Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2016-2017

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΚΡΥΑ ΗΤΤΑ 0-3 ΣΕΤ ΜΕ ΜΕΤΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 18:50

 

Άσχετα με την κρύα ήττα με 0-3 από τη δυνατή ομάδα του Αστέρα Γρεβενών, εμείς δεν αλλάζουμε τη στρατηγική μας ως ομάδα. Γιατί εμείς ξέρουμε ότι έχουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ, με σπουδαίες αθλήτριες. Πρέπει όμως να το καταλάβουν και οι ίδιες.

Το πάθημα με τον Αστέρα ας μας γίνει μάθημα.

Μπορούμε σαφώς να διορθώσουμε την εικόνα μας, με σοβαρότητα και δουλειά. Γιατί η αγάπη παιδιών και γονιών στον Γ.Σ.Κοζάνης δεν αμφισβητείται. Θα δουλέψουν τα παιδιά με την προπονήτριά  τους και θα βρουν την άκρη.

Ψυχολογικά, οι αθλήτριες χρειάζεται να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση  και να δείχνουν σε κάθε παιχνίδι  ότι έχουνε τη νοοτροπία του νικητή. Να μην παραδίδονται αμαχητί. Να παλεύουν τον κάθε πόντο. Και με αυτή την επιμονή και την καλή  δουλειά που γίνεται από την κ. Βάσω Παγούνη θα τα καταφέρουμε.

Όσον αφορά τώρα στον αγώνα στο πρώτο σετ πρόβαλε η ομάδα μας αντίσταση και απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα έφτασε κοντά στο να προβληματίσει τις φιλοξενούμενες. Αλλά στο δεύτερο και λιγότερο στο τρίτο σετ ήρθε η ψυχολογική κυρίως κατάρρευση και ευκολότερα απότι περίμενε ο Αστέρας πήρε τη νίκη. Το καλό είναι ότι χρησιμοποιήθηκαν όλες οι αθλήτριες που είχε πάρει μαζί της η Β.Παγούνη και αυτό είναι και ένα μεγάλο κέρδος από έναν αγώνα που βασικά πρέπει να τον ξεχάσουμε γρήγορα.

*Πολύ καλή η διαιτησία της Δ.Φασούλα. Στη Γραμματεία η Ε.Τότσκα.

*Εκ μέρους της Διοίκησης τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος και το μέλος του Δ.Σ. κ. Ε.Αλεξόπουλος.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 18-25, 6-25, 13-25.

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Ντέρου, Αθανασιάδου, Τιτέλη, Μπουρνιώτη, Ανουλίδου, Καλημέρη, Σιμιτζή, Γκιαούρη,  Τίγγου, Τζημοπούλου, Κυρατζίδου, Καραϊσκάκη Γρηγοριάδου.

 

 

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ
Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 12:13

 

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 η ομάδα των Κορασίδων μας που φέτος είχε από την αρχή πολλά προβλήματα έχασε από τον Ηφαιστο στη Φλώρινα με 3-1 σετ. Αλλά ότι φτιάχνουμε ως διοίκηση από τη μία και ως προπονητής και αθλήτριες από την άλλη με κόπο δεν πρόκειται να το γκρεμίσουμε,  επειδή σεβόμαστε αγωνίες, κόπους και προσπάθειες.

Η ήττα των Κορασίδων μας στη Φλώρινα  με 3-1 σετ από τον  Ήφαιστο,  ήταν δίκαιη όσον αφορά στο ποια ομάδα ανταπεξήλθε καλύτερα στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Από τη δική μας ομάδα περιμέναμε περισσότερα. Περιμέναμε ότι στα κρίσιμα σημεία ιδίως στο τέλος των σετ θα ήταν οι αθλήτριές μας πιο ψύχραιμες. Τα ίδια τα παιδιά ξέρουν άλλωστε ότι μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα. Ξέρουν ότι η υποδομή τους από τα προηγούμενα χρόνια πάσχει…Ξέρουν επίσης ότι ο προπονητής τους πιστεύει σε αυτές και τους δίνει πίστωση χρόνου να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο, γιατί βελτίωση υπάρχει ήδη και είναι πολύ μεγάλη. Εξάλλου όπως φαίνεται και από το σκορ όλα τα σετ τα χάσαμε στον πόντο.

Ζητούμενο για την ομάδα μας δεν είναι αν έχει ταλέντα και ποιότητα. Και ταλέντα έχει και ποιότητα. Αυτό που χρειάζεται είναι να παίζουμε με περισσότερο πάθος αλλά και μεγαλύτερη ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση. Με περισσότερο εγωισμό. Ψυχολογικά, χρειαζόμαστε να βρούμε την αυτοπεποίθηση μας και να δείξουμε ότι έχουμε τη νοοτροπία του νικητή. Θα τα καταφέρουμε.

*Διαιτησία από τους  κ.κ. Φτάκα και Σαρακίνη

*Τα σετ: 25-22, 23-25, 25-23, 25-23

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης):Κακουλίδου, Ντερου, Τσανακτσή, Παφίλη, Τότσκα,  Τσουτζίδου, Παπαζήση, Κανινα,  Ζυμάρα, Μακρυανίδου, Δύντσικου, Μαυροματίδου

 

 

 

 

 

 

 
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΙΚΗ 3-1 ΣΕΤ ΤΗ ΣΚΥΔΡΑ
Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017 19:39Η γυναικεία ομάδα  βόλεϊ του Γ.Σ.Κοζάνης  συνέχισε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων της στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής της ΕΣΠΕΜ, κερδίζοντας με 3-1 σετ  τον Αριστοτέλη Σκύδρας και πρόσθεσε μία ακόμα επιτυχία στο ενεργητικό της .Το αποτέλεσμα απονέμει δικαιοσύνη ως προς τη συνολική εικόνα του αγώνα και  η αλήθεια είναι ότι το κοουτσάρισμα του Δ.Τιτέλη ήταν άψογο.
Αν και η Σκύδρα πήρε κεφάλι στα σετ κάνοντας το 0-1 με το καλημέρα, στα κρίσιμα σημεία φάνηκε πολύτιμη η εμπειρία που διαθέτουν οι έμπειρες αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης  που πήρε αυτό που ήθελε από την αναμέτρηση του με τη Σκύδρα που είναι μια  ομάδα μαχητική και αγωνιστική. Έτσι οι αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης από το δεύτερο σετ βελτίωσαν την υποδοχή τους, έπαιξαν πολύ καλά στην άμυνα, εξαιρετικά πήγε και η συνεργασία της πασαδόρου με τις λοιπές αθλήτριες και ισοφαρίσαμε σχετικά εύκολα σε 1-1. Δύσκολο ήταν το τρίτο σετ όταν η Σκύδρα προσπάθησε να το πάρει για να ισοφαρίσει και γι αυτό κρίθηκε στις λεπτομέρειες αυτό το σετ αλλά και πάλι για την ομάδα μας.
Κέρδος για τον Γ.Σ.Κοζάνης αποτελεί το γεγονός ότι πέρα από τη νίκη, έπαιξαν πολύ καλά αθλήτριες που χρησιμοποίησε ο Τιτέλης και προέρχονται Ακαδημία μας .Παιδιά που είχε από μικρά ο ίδιος ο κόουτς και τα δούλεψε με συγκεκριμένη τακτική ώστε να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο από πολύ νεαρή ηλικία. Η προσπάθεια συνεχίζεται .Με σαφή στόχευση και με καθαρό μυαλό. Το κεντρικό σύνθημα είναι ΠΡΩΤΑ και πάνω απόλα η ομάδα.
Διακριθείσες στη σημαντική και από άποψη ψυχολογίας νίκη φυσικά και δε θα αναφέρουμε .Απόψε ήταν εξαιρετικές ορισμένες αθλήτριες, αύριο θα είναι άλλες, αλλά η ουσία είναι ότι την Κυριακή το μεσημέρι η ομάδα μας κέρδισε με 3-1 σετ και αυτό δεν αλλάζει.   
*Ακριβοδίκαιη η διαιτησία του κ. Νάνου από το δεύτερο σετ και μετά. Στο πρώτο σετ έκανε κάποια λάθη εις βάρος της ομάδας μας. Πολύτιμη η συμβολή της σημειωτού κ. Κορμπέτη.
*Εκ μέρους της Διοίκησης τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Ντέρος, η Γενική Γραμματέας κ. Όλγα Βαχτσεβάνου και ο Ταμίας κ. Πάρης Μουτσιούνας.
*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.
*Τα σετ: 21-25,  25-14, 25-23, 25-17
Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Παυλίδου, Γκουντιού Αλ., Μιμίκου, Δύντσικου,  Καρυπίδου, Πεχλιβανίδου, Τσανακτσή, Καραποναρλίδου, Γκουντιού Ο., Σαχπαζίδου, Τσιαούση, Παφίλη, Εμμανουηλίδου.


 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017 18:10

 

Ναι, οι αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος Παγκορασίδων έπαιξαν καλά το Σάββατο απέναντι στον Γ.Σ.Γρεβενών και πολύ καλή ήταν και η νίκη με 3-1 σετ. Και δεν έπαιξαν απλά καλά, έπαιξαν πολύ καλά. ΟΛΑ τα κορίτσια γιατί η Παγούνη τα χρησιμοποίησε όλα.

Εννοείται ότι μας άρεσε που η ομάδα μας κέρδισε και εννοείται ότι

συνεχίζεται η δουλειά στο τμήμα που σε συνδυασμό με τη συμπαράσταση από τους γονείς τους αυτές οι αθλήτριες βλέπουν ότι οι κόποι τους πιάνουν τόπο.

Μα πάνω από όλα ΠΡΟΕΧΕΙ να συνεχίσει η προπονήτρια τους Βάσω Παγούνη  να έχει τα μέσα  και το χρόνο ώστε να δουλεύει με αυτή την φουρνιά των αθλητριών και να ετοιμάζει αθλήτριες για την πρώτη ομάδα του Γ.Σ.Κοζάνης, μα πάνω και κυρίως  αθλήτριες με ήθος και προσωπικότητα.

Η ομάδα της Παγούνη βρίσκεται στην αρχή  μιας μακράς πορείας που για στόχο έχει τη στελέχωση της Γυναικείας ομάδας. Αυτή η ομάδα χρειάζεται βέβαια μεγαλύτερη συμπαράσταση από τον κόσμο που αγαπά το βόλεϊ, αυτά τα κορίτσια αξίζουν ένα χειροκρότημα παραπάνω από τον φίλαθλο κόσμο του Γ.Σ.Κοζάνης που ξέρει να επιβραβεύει τις αθλητικές προσπάθειες όλων των αθλητριών.

Όσον αφορά στο παιχνίδι οι κοπέλες μας μπήκαν πολύ δυνατά από τις πρώτες στιγμές και κέρδισαν εύκολα με 25-13 το πρώτο σετ και 25-17 το δεύτερο. Εκεί χαλάρωσαν έχασαν το ρυθμό τους και οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 2-1. Όμως στο τέταρτο σετ με την καθοδήγηση της προπονήτριάς τους ανασυντάχθηκαν και κέρδισαν και το σετ και τον αγώνα. Πάντως σημειώνεται ότι η Ντέρου αγωνίστηκε με ενοχλήσεις στη μέση.

*Άριστη η διαιτησία της Δήμητρας Φασούλα, στη Γραμματεία ήταν η Ευαγγελία Τότσκα.

*Εκ μέρους της Διοίκησης ήταν στον αγώνα ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος και ο Ταμίας κ. Γ.Βασιλειάδης. Στο γήπεδο ήταν επίσης και η μητέρα της προπονήτριάς μας Β.Παγούνη και μέλη της οικογένειάς της.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 25-13, 25-17, 17-25, 25-16

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Αθανασιάδου, Ντέρου, Τιτέλη,  Ανουλίδου, Μπουρνιώτη, Καλημέρη, Σιμιτζή, Γκιαούρη, Γιαννακίδου, Τζημοπούλου, Καραϊσκάκη, Κυρατζίδου.

 

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ 3-0 ΕΠΙ ΤΟΥ Γ.Σ.ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Κυριακή, 12 Φεβρουάριος 2017 11:19

 

Σημαντική νίκη πέτυχαν οι Κορασίδες του Γ.Σ.Κοζάνης απέναντι σε μια αξιόμαχη και ανταγωνιστική ομάδα τον Γ.Σ.Γρεβενών. Το παιχνίδι κερδήθηκε χάρις στις κινήσεις του κόουτς που το είχε διαβάσει πολύ καλά. Η  καθοριστικότερη  κίνηση του προπονητή ήταν η παρουσία στην ομάδα των Κορασίδων ως λίμπερο της Δώρας Τσανακτσή που καθάρισε την υποδοχή, έπαιξε κατά διαστήματα και σε άλλες θέσεις πάντα με την καθοδήγηση του Δημήτρη Τιτέλη και απελευθερώθηκε το παιχνίδι όλων των υπόλοιπων αθλητριών που έκαναν τα αυτονόητα με σύνεση και συνεργασία μεταξύ τους και έδωσαν χρώμα στο παιχνίδι.

Ο Δ.Τιτέλης στο πρώτο σετ και συγκεκριμένα στο 18-20 άλλαξε την πασαδόρο και έβαλε την Μαυροματίδου που την διατήρησε σε αυτή τη θέση μέχρι το τέλος του αγώνα. Η ομάδα μας μπήκε όπως συνήθως  μουδιασμένα στο πρώτο σετ και εύκολα τα Γρεβενά πήραν κεφάλι στο σκορ και έκαναν το 1-8. Σε εκείνη τη χρονική στιγμή  με παραινέσεις και από τον πάγκο και η μία με την άλλη οι αθλήτριες ξεκίνησαν την…αντεπίθεση και με 7 συνεχόμενα επιτυχημένα σερβίς ισοφαρίσαμε σε 8-8 και από αυτό το σημείο το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο μέχρι τη λήξη του πρώτου σετ που το πήραμε 28-26. Στα υπόλοιπα δύο σετ, απλά η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση της ομάδας μας είχε ανέβει και της έβγαιναν πλέον όλες οι επιλογές. Βοήθησε φυσικά και το χειροκρότημα του κόσμου που επιβράβευσε τις αθλήτριες του Τιτέλη.

Το αποτέλεσμα μας χαροποιεί, αλλά, μία νίκη ήταν, ακόμα δεν πετύχαμε τίποτα, υπάρχει συνέχεια που απαιτεί προσοχή και σοβαρότητα, όπως και αυτοσυγκέντρωση. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με προσήλωση στο στόχο και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται.

Για τον Γ.Σ.Γρεβενών που στον πρώτο γύρο μας κέρδισε με 3-1 σετ, έχουμε να πούμε ότι αυτή ομάδα την εκτιμούμε  για ότι πρεσβεύει και για το ήθος της.

Καλή συνέχεια να έχετε.

*Αριστη η διαιτησία των Νάνου-Κορμπέτη.

*Από την Διοίκηση στον αγώνα ήταν ο Πρόεδρος κ. Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Ντέρος και ο Ταμίας κ. Βασιλειάδης.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

* Τα σετ: 28-26,25-18, 25-13

 

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Τσανακτσή, Ντερου, Μαυροματίδου,

Παφίλη, Τότσκα, Τσουτζίδου, Κακουλίδου,  Κανινα,  Ζυμάρα, Μακρυανίδου, Δύντσικου, Παπαζήση.

 

 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ Μ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017 18:17

 

Έστω και καθυστερημένα 4 περίπου μήνες μετά το Δ.Σ. του Αίαντα Ευόσμου μας έστειλε επιστολή ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ για τη μετακίνηση στην ομάδα της Α1 με υποσχετική της αθλήτριας του Γ.Σ.Κοζάνης, Μαριάνθης Βασιλοπούλου.

Οι σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί με τη Διοίκηση του Αίαντα Ευόσμου και ειδικότερα μεταξύ του Προέδρου του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Δ.Παφίλη και του Προέδρου του Αίαντα Ευόσμου κ. Θ.Ορφανίδη είναι ιδιαιτέρως καλές και επιβεβαιώνονται και από το ευχαριστήριο που παραθέτουμε.

 
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΗΡΩΪΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΕ 1-3 ΣΕΤ
Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 15:24

 

Ο Γ.Σ.Κοζάνης πέτυχε την Κυριακή το απόγευμα στην Καστοριά  την τέταρτη  νίκη του σε πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας βόλει Γυναικών της ΕΣΠΕΜ και  υποχρέωσε την Καστοριά στην πρώτη ήττα της, εντός έδρας μάλιστα, με 1-3 σετ.

Η νίκη πήγε άξια στον Γ.Σ.Κοζάνης, σε ένα παιχνίδι που ήταν διαφήμιση για το βόλεϊ Γυναικών, με ένα γήπεδο γεμάτο από θεατές και εναλλαγές συναισθημάτων αλλά και πολύ όμορφες φάσεις.

Μετά το πρώτο σετ, το οποίο δικαίως αλλά πολύ δύσκολα το κατακτήσαμε, ήρθε το δεύτερο σετ όπου οι γηπεδούχες ισοφάρισαν σε 1-1, αλλά το καθοριστικό τρίτο σετ εκεί όπου η ομάδα μας  κινήθηκε αποτελεσματικότερα και επέβαλε το δικό της ρυθμό ειδικά στους τελευταίους πόντους ήρθε στην ομάδα μας. Το ίδιο έγινε και στο τελευταίο σετ όπου οι αθλήτριες της Καστοριάς τα έδωσαν όλα για να ισοφαρίσουν, αλλά και πάλι οι κινήσεις του κόουτς και ο ηρωϊσμός των δικών μας αθλητριών έγειρε την πλάστιγγα με συνέπεια να φθάσει στην επιτυχία και στη νίκη.

Ούτε σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι παίξαμε πλήρεις. Από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος άλλωστε ποτέ δεν παίξαμε πλήρεις. Απουσίαζαν λόγω φροντιστηρίων οι: Βόντσα, Φακίτσα, Πεχλιβανίδου, έλειπε και η Σαχπαζίδου που έχει πρόβλημα στο γόνατο, ενώ η Εμμανουηλίδου που ήταν στο παιχνίδι είχε 38 πυρετό και αυτό από μόνο του ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα.

Είχαμε τις δυσκολίες μας και συνεχίζουμε να τις έχουμε. Όμως η ομάδα μας λειτουργεί με ομαδικό πνεύμα σαν οικογένεια. Αθλήτριες και προπονητής, προπονητής και αθλήτριες, έγιναν παρά τις απουσίες ένα ενιαίο σύνολο, μια ολοκληρωμένη ομάδα. Τα έδωσαν όλα, αυτές οι αθλήτριες που είχε ο Τιτέλης στη διάθεσή του,  συμπλήρωναν και στήριζαν η μία την άλλη και όλες μαζί τα έδωσαν όλα για το ΣΥΝΟΛΟ. Επαιξαν κι όσες δεν έπαιζαν…

Μπράβο στις αθλήτριες και τον προπονητή του Γ.Σ.Κοζάνης για τη μεγάλη όπως εξελίχθηκε η κατάσταση νίκη.

Μπράβο και στις αθλήτριες και τον προπονητή της Καστοριάς, για την γενναία προσπάθεια τους. Τους ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη συνέχεια.

*Αψογη η διαιτησία του Σταθόπουλου. Προσεκτικός μέχρι κεραίας . Στη Γραμματεία η κ. Τζήμου.

*Από τη Διοίκηση την ομάδα συνόδεψε στην Καστοριά ο Πρόεδρος κ. Παφίλης που παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον Πρόεδρο της Καστοριάς κ. Βλαχάβα. Σε κάποιο σημείο του αγώνα είχε μια συνομιλία και με την εκπρόσωπο της Καστοριάς στην ΕΣΠΕΜ κ. Σούλιου.

*Μετά το τέλος του συγκλονιστικού παιχνιδιού ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης πρόσφερε ένα κέρασμα στα κορίτσια που έκαναν την μεγάλη αυτή προσπάθεια.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γ.Βασιλειάδης.

*Τα σετ: 21-25, 25-19, 23-25, 23-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Παυλίδου, Γκουντιού Αλ.,Καρυπίδου, Μιμίκου, Γκουντιού Ο.Τσανακτσή, Καραποναρλίδου, Τσιαούση, Εμμανουηλίδου Παφίλη, Δύντσικου, Φασούλα.

 

 

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Σάββατο, 11 Φεβρουάριος 2017 07:36

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/02/2017

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ-Γ.Σ ΓΡΕΒΕΝΩΝ στις 14:00μμ στο ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ- Γ.Σ ΓΡΕΒΕΝΩΝ στις 18:00μμ στο ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/02/2017

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ- Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ στις 18:00μμ στο ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 114

 

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team