Home
Γ.Σ. Κοζανης
ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ Δ.Σ. του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΘΗΤΕΙΑΘεωρούμε υποχρέωσή μας να σας παρουσιάσουμε  τις προθέσεις μας, που αποτελούν και δέσμευσή μας, προς το μέλλον. Από τη στιγμή που η πλειοψηφία των μελών του Γυμναστικού Κοζάνης μέσα από τη διαδικασία των εκλογών μας ανέθεσε τη διοίκηση του σωματείου και μέχρι  σήμερα, μέσα από γόνιμο και δημιουργικό διάλογο της διοικητικής μας ομάδας, με γονείς, φίλους, τέως παράγοντες και εξωδιοικητικά στελέχη, συζητήσαμε όλα τα θέματα προκειμένου να βρούμε τις καλύτερες λύσεις. Σε πρώτη φάση  παρουσιάζουμε το σχεδιασμό μας όσον αφορά στα διοικητικά θέματα και μετά τη λήξη των υποχρεώσεων όλων των τμημάτων μας, για φέτος και πάντως πριν την έναρξη της νέας περιόδου θα παρουσιάσουμε το πλάνο μας και για τα αγωνιστικά.
Είναι βέβαιο ότι η νέα διοίκηση, που έχει προκύψει από τις εκλογές της 16ης Φεβρουαρίου 2015,  έχει και θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά  και συσσωρευμένα προβλήματα και θα κληθεί με συντονισμένες ενέργειες και καίριες παρεμβάσεις να δώσει αποτελεσματικές  λύσεις σε αυτά. Γενικότερα σχεδιάζουμε και όπως έχετε διαπιστώσει ήδη μερικά από αυτά τα έχουμε προχωρήσει:

- Θα προσκαλέσουμε, και θα αξιοποιήσουμε ανθρώπους νέους, δυναμικούς, με όρεξη για δουλειά γιατί στο Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης  υπάρχει πολλή δουλειά αλλά θα αξιοποιήσουμε ακόμα και έμπειρους, δοκιμασμένους διαχρονικά, που να έχουν  διάθεση για βοήθεια και προσφορά. Όσον αφορά σε αυτόν τον τομέα ήδη αξιοποιούμε 4 στελέχη του Συλλόγου σε θέσεις εφόρων στις Ακαδημίες και στα τμήματα παγκορασίδων.


- Θα έχουμε τακτική ενημέρωση και θα ανταλλάσσουμε  απόψεις σαν Δ.Σ. μέσω μόνιμου και διαρκή διαλόγου με τα μέλη μας και μέσω του σάιτ και μέσω του τύπου ή των ανακοινώσεων. Σε αυτόν τον τομέα ήδη αξιοποιούμε το σάιτ μας που θα ενημερώνει και θα παρεμβαίνει όταν χρειάζεται στην καθημερινότητα του σωματείου μας.


- Θα επεξεργαστούμε  προβλήματα και θα θέσουμε  στόχους, αγωνιστικούς για τη νέα περίοδο μετά το καλοκαίρι κυρίως,  γιατί ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και δεν μπορεί να κινείται στο περιθώριο και στη μετριότητα. Σε αυτόν τον τομέα το πλάνο θα παρουσιαστεί μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, ενώ όσον αφορά στην εξωστρέφεια, ήδη ο Γ.Σ.Κοζάνης έχει πραγματοποιήσει  μία συνάντηση με τον Γ.Γ.Α. κ. Συναδινό αλλά και είχε και ενεργό συμμετοχή στη Γ.Συνέλευση της ΕΟΠΕ στην Αθήνα.
- Θα επιζητήσουμε  να πετύχουμε  τη συνεργασία και τη συμμετοχή της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης και της πολιτείας  στα δρώμενα του αθλήματός μας, του βόλει και θα απαιτήσουμε την ενεργή συμπόρευση  των αρχών όπου είναι απαραίτητο για την αρτιότερη παρουσία μας σε αθλητικά γεγονότα, ανοίγοντας ορίζοντες και για δραστηριότητα πέρα από τα όρια του Νομού. Σε αυτόν τον τομέα ήδη έχουν γίνει επαφές με τον Δήμαρχο Κοζάνης αλλά και με τον ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης και μελλοντικά θα γίνουν κινήσεις και με την Περιφέρεια.


- Θα στελεχώσουμε πολύ σύντομα με νέα πρόσωπα και θα ξαναδραστηριοποιήσουμε το τμήμα marketing  που το συστήσαμε για πρώτη φορά πέρσι τον Απρίλιο χωρίς είναι αλήθεια να έχει καμία ουσιαστική ωφέλεια ο σύλλογός μας από αυτό το τμήμα. Για τη πορεία  μας κυρίως στη νέα αγωνιστική περίοδο μετά το καλοκαίρι, σχεδιάζουμε το τμήμα αυτό να είναι αποτελεσματικό. Τα  στελέχη που θα συμμετέχουν σε αυτή την ομάδα θα έχουν σαν επιδίωξή τους να εργαστούν  για να βρουν  έσοδα από σπόνσορες  και μέσω διαφήμισης και προβολής ώστε να ανακτήσουμε πόρους και χορηγίες  μέσα από σύγχρονες μορφές χρηματοδότησης για να ανακουφιστεί  οικονομικά ο Σύλλογός μας και να μην αναγκαστούμε να αυξήσουμε τη συνδρομή των αθλητριών που γυμνάζονται στα διάφορα τμήματα του σωματείου.

-Θα δημιουργήσουμε νέες ομάδες δουλειάς στις οποίες θα ηγούνται στελέχη της Διοίκησης για να απλώνεται σε όσο περισσότερες δραστηριότητες γίνεται η παρεμβατικότητα του Συλλόγου μας.*Επειδή εμείς δεν στοχεύουμε μόνο σε αυτά, πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα εφόσον αποδείχθηκε με την ψήφο σας ότι απολαμβάνουμε της  εμπιστοσύνης της πλειοψηφίας των μελών. Σας καλούμε λοιπόν όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους του Γ.Σ.Κοζάνης, όποια κι αν ήταν η προτίμησή σας στις πρόσφατες εκλογές του σωματείου μας,  να σταθείτε στο πλάϊ μας,  στην ενωτική προσπάθεια ανανέωσης, αναγέννησης και δημιουργίας ενός ισχυρού Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης που ευχόμαστε - και θα εργαστούμε γι αυτό - να ξεκινήσει η ανάκαμψή του από την ερχόμενη  κιόλας  περίοδο.
Σας ευχαριστούμε


Τμημα ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΜΕ 1-3 ΣΕΤ


Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας να πάρει τη ρεβάνς της ήττας της από το Ζαφειράκη στη Νάουσα και έχασε και μέσα στην έδρα μας με 1-3 σετ.
Τα κορίτσια  του Γυμναστικού, φάνηκαν να μην μπορούν σε κρίσιμα σημεία να ανταπεξέλθουν και κυρίως στο πρώτο αλλά και στο τρίτο σετ που χάθηκαν οριακά και τελικά έμεινε για την ομάδα μας η πίκρα της ήττας,  αλλά ακόμα και από μια εντός έδρας ήττα το ουσιαστικότερο είναι οι εμπειρίες που παίρνουν από τα παιχνίδια αυτά κυρίως οι νεαρότερες κοπέλες.
Το παιχνίδι ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της τελικής φάσης Γυναικών Ε.Σ.ΠΕ.Μ. για τις θέσεις 5-8. Την επόμενη αγωνιστική, οι γυναίκες του Γυμναστικού παίζουν εντός έδρας με την Νίκη Αιγινίου, ενώ η ομάδα της Νάουσας με τον Μίλωνα Γιαννιτσών.

Διαιτητές: Γκοργκόλης - Κορμέτη
Τα σετ: 25-27,  25-22, 16-25, 25-27
Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης: (προπονητής Δ.Τιτέλης)  Βασιλοπούλου Γκουντιού Αλ., Μπηλιώνη, Βαρέκα,Παυλίδου, Μπέμπη-Μπακάλη, Μαγγιρίδου, Δαδαμόγια,  Γκιάτα, Τσιαούση, Καρυπίδου, Φακίτσα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ

ΚΑΤΑΤΑΞΗ 5 - 8

 

Θέση

Σύλλογος

Βαθμοί

1

ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

11

2

ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

7

3

ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΓΙΝΙΟΥ

6

4

ΑΟΠ ΜΙΛΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

0

 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ- Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ 2-3 στις Παγκορασίδες


Παρόλο που η ομάδα μας των παγκορασίδων πήγε στα Γρεβενά με μόλις 8 αθλήτριες  πήρε την εκτός έδρας νίκη έστω και δύσκολα στο ταϊ μπρέϊκ με 2-3 σετ. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο και απαιτητικό αφού στην ουσία έτσι που πήγε με λίγα κορίτσια η ομάδα μας δεν υπήρχαν και πολλές λύσεις. Ωστόσο οι αθλήτριές μας τα κατάφεραν και γύρισαν στην Κοζάνη με χαμόγελα.
Κοντά στα κορίτσια μας στα Γρεβενά ήταν ο έφορος του τμήματος Παγκορασίδων κ. Δίντσικος και ο ταμίας του Συλλόγου κ. Βασιλειάδης.
Τα σετ:21-25, 25-23, 25-22,22-25, 12-15
Η προπονήτρια κ. Ματσαρίδου χρησιμοποίησε τις:  Φασούλα, Μαυροματιδου, Μακρυανίδου, Τσανακτσή, Δίντσικου, Καβουριδου, Λούκα, Ντέρου

 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ.Α. κ. ΣΥΝΑΔΙΝΟ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ


Στο περιθώριο της παρουσίας των δύο στελεχών της Διοίκησης του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης  στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της ΕΟΠΕ στην Αθήνα υπήρξε και μια πολύ χρήσιμη και ενδιαφέρουσα τετ α τετ συνομιλία με τον Γ.Γ.Α. κ. Τζούλιο Συναδινό. Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Δημήτρης Παφίλης και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και μέλος του Δ.Σ. κ. Δ.Τσιόπουλος,  στη συνάντηση αυτή που έγινε στην Αθήνα το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015, ενημέρωσαν τον κ. Συναδινό για σχεδόν όλα τα φλέγοντα θέματα που αφορούν στο Σύλλογό μας. Κατ αρχήν τον ενημέρωσαν για την υποχρέωση που έχει το  σωματείο να πληρώνει «ενοίκιο»  ως ανταποδοτικό τέλος για τη χρήση των Δημοτικών Γυμναστηρίων που χρησιμοποιεί, κάτι που ισχύει από φέτος, αφού τα προηγούμενα χρόνια η πρώην δημοτική αρχή δεν τα απαιτούσε. Όπως τόνισαν στον κύριο Γενικό αυτά τα χρήματα μα κάποιο τρόπο θα πρέπει να βρεθούν και ίσως ένας τρόπος θα ήταν αύξηση των συνδρομών των αθλητριών που γυμνάζονται στο Σύλλογο κάτι που προσπαθεί το Δ.Σ. με κάθε τρόπο να μην εφαρμόσει και να εξασφαλίσει τα επιπλέον ποσά από χορηγίες. Επίσης τον ενημέρωσαν για την πάγια πρόθεση που έχει ο Γυμναστικός Κοζάνης να συμμετάσχει σε συγχωνεύσεις προκειμένου να μην ασφυκτιούν τα γήπεδα και να μπορεί και η Δημοτική αρχή να διαχειριστεί καλύτερα τους υπάρχοντες χώρους. Τέλος τον ενημέρωσαν για το κλειστό γήπεδο «στολίδι» της Λευκόβρυσης που δεν έχει αποδοθεί ακόμα στο Δήμο Κοζάνης αν και είναι τελειωμένο εδώ και 6 χρόνια  και αφήνεται στην τύχη του να παλιώνει και να φθείρεται χωρίς να το χρησιμοποιούν τα σωματεία. Σε αυτό το τελευταίο ο κ. Συναδινός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και υποσχέθηκε στους δύο παράγοντες του Γ.Σ.Κοζάνης ότι θα επικοινωνήσει με τους αρμόδιους στην Περιφέρεια και στο Δήμο για να δει πώς μπορεί να λυθεί αυτό το ζήτημα. Στο θέμα της χρηματοδότησης του Γυμναστικού που όπως και σε όλα τα σωματεία έχει σταματήσει να υπάρχει με οποιαδήποτε μορφή από την πολιτεία ή από την ΕΟΠΕ ο κ. Συναδινός αποκάλυψε στους συνομιλητές του την πρόθεση της κυβέρνησης να φορολογήσει  τον επαγγελματικό αθλητισμό και τις στοιχηματικές εταιρίες. Τα χρήματα αυτά θα πάνε σε έναν κουμπαρά που θα είναι διαθέσιμος για τις ανάγκες του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ανάμεσά τους θα είναι οπωσδήποτε και σύλλογοι όπως ο Γ.Σ.Κοζάνης. Αυτό άλλωστε το επανέλαβε  και δια μικροφώνου από το βήμα της Γ.Συνέλευσης όπου μετά από λίγη ώρα απεύθυνε χαιρετισμό. Στο τέλος της σύντομης κουβέντας με τον Γ.Γ.Α., μια κουβέντα που διάρκεσε περίπου 20 λεπτά, οι δύο παράγοντες του Σωματείου μας,  προσκάλεσαν τον κ. Συναδινό στην Κοζάνη στα πλαίσια εκδηλώσεων που προγραμματίζονται από το Δ.Σ. για μετά το καλοκαίρι και ο κ. Γενικός αποδέχθηκε ευχαρίστως την πρόσκληση.
Τμήμα ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στις 15.00 η ομάδα μας των Γυναικών θα αντιμετωπίσει στο ΔΑΚ την ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας. Είναι ευχή όλων μας και των αθλητριών και του κόουτς και των φιλάθλων να γίνει ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα στις 2 προπορευόμενες ομάδες της φάσης 5-8 που θα γίνει στην έδρα μας.

 
Ο Γ.Σ.Κοζάνης έλαβε μέρος στο έκτο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.


Το χάρηκαν όλοι μα πιο πολύ τα κορίτσια μας


Πολύ καλή κίνηση ήταν αυτή του Προέδρου κ. Παφίλη να δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά που διοργάνωσε για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Γ.Σ.Γρεβενών στο ΔΑΚ της γειτονικής πόλης. Και αυτό γιατί  οι πιτσιρίκες μας, που στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι καινούριες στο χώρο  του βόλει και έπαιξαν και το φχαριστήθηκαν και εμείς είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας και γι αυτό όλοι οι γονείς θυσιάζουμε τόσα, ώστε να τα φέρουμε στο γήπεδο και να τα κρατήσουμε σε αυτό.
Η πρόοδος των παιδιών μας φαίνεται ήδη από τις προπονήσεις απότι μας λένε και οι προπονητές τους που τα παίρνουν μικρούλια και σταδιακά τα πλάθουν και τα μπάζουν στα μυστικά του χώρου αναδεικνύοντας μέσα από αυτά και το ταλέντο τους.  Τα  πολλά ΜΠΡΑΒΟ που τους λέμε είναι για να τα  ενθαρρύνουμε, όμως όσο και αν τα ενθαρρύνουμε σαν τα οφέλη που παίρνουν από τη συμμετοχή τους σε αγώνες και τουρνουά δεν έχει.
Στο τουρνουά των Γρεβενών που ο Γ.Σ.Κοζάνης πήρε μέρος για πρώτη φορά! Συμμετείχαν από διάφορα τμήματα του Συλλόγου μας οι εξής αθλήτριες: Βλαχοπούλου, Λούτα, Φασούλα, Ντέρου Α., Δημοπούλου, Τζημοπούλου, Ματσαρίδου, Κωνσταντινίδου, Πιτένη, Τότσκα Μ., Καγιόγλου, Γκιαούρη, Παπαδοπούλου, Γκέκα, Μπούσιου, Πεχλιβανίδου Σ., Τιτέλη Α.,  Σιμιτσή Μ., Σιμιτσή Α., Χαλβατζή, Καραϊσκάκη. Συμμετείχαν από το δικό τους μετερίζι στο τουρνουά και οι προπονητές των κοριτσιών μας, Δ.Τιτέλης, Μ.Ματσαρίδου, Τ.Καφετζή.
Αρχηγός αποστολής ήταν ο αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος που είχε και τη συνολική αρμοδιότητα για τη μετάβαση με πούλμαν της αποστολής και την ασφαλή επιστροφή όλων ξανά στην Κοζάνη. Στην αποστολή συμμετείχε και ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης ενώ το  παρών έδωσαν επίσης  ο έφορος παγκορασίδων κ. Ν.Τζιμόπουλος και η έφορος Ακαδημίας κ. Πιτένη. Ακόμα με το  λεωφορείο  της αποστολής ταξίδεψαν στα Γρεβενά και αρκετοί γονείς.
Τις αποστολές των ομάδων καλωσόρισε ο Πρόεδρος του διοργανωτή Γ.Σ.Γρεβενών  κ. Ι.Τόλιος και ακολούθως έγινε παρουσίαση των ομάδων οι οποίες φωτογραφήθηκαν σε αναμνηστικά στιγμιότυπα. Μετά από το μικρό τελετουργικό ξεκίνησε το τουρνουά που κράτησε πάνω από 3 ώρες το ενδιαφέρον του κόσμου αφού μέσα στο γήπεδο επικρατούσε ένα πολύβουο μελίσσι που δημιουργούσε μια κεφάτη ατμόσφαιρα,  από τις χαρούμενες φωνές των  165 κοριτσιών που πήραν μέρος. Εκπροσωπήθηκαν τα σωματεία: Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. Συμμετείχαν κορίτσια γεννημένα τις χρονιές 2002-2003-2004.
Τα παιχνίδια παίχθηκαν στα 2 σετ και κάθε ομάδα αποτελούνταν από 3 αθλήτριες. Για την ομάδα μας αν και έχει μικρή σημασία τα κορίτσια της Καφετζή έπαιξαν σε 10 αγώνες και κατέκτησαν 3νικες τα κορίτσια της Ματσαριδου έπαιξαν σε 4 αγώνες και κατέκτησαν  2 νίκες και τα κορίτσια του Τιτέλη έπαιξαν σε  6 αγώνες και κατέκτησαν  3 νίκες.
Εκ μέρους των διοργανωτών προσφέρθηκαν στις αθλήτριες που έλαβαν μέρος, χυμοί, σάντουϊτς και νεράκια.
Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Κοζάνης ευχαριστεί τον κ. Ν.Τζιμόπουλο για τις φωτογραφίες που παραχώρησε στο σωματείο από το τουρνουά των Γρεβενών.


Τμήμα ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΣΤΙΣ 15.00 ΣΤΟ ΔΑΚ


Λόγω τεχνικού προβλήματος στην ιστοσελίδα του Συλλόγου ενημερώνουμε σήμερα τον κόσμο της ομάδας για τα παιχνίδια που έγιναν την Κυριακή. Στο τμήμα των Γυναικών η ομάδα μας κέρδισε πιο δύσκολα απότι δείχνει το σκορ με 3-0 τον ουραγό Μίλωνα Γιαννιτσών. Μετά και από αυτό το παιχνίδι η ομάδα μας παραμένει στη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας και απομένουν ακόμα 3 αγώνες για να βγει η τελική κατάταξη των ομάδων 4-8.
Ο Δ.Τιτέλης χρησιμοποίησε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής τις εξής αθλήτριες: Γκουντιού Αλ., Μπιλιώνη, Γκουντιού Ολ., Παυλίδου, Μπέμπη-Μακάλη, Βασιλοπούλου, Μαγγιρίδου Ε., Δαδαμόγια, Βαρέκα, Τσιαούση, Πεχλιβανίδου, Φακίτσα
Τα σετ: 25-20, 28-26, 25-16

Η ΩΣ ΤΩΡΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 5 - 8

Θέση

Σύλλογος

Βαθμοί

1

ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

8

2

ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

7

3

ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΓΙΝΙΟΥ

3

4

ΑΟΠ ΜΙΛΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

0

 

 
ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΕ 1-3 ΣΕΤ


Ακόμα δεν έχουν καταφέρει να βρουν τα πατήματά τους στο αγωνιστικό τμήμα των παγκορασίδων.  Αλλά αυτή είναι μια στρατηγική επιλογή της Διοίκησης που θέλει η ομάδα αυτή να αγωνίζεται χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς να κυνηγά το σκορ και τις νίκες με απώτερο σκοπό μέσα από τα παιχνίδια να  προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα για να αποτελέσουν κάποιες από αυτές τις αθλήτριες στο άμεσο μέλλον τη στελέχη για τα τμήματα των κορασίδων και των νεανίδων. Επί της ουσίας η ομάδα μας έχασε εντός έδρας με 1-3 από τους Πάνθηρες αν και είχε προηγηθεί με 1-0 σετ.
Τα σετ: 25-21, 12-25, 25-27, 24-26
Η κ. Ματσαρίδου χρησιμοποίησε τις εξής αθλήτριες: Κακουλίδου, Τσανακτσή, Καβουρίδου, Μαυροματίδου, Φασούλα, Παφίλη Χ., Ράπτη, Πεγκλίδου, Μαγγιρίδου Α., Ντέρου Α., Λούκα, Μακρυανίδου, Τότσκα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Γ΄  Όμιλος

α/α

Ομάδα

Αγώνες

Νικη

Ηττα

Μηδεν.

ΣΕΤ

Βαθμοί

1

ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

16

15

1

-

45-7

31

2

ΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

16

15

1

-

45-7

31

3

ΑΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

16

13

3

-

10-15

29

4

ΑΠΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

16

11

5

-

36-20

27

5

ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 1

16

8

8

-

27-26

24

6

ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

16

7

9

-

27-31

23

7

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

16

6

10

-

26-34

22

8

ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

16

3

12

1

18-40

18

9

ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2

16

2

14

-

7-44

18

10

ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

6

-

3

3

0-15

ΑΠΟΒΟΛΗ

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 70
ΚΟΖΑΝΗ
Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team

 

Αθλητικά Νέα