογος

Βαθμοί

1

ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

17

2

ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

13

3

ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΓΙΝΙΟΥ

6

4

ΑΟΠ ΜΙΛΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

0

 
Ο Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ STREET VOLLEY ΣΤΗΝ ΠΟΛΗΈνα ιδιαίτερο τουρνουά βόλεϊ σχεδιάζει να διοργανώσει ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης,  σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Κοζάνης και την ομάδα εθελοντισμού του Δήμου Κοζάνης. Η πρόταση απευθύνθηκε προφορικά αρχικά στην Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κοζάνης κ. Πέρη Γκαντιά και στο μέλος της επιτροπής Χωροταξίας – Κυκλοφοριακού – Πεζοδρομίων - Περιπτέρων κ. Χρύσα Αθανασιάδου λίγο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Συγκεκριμένα σε προγραμματισμένη συνάντηση ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Δημήτρης Παφίλης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Δ.Τσιόπουλος προχώρησαν σε ενημέρωση των δύο εκπροσώπων του Δήμου Κοζάνης προκειμένου να οργανωθεί το πρώτο τουρνουά street volley στην πόλη της Κοζάνης.
Οι παράγοντες του Γ.Σ.Κοζάνης έχουν δεσμευτεί να απευθύνουν γραπτώς το αίτημά τους προς την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κοζάνης η οποία θα το επεξεργαστεί, θα το συζητήσει μέσα στο συμβούλιο και θα απευθυνθεί αρμοδίως και στην επιτροπής Χωροταξίας – Κυκλοφοριακού του Δήμου Κοζάνης προκειμένου να συμπράξουν τα μέλη της σε αυτή την καινοτόμο πρωτοβουλία.
Ο Γ.Σ.Κοζάνης θα έχει τον πρώτο λόγο στο τουρνουά street volley,  αλλά δεν αποκλείεται οι εκπρόσωποι του Δήμου να έχουν κατά νου και άλλες δράσεις που θα γίνουν παράλληλα όπως π.χ. αγώνες σκάκι, κάποια έκθεση φωτογραφίας κλπ.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις προσεχείς εβδομάδες εφόσον η Δημοτική Κοινότητα Κοζάνης απαντήσει θετικά στην πρόταση του συλλόγου.


 
ΣΤΟ ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ Ο ΤΡΑΪΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16/4/2015


Μετά από πρωτοβουλία της ΕΣΠΕΜ και σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Δ.Παφίλη, η επόμενη συγκέντρωση αθλητριών για τις Προεθνικές ομάδες θα γίνει στο ΔΑΚ «Ι.Σκαρκαλάς». Συγκεκριμένα ο ΠΟΠ Μακεδονίας  κ. Τράιος Ανέστης, καλεί  αθλήτριες γεννημένες τα έτη 2002-2003-2004, από τα σωματεία των νομών Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών, σε συγκέντρωση για καταγραφή. Οι αθλήτριες αφού συγκεντρωθούν στο κλειστό της πόλης μας και καταγραφούν από τον κ. Τράϊο θα γίνει ακολούθως η επιλογή τους  για τις Νέες Προεθνικές Ομάδες Κοριτσιών.
Η πρόσκληση είναι για την Πέμπτη 16/04/2015 και ώρα 17:00 στο ΔΑΚ «Ι. ΣΚΑΡΚΑΛΑ» ΚΟΖΑΝΗΣ.
Στη συγκέντρωση θα παραβρεθούν και οι αθλήτριες που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση στη Βέροια, καθώς και νέες αθλήτριες που θα προτείνουν οι προπονητές.

 
ΞΕΚΙΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΙΛΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ


Μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του Δ.Σ. του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Δ.Παφίλη έγινε συνάντηση μετά το Πάσχα με τους προπονητές της ομάδας Πάνθηρες προκειμένου να βρεθεί ένας κοινός τόπος και να υπάρξει καλύτερη λειτουργικότητα για το βόλεϊ της περιοχής. Εκ μέρους του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης ήταν παρών ακόμα στη συνάντηση και το μέλος του Δ.Σ. του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Δ.Τσιόπουλος. Η πρόταση που έγινε ξεκάθαρα προς τους Βαγγέλη Νάνο και Κατερίνα Παπακυπαρίου ήταν να προχωρήσουν οι δύο σύλλογοι σε συνεργασία και σε συγχώνευση έστω σε βάθος χρόνου. Προφανώς οι δύο προπονητές της ομάδας Πάνθηρες που συνομίλησαν με τους δύο παράγοντες του Γυμναστικού ήταν εκπρόσωποι και της διοίκησης της ομάδας τους. Αν και το όλο κλίμα στη συζήτηση ήταν πολύ φιλικό και ανταλλάχθηκαν απόψεις πολύ χρήσιμες για το μέλλον η απάντηση της ομάδας Πάνθηρες στη συγχώνευση ήταν αρνητική.
Δεν ήταν αρνητική όμως η απάντηση σε ενδεχόμενο συνεργασίας και μάλιστα τέθηκαν οι βάσεις για μια τέτοια συνεργασία των δύο συλλόγων αρχικά σε επίπεδο να λαμβάνει κάθε ομάδα μέρος σε τουρνουά που η άλλη θα διοργανώνει και κατ΄ επέκταση να μπορούν να γίνονται φιλικοί αγώνες προετοιμασίας  ανάμεσα σε διάφορα τμήματα των δύο συλλόγων.
Σύμφωνα με τους προπονητές της ομάδας Πάνθηρες αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά αφού τα προηγούμενα χρόνια οι δύο σύλλογοι δεν συνεργάζονταν σε κανένα επίπεδο και δεν είχαν ποτέ αναμετρηθεί τα διάφορα τμήματά τους σε φιλικά παιχνίδια και οι μόνες συναντήσεις τους ήταν σε αγώνες πρωταθλήματος. Τα ταμπού όμως σύμφωνα με τη νέα φιλοσοφία της νέας διοίκησης του Γ.Σ.Κοζάνης είναι για να σπάνε και οι βεντέτες μόνο κακό κάνουν όταν διαιωνίζονται. Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους ότι το ζεύγος των προπονητών ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το βόλεϊ από το Γυμναστικό.
Προς επιβεβαίωση αυτής της νέας αρχής συμφωνήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στα τμήματα παγκορασίδων των δύο συλλόγων. Μάλιστα ο κ. Παφίλης έχει ήδη ενημερώσει γι αυτή την εξέλιξη την προπονήτρια του τμήματος Παγκορασίδων του Συλλόγου μας κ. Μ.Ματσαρίδου.
Ακόμα ο Γ.Σ.Κοζάνης προσκάλεσε τον έτερο σύλλογο να συμμετέχει σε τουρνουά beach volley που θα διοργανώσει ο Γυμναστικός την 30 Μαϊου 2015 στην Καρυδίτσα. Οι Πάνθηρες απάντησαν θετικά στην πρόσκληση που θα σταλεί ούτως ή άλλως και μέσω της Δημοτικής Κοινότητας Καρυδίτσας που θα έχει το γενικό πρόσταγμα των εκδηλώσεων. 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Δ. ΤΙΤΕΛΗ

 

Ο σχεδιασμός της ομάδας του Γυμναστικού έχει ήδη ξεκινήσει. Το Μ. Σάββατο σε προγραμματισμένη συνάντηση ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Παφίλης μαζί με το μέλος του Δ.Σ. κ. Δ. Τσιόπουλο συναντήθηκαν με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Τιτέλη και τέθηκαν οι στόχοι για τη νέα χρονιά. Ουσιαστικά οι στόχοι για τη νέα περίοδο σε μια ομάδα που θέλει να έχει μέλλον πρέπει να τίθενται πριν ολοκληρωθεί η προηγούμενη αφού ο Γυμναστικός η μεγαλύτερη ομάδα βόλεϊ της Κοζάνης δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ουραγός των εξελίξεων. Ο Γυμναστικός οφείλει να διαμορφώνει τις εξελίξεις για να μπορεί να τις καθορίζει και οι παρεμβάσεις του να γίνονται μέσα από τη λειτουργία των θεσμών.

Στη συνάντηση των τριών ανδρών που έγινε σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκε φυσικά η πορεία των διαφόρων τμημάτων για τη χρονιά που τελειώνει αν και για κάθε αγωνιστικό αποτέλεσμα ακόμα κι όταν μιλάμε για πορεία ομάδων υπάρχουν λογικές αιτίες που εξηγούν τις εμφανίσεις. Αυτές τις απαντήσεις-το ταμείο δηλαδή- θα γίνει από το Σύλλογο όταν ολοκληρωθεί και τυπικά η χρονιά. Η συνάντηση όμως με τον προπονητή έγινε στα πλαίσια των αλλαγών που πρέπει να γίνουν σε τομείς όπου εντοπίσθηκαν αδυναμίες και να διορθωθούν κάποια κακώς κείμενα. Από την πλευρά του ο Δ.Τιτέλης αισθάνεται και δικαίως υπερήφανος για τις αθλήτριες που έχει βγάλει η ομάδα του όσα χρόνια αυτός τις προπονεί και για τις αθλήτριες του Γυμναστικού που καλούνται στις εθνικές ομάδες αφού μέσω αυτών των κλήσεων φαίνεται και η δουλειά του προπονητή.

Συζητήθηκαν επίσης διάφορα θέματα και σε κάποια από αυτά πάρθηκαν και οριστικές αποφάσεις. Εν συνεχεία συζητήθηκαν πρακτικά θέματα (όπως το γηπεδικό, οι ώρες προπονήσεων, αφού όπως είπε ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, η Διοίκησή του θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να βρει καλύτερες και περισσότερο βολικές ώρες κατά την ερχόμενη περίοδο αλλά συζητήθηκε και η εξεύρεση εξεύρεση οικονομικών πόρων, κ.α.). Τέλος - όπως είναι φυσικό - συζητήθηκαν και θέματα σχετικά με το ρόστερ της ομάδας όπου και εκεί συζητήθηκαν οι τρόποι ενίσχυσης του δυναμικού του Συλλόγου, για τις αποχωρήσεις που θα γίνουν αναγκαστικά αφού κάποια κορίτσια θα φύγουν για σπουδές κλπ., με δεσμεύσεις από πλευράς της διοίκησης να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις σε συνεργασία με τον προπονητή για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του συλλόγου. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την ολοκλήρωση του σχεδιασμού για τα τέλη Ιουνίου. Από την πλευρά της η διοίκηση συνεχίζει τις επαφές της με όλους τους εμπλεκόμενους στην αναδιάρθρωση του Συλλόγου.

 

 
ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Θ.ΚΑΡΥΠΙΔΗΣΣε ιδιαίτερα καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε τη Μ. Τρίτη συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θόδωρου Καρυπίδη με τον Πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλ. Κοζάνης κ. Δ.Παφίλη και τον υπεύθυνο Δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου κ. Δ.Τσιόπουλο. Οι δύο πλευρές συζήτησαν τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γυμναστικός αλλά και τα επείγοντα θέματα όπως αυτό το μεγάλο αγκάθι που έχει να κάνει με την οικονομική απαίτηση του ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης σχετικά με τη χρήση των γυμναστηρίων του Δήμου. Όπως είναι γνωστό ο Δήμος Κοζάνης ζητά από την ομάδα μας, όπως και γενικά απόλες τις ομάδες, για τη χρήση των κλειστών γυμναστηρίων και για κάθε προπόνηση «ενοίκιο» και μάλιστα το ποσό που απαιτεί  το ζητά αναδρομικά από το Σεπτέμβριο 2014. Οπωσδήποτε τα ποσά που απαιτεί από το Γυμναστικό ο Δήμος είναι μεγάλα και μάλιστα απειλούνται τα σωματεία ότι θα κλείσει ο Δήμος τα γυμναστήρια και δεν θα μπορούν να προπονηθούν τα παιδιά…

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης,  οι δύο παράγοντες της ομάδας κατέθεσαν στον κ. Περιφερειάρχη υπόμνημα όπου παρουσιάστηκαν συνοπτικά οι κυριότεροι αθλητικοί σταθμοί του Γ.Σ.Κοζάνης, στα 32 χρόνια της ιστορίας του, αλλά και τα πιο βασικά αιτήματα και οι πρωτοβουλίες που σχεδιάζει για το μέλλον ο  Σύλλογος. 
Πιο συγκεκριμένα τέθηκε το ζήτημα της συνεργασίας με την Περιφέρεια για τον έλεγχο και τον εξορθολογισμό των αθλητικών συλλόγων ώστε να πάψουν να υπάρχουν σύλλογοι σφραγίδες και όσοι τέτοιοι πιθανά  υπάρχουν,  με συγχωνεύσεις και συνέργειες να συνενωθούν και να δημιουργήσουν ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σωματείο χωρίς να κατακερματίζεται το ταλέντο που σίγουρα υπάρχει σε αφθονία στα κορίτσια της περιοχής.
Εξήγησαν οι δύο σύμβουλοι στον Περιφερειάρχη με ποιο τρόπο περισσότερο εποικοδομητικά μπορούν οι σύλλογοι να έχουν πολλαπλά οφέλη από τις προπονήσεις σε διάφορους χώρους, με καλύτερη όμως κατανομή των ωρών που παραχωρούνται στα σωματεία.
Ερωτήθηκε ο κ. Καρυπίδης αν μπορεί να συμβάλλει στην παράδοση επιτέλους του κλειστού της Λευκόβρυσης που σίγουρα  θα λύσει πολλά προβλήματα αν χρησιμοποιείται από τις ομάδες της περιοχής. Πάνω σε αυτό το ζήτημα ενημέρωσαν τα στελέχη της ομάδας τον κ. Καρυπίδη και για τη συνάντηση που είχαν στην Αθήνα με τον Γ.Γ.Α. κ. Συναδινό και το ενδιαφέρον του Γενικού για το κλειστό που ακόμα δεν έχει παραδοθεί.
Τέλος οι δύο πλευρές συζήτησαν για το ενδεχόμενο να φιλοξενηθεί στην πόλη της Κοζάνης μια μεγάλη διοργάνωση για το βόλεϊ όπως κάποιο final four ή κάποια παρουσία για διεθνές παιχνίδι π.χ. της Εθνικής ομάδας  και κατά πόσο η Περιφέρεια θα μπορούσε να συμβάλλει στην όλη διοργάνωση. 
Ο κ. Θ.Καρυπίδης υποσχέθηκε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα πράξει τα δέοντα για να βοηθήσει όλες τις ομάδες της πόλης που εκτός από τα προβλήματα της καθημερινότητας έχουν ακόμα να λύσουν και το πρόβλημα  με τις απαιτήσεις του ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης, κάτι που θα δημιουργήσει πολλά περισσότερα προβλήματα στη λειτουργία των μαζικών συλλόγων αν η Δημοτική αρχή επιμείνει σε αυτή την αξίωση. Όπως γνωστοποίησε ο κ. Περιφερειάρχης, ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να βρουν μια φόρμουλα λύσης με τον Δήμαρχο για να λυθεί αυτή η δύσκολη κατάσταση. Όπως φάνηκε από την όλη συζήτηση που ήταν κατ΄ανάγκην σύντομη λόγω βεβαρημένου προγράμματος του Περιφερειάρχη, ο ίδιος δίνει έμφαση στο κομμάτι του αθλητισμού φρονώντας ότι και ένα μόνο παιδί της πόλης που του δόθηκε η ευκαιρία να  στραφεί στον αθλητισμό, εφόσον  είναι ο αθλητισμός η αιτία  να μην πέσει  στα ναρκωτικά η κοινωνία έχει να ωφεληθεί πολλαπλά χώρια που ο αθλητισμός προσφέρει σε πολύ κόσμο στην Ελλάδα μεγάλες χαρές και στιγμές συγκίνησης  όλα αυτά τα χρόνια.
Όσον αφορά στα υπόλοιπα επιμέρους ζητήματα που του ετέθησαν η Περιφέρεια όπως είπε ο κ. Καρυπίδης θα είναι στο πλευρό του Γ.Σ.Κοζάνης όποτε της ζητηθεί η συνδρομή και στο μέτρο πάντα του εφικτού. Τέλος ο κ. Περιφερειάρχης διαβεβαίωσε ότι το Γραφείο του και ο ίδιος θα είναι πάντα ανοικτός σε συναντήσεις με σωματεία της Περιφέρειάς του που καλλιεργούν τον αθλητισμό ειδικά στις μικρές ηλικίες.
Εκ μέρους του Γυμναστικού προσφέρθηκαν στον κ. Καρυπίδη ένα λάβαρο της ομάδας και ένα αναμνηστικό δώρο.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 71
ΚΟΖΑΝΗ
Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

 

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team

 

Αθλητικά Νέα