Home

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016

 

 

http://www.waterservice.gr/logosite.png

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ
Κυριακή, 29 Μάιος 2016 15:21


Τα κορίτσια μας έχουν μεράκι να παίζουν βόλεϊ. Και φυσικά όταν υπάρχει μεράκι, όλα γίνονται ευκολότερα. Επειδή το γήπεδο είναι πάντα ανοιχτό και περιμένει όλα τα κορίτσια που έχουν αγάπη για το βόλεϊ μπορούμε να δούμε αυτή την ομάδα να προχωρά όλο και ψηλότερα αν τα κορίτσια που είναι αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης, αλλά και αυτά που δεν ανήκουν προς το παρόν
στο Σύλλογό μας, αγαπούν το βόλεϊ και έχουν λαχτάρα να ανέβουν ψηλότερα.
Το γήπεδο είναι ανοιχτό, σας περιμένει όλες.
Κι η προπόνηση είναι τρόπος ζωής.
Ειδικά όταν γίνεται  σε υγιές και γνήσιο περιβάλλον, όπως αυτό που έχουν δημιουργήσει τα κορίτσια μας που ανήκουν στο Σύλλογο μαζί με τους προπονητές τους.

 
Ο ΠΟΠ ΤΗΣ ΕΣΠΕΜ ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΡΑΪΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΑΣ
Δευτέρα, 23 Μάιος 2016 12:00


Την Πέμπτη 12 Μαϊου 2016 ο Σύλλογός μας προσκάλεσε τον ΠΟΠ της ΕΣΠΕΜ κ. Ανέστη Τράϊο στην Κοζάνη για να προπονήσει μια ομάδα επιλεγμένων αθλητριών μας σε τομείς που αφορούν στη βελτίωση και στην κατανόηση των απαιτήσεων του βόλεϊ. Πράγματι την πρόσκλησή μας έκανε αποδεκτή ο κ. Τράϊος και έτσι σε ένα κάτι παραπάνω από δίωρο έκανε προπόνηση σε 15 αθλήτριές μας που προέρχονταν κυρίως από τμήματα Παγκορασίδων. Οι αθλήτριες που συμμετείχαν στην προπόνηση με τον κ. Τράϊο είναι οι: Ανουλίδου, Καραϊσκάκη, Πάπιστα, Ντέρου, Τρυφώνη, Αθανασιάδου, Τιτέλη, Καλημέρη, Καρακλάνη, Παπαδοπούλου Α., Κυρατζίδου, Λαμπριανίδου, Γιαννακίδου, Καλημέρη, Μπουρνιώτη. Παρόντες στην προπόνηση ήταν επίσης οι προπονητές μας, Δ.Τιτέλης, Μ.Ματσαρίδου  και Ο.Γκουντιού που κι αυτοί με τη σειρά τους συνέβαλαν πολύ θετικά στο να γίνει η προπόνηση αυτή σε πολύ υψηλό επίπεδο από άποψη εκτέλεσης των ασκήσεων.
Η προπόνηση ήταν σε δυνατούς ρυθμούς, είχε πολλές ασκήσεις και εναλλαγές ρόλων, είχε πολλές επαναλήψεις στην υποδοχή και στην πάσα και γενικά είναι βέβαιο ότι τα κορίτσια μας που είχαν επιλεγεί από τους προπονητές τους βγήκαν ωφελημένα από την όλη διαδικασία.
Αφού ολοκληρώθηκε η προπόνηση που έκανε όλες μας τις αθλήτριες να την ιδρώσουν τη φανέλα τους, ο κ. Τράϊος μετά από αίτημα του Δ.Τιτέλη για λίγα λεπτά μίλησε και στις αθλήτριες του Γυναικείου τμήματος του Συλλόγου που είχαν προπόνηση στη συνέχεια.
Τον κ. Τράϊο στην Κοζάνη συνόδεψε ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΜ κ. Π.Δημητριάδης, μαζί του ήταν επίσης και ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Μοσχάς. Το Γ.Σ.Κοζάνης εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος, ο Ταμίας κ. Γ.Βασιλειάδης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Δ.Τσιόπουλος. Επίσης παρόντες στην προπόνηση αυτή ήταν και πολλοί γονείς που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις προσπάθειες των παιδιών τους καθόλη τη διάρκεια του παραγωγικού δίωρου.
Είναι φανερό από όλες τις κινήσεις και τις πρωτοβουλίες που παίρνουμε σχετικά με την ομάδα μας, ότι ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ στα αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου μας. Κύριο μέλημά μας είναι να αναπτύξουμε και να εξελίξουμε σε όσο γίνεται μεγαλύτερο βαθμό τα κορίτσια που ξεκινούν από την Ακαδημία μας και γενικά στα τμήματα υποδομής. Στόχος μας και θα τον κάνουμε πράξη είναι να παίζουν στην γυναικεία ομάδα όποια κορίτσια του φυτωρίου μας είναι τα πιο ΣΥΝΕΠΗ και τα πιο ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΑ σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στην ομάδα μέχρι να φτάσει η ώρα να αγωνιστούν στο μεγάλο τμήμα. Και από τη συνέπεια που γενικά δείχνουν τα κορίτσια μας σε αυτά τα τμήματα φαίνεται ότι αυτές θα αποτελέσουν το καλύτερο μέλλον στο βόλεϊ του Γ.Σ.Κοζάνης.

 
Σε ένα μήνα ξεκινά το World League
Τετάρτη, 18 Μάιος 2016 14:20Όπως είναι γνωστό το 1ο τουρνουά World League για το 2016 θα φιλοξενηθεί στην Κοζάνη υπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ.
Οι Ημερομηνίες που θα διεξαχθεί το World League ειναι 17-18-19 Ιουνίου και η Εθνική Ελλάδος θα αγωνιστεί σε αυτό το  1ο τουρνουά με τις ομάδες: Πουέρτο Ρίκο,  Καζακστάν, Κινέζικη Ταϊπέι.
Ολοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό της Λευκόβρυσης (Κοζάνης) σο τριήμερο  17-18-19 Ιουνίου και όλοι όσοι αγαπούν το βόλεϊ και την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών έχουν καθήκον να βρεθούν στο γήπεδο της Λευκόβρυσης σε όλα τα παιχνίδια της Εθνικής μας.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ
Την 1η εβδομάδα (17-19 Ιουνίου) στην πόλη μας θα γίνουν οι αγώνες με τις ομάδες όπως προαναφέρεται : Ελλάδα, Καζακστάν, Κινεζική Ταϊπέι, Πουέρτο Ρίκο (στη ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ)
Ταυτόχρονα στο ίδιο τριήμερο σε άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο θα γίνουν αγώνες άλλων ομίλων και συγκεκριμένα:
**Σλοβενία, Τυνησία, Βενεζουέλα, Κατάρ
**Μεξικό, Ισπανία, Μαυροβούνιο, Γερμανία
Τη 2η εβδομάδα (24-26 Ιουνίου) θα αγωνιστούν στη Θεσσαλονίκη πάλι για το World League οι: Ελλάδα, Σλοβενία, Πουέρτο Ρίκο, Κατάρ
Και σε άλλες πόλεις στον κόσμο θα παίξουν άλλοι όμιλοι ως εξής:
**Τυνησία, Βενεζουέλα, Μεξικό, Μαυροβούνιο
**Καζακστάν, Γερμανία, Ισπανία, Κινεζική Ταϊπέι

 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14/5 ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ
Τετάρτη, 11 Μάιος 2016 05:59


Το 1ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ που διοργανώνει ο Γ.Σ.Κοζάνης ολοκληρώνεται το Σάββατο 14 Μαϊου 2016-και όχι την Κυριακή γιατί υπήρχαν υποχρεώσεις αρκετών κοριτσιών μας που δεν μπορούσαν να αναβληθούν-οπότε η τελευταία αγωνιστική που θα κρίνει και την πρωταθλήτρια ομάδα θα γίνει το Σάββατο.
Το Σάββατο μετά τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής θα γίνουν και οι απονομές μεταλλίων σε όσες αθλήτριές μας πήραν μέρος στους αγώνες του εσωτερικού πρωταθλήματος καθώς επίσης θα δοθεί κάτι το ιδιαίτερο στις αθλήτριες που ανήκουν στην ομάδα που θα βγει πρώτη, στην ομάδα που θα βγει δεύτερη και στην ομάδα που θα κατακτήσει την τρίτη θέση.
Εν τω μεταξύ στα παιχνίδια της Κυριακής 8/5/16, είχαμε ωραία παιχνίδια, με δύναμη, παίχθηκε ωραίο βόλεϊ και πραγματικά είναι πολύ καλή εμεπιρία για όλα τα παιδιά μας που συμμετέχουν. Έγιναν 3 παιχνίδια στην τέταρτη αγωνιστική και  σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
ΝΑΥΣΙΚΑ-ΚΑΛΥΨΩ 2-0
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ-ΗΛΕΚΤΡΑ 2-0
ΡΩΞΑΝΗ-ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ 2-0
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
** ΝΑΥΣΙΚΑ-ΚΑΛΥΨΩ 2-0
Διαιτητής: Γ.Ντέρος
Γραμματεία: Γ.Βασιλειάδης
Τα σετ: 25-20,25-18
ΝΑΥΣΙΚΑ (κόουτς Μ.Ματσαριδου ): Ντέρου, Μπουσιου, Μπουρνιώτη, Κυρατζίδου, Πεχλιβανίδου, Γκιαούρη
ΚΑΛΥΨΩ (κόουτς Δ.Τιτέλης ): Δυντσικου, Καραϊσκάκη, Νεοφωτίστου, Βασιλειαδου, Μάστορα, Τρυφώνη
**ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ-ΗΛΕΚΤΡΑ 2-0
Διαιτητής: Γ.Ντέρος
Γραμματεία: Γ.Βασιλειάδης
Τα σετ: 25-16, 25-20
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ (κόουτς Δ.Τιτέλης ): Παπαδοπούλου, Τσουτζίδου, Τότσκα, Τρυφώνη, Αθανασιάδου, Πεχλιβανίδου
ΗΛΕΚΤΡΑ (κόουτς Ζ.Σούλιου): Πασχαλίδου, Καλημέρη, Σοφίδου, Γιαννακίδου, Παπαζήση, Σιμιτσή Μ.
**ΡΩΞΑΝΗ-ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ 2-0
Διαιτητής: Γ.Ντέρος
Γραμματεία: Γ.Βασιλειάδης
Τα σετ:25-14, 25-16
ΡΩΞΑΝΗ (κόουτς Μ.Ματσαριδου) :Τιτέλη, Καραϊσκάκη, Σιμιτση Μ., Παπαζήση, , Αθανασιάδου, Λούτα
ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ  (κόουτς Ζ.Σούλιου) : Τοτσκα, Κανινα, Δημοπουλου, Ματσαριδου, Καλημέρη, Μπουρνιώτη

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγωνιστικές)
1. ΡΩΞΑΝΗ              8β.           8-2
2. ΝΑΥΣΙΚΑ             7β.            6-3
3. ΚΑΛΥΨΩ             6β.            4-4
4.ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ        6β.            4-4
5.ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ      5β.            3-6
6.ΗΛΕΚΤΡΑ            4β.            1-8
Όλα τα παιχνίδια παίζονται στις 2 νίκες και αν οι ομάδες είναι στο 1-1 σετ, τότε παίζεται και τάϊ μπρέϊκ στους 15 πόντους.
Σε όλα τα παιχνίδια συμπληρώνεται κανονικά φύλλο αγώνος και όταν λήξει το εσωτερικό αυτό πρωτάθλημα θα ενημερωθεί συνοπτικά για τα αποτελέσματα η ΕΣΠΕΜ.

 
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟ ΒΟΛΕΙ…
Σάββατο, 30 Απρίλιος 2016 04:45


Το βόλεϊ είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Ο προσδιορισμός «εκπληκτικό» δεν προκύπτει μόνο από τη λαχτάρα της αθλήτριας να «σώσει» μια μπάλα ή να επιτεθεί πραγματοποιώντας ένα δυνατό άλμα, αλλά κυρίως από τη μεγαλειώδη συνεργατική φύση που το χαρακτηρίζει. Οι μικρές μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου,  μαθαίνουν από πολύ νωρίς να συνεργάζονται αφού μέσω αυτής της συνεργασίας θα προοδεύσουν, θα παίξουν καλύτερα και κατά συνέπεια θα διασκεδάσουν πιο πολύ!
Αν πραγματοποιήσουμε μια αναλυτικότερη προσέγγιση θα διαπιστώσουμε πολλά ακόμα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του που το τοποθετούν ως κορυφαία αθλητική επιλογή ενασχόλησης:

  • Είναι ασφαλές, αφού οι κανονισμοί του δεν επιτρέπουν σωματική επαφή με τον αντίπαλο και ο αγωνιστικός χώρος που παίζεται είναι καθαρός από εμπόδια.
  • Βελτιώνει το νοητικό επίπεδο των αθλητριών, αφού οι αποφάσεις τους σε κάθε αγωνιστικό επεισόδιο (φάση) λαμβάνονται σε κλάσματα του δευτερολέπτου την ώρα που η μπάλα «ταξιδεύει» στον αέρα.
  • Είναι μοναδικό να γυμνάζει αερόβια, αναερόβια και πολύπλευρα τις αθλήτριες.
  • Συντονίζει απίθανα χέρι και μάτι (hand-eye coordination), λειτουργία χρήσιμη στη καθημερινότητα κάθε κοριτσιού.

Για τους παραπάνω, αλλά και πολλούς άλλους λόγους, το βόλεϊ είναι από τις πιο αγαπημένες αθλοπαιδιές στο σχολείο και βασική επιλογή των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής, ιδίως στη δευτεροβάθμια βαθμίδα. Άλλωστε, πλήθος μελετών έχουν αποδείξει τη συμβολή του βόλεϊ στη συνολική ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών, προτείνοντάς το ανεπιφύλακτα ως εκπαιδευτικό «εργαλείο» με μεγάλη αξία.

 
ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΤΟΥ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ -ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Κυριακή, 15 Μάιος 2016 17:07


Συναρπαστικά παιχνίδια έγιναν το Σάββατο 14 Μαίου 2016, στο 1ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ που διοργάνωσε ο Γ.Σ.Κοζάνης με τη φροντίδα και την επιμέλεια του Αντιπροέδρου του Συλλόγου, Γιώργου Ντέρου. Αυτή ήταν και η τελευταία αγωνιστική του εσωτερικού τουρνουά και είχαμε την ανακήρυξη της πρωταθλήτριας και τις απονομές. Στη διάρκεια των 5 αγωνιστικών πολλά κορίτσια από τις υποδομές μας είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να χαρούν, να κερδίσουν ή να χάσουν, να ζήσουν δηλαδή ωραίες στιγμές με το παιχνίδι και φυσικά το ταλέντο τους.
Συνοπτικά  τα αποτελέσματα
ΚΑΛΥΨΩ-ΡΩΞΑΝΗ 2-1
ΗΛΕΚΤΡΑ-ΝΑΥΣΙΚΑ 1-2
ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ –ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ 2-1
Η τελική βαθμολογία
1. ΡΩΞΑΝΗ 9β. 9-4------------π ρ ω τ α θ λ ή τ ρ ι α
2. ΝΑΥΣΙΚΑ 9β. 8-4--------------2η με ισοβαθμία
3. ΚΑΛΥΨΩ 8β. 6-5--------------3η
4.ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ 8β. 6-5
5.ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ 6β. 4-8
6.ΗΛΕΚΤΡΑ 5β. 2-10ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
** ΚΑΛΥΨΩ-ΡΩΞΑΝΗ 2-1
Διαιτητής: Γ.Ντέρος
Γραμματεία: Κ.Δύντσικος
Τα σετ: 25-21,21-25, 15-9
ΚΑΛΥΨΩ (κόουτς Δ.Τιτέλης ): Δυντσικου, Πάπιστα, Καραϊσκάκη, Μάστορα, Τρυφώνη, Δημοπούλου, Ματσαρίδου
ΡΩΞΑΝΗ (κόουτς Μ.Ματσαριδου) :Τιτέλη, Σιμιτση Μ.,Ανουλίδου, Σιμιτσή Α., Παπαζήση, , Αθανασιάδου, Λούτα

** ΗΛΕΚΤΡΑ-ΝΑΥΣΙΚΑ 1-2
Διαιτητής: Γ.Ντέρος
Γραμματεία: Κ.Δύντσικος
Τα σετ: 25-19, 19-25, 7-15
ΗΛΕΚΤΡΑ (κόουτς Ζ.Σούλιου): Ζυμάρα, Καλημέρη, Γιαννακίδου, Τότσκα, Γιασισικλή, Καζαντζίδου
ΝΑΥΣΙΚΑ (κόουτς Μ.Ματσαριδου ): Ντέρου, Πεχλιβανίδου,Μπουσιου, Κυριακίδου, Παπαδοπούλου Μ., Κανίνα

** ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ-ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ 2-1
Διαιτητής: Γ.Ντέρος
Γραμματεία: Κ.Δύντσικος
Τα σετ:25-11, 19-25, 15-13
ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ (κόουτς Ζ.Σούλιου) : Τοτσκα, Κανινα, Δημοπουλου,Καζαντζίδου,  Ανουλίδου, Ματσαριδου, Μπουρνιώτη
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ (κόουτς Δ.Τιτέλης ): Παφίλη, Τσουτζίδου, Παπαδοπούλου Μ., Γιασισικλή, Γκιαούρη, Μπάλλα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ αναδείχθηκε η ομάδα ΡΩΞΑΝΗ με κόουτς την Μ.Ματσαρίδου ενώ στη δεύτερη θέση ήταν η ομάδα ΝΑΥΣΙΚΑ πάλι με προπονήτρια την κ. Μ.Ματσαρίδου.
ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Απονομές στις 3 πρώτες ομάδες έκαναν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης και η Γενικά Γραμματέας κ. Ο.Βαχτσεβάνου που απένειμαν στις αθλήτριες μετάλλια και διπλώματα. Σε όλες τις άλλες αθλήτριες των ομάδων που κατετάγησαν κάτω από την τρίτη θέση δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους.
**Από τη Διοίκηση ήταν ακόμα ο εκτελών και χρέη Διαιτητή κ. Γ.Ντέρος και ο Ταμίας κ. Γ.Βασιλειάδης.

**Όλα τα παιχνίδια παίχθηκαν στις 2 νίκες και όταν οι ομάδες ήταν στο 1-1 σετ, τότε παιζόταν και τάϊ μπρέϊκ στους 15 πόντους.
**Σε όλα τα παιχνίδια συμπληρώνονταν κανονικά φύλλο αγώνος και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα  θα ενημερωθεί συνοπτικά για τα αποτελέσματα και για την τελική κατάταξη η ΕΣΠΕΜ.

 
ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ WORLD LEAGUE ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ
Τετάρτη, 04 Μάιος 2016 08:19


Επιτροπή τεσσάρων ατόμων έχει συγκροτηθεί στην Κοζάνη με απόφαση του Δημάρχου κ. Λευτέρη Ιωαννίδη για να τρέξει τις απαραίτητες ενέργειες και εργασίες προετοιμασίας του κλειστού γηπέδου στη Λευκόβρυση όπου θα γίνει το world league του βόλεϊ ανδρών το τριήμερο 17,18,19 Ιουνίου 2016. Στην επιτροπή αυτή συμμετέχουν οι κ.κ. Γιάννης Ιωαννίδης Αντιδήμαρχος, Θύμιος Ζαγάρας Αντιδήμαρχος, Νίκος Πλεξίδας μέλος Δ.Σ. του ΟΑΠΝ και Σάκης Καραγκιόζης μέλος του ΟΑΠΝ.
Με δύο μέλη της επιτροπής και συγκεκριμένα τους κ.κ. Γιάννη Ιωαννίδη και Νίκο Πλεξίδα είχε συνάντηση τη Δευτέρα 2 Μαϊου 2016, ο εκπρόσωπος της ΕΣΠΕΜ και Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Δημήτρης Παφίλης προκειμένου να συζητηθούν κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνουν και εργασίες που είναι απαραίτητο να ολοκληρωθούν για την ετοιμότητα του χώρου. Σύμφωνα και με τις οδηγίες που έλαβε ο κ. Παφίλης από τον Διευθυντή της ΕΟΠΕ κ. Π.Μπακοδήμο, αλλά και την αυτοψία που έκανε ο Αντιδήμαρχος κ. Γ.Ιωαννίδης, οι εργασίες πρέπει να γίνουν σχετικά με: την οροφή, το σύστημα θέρμανσης και ψύξης, τον καυστήρα πετρελαίου, τα ηλεκτρολογικά, τα υδραυλικά, τα αποδυτήρια, τον ηλεκτρονικό πίνακα, το παρκέ, τον καθαρισμό, τον εξοπλισμό της αίθουσας συνεντεύξεων, τους πάγκους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τη σύνδεση με internet, τους χώρους προπώλησης εισιτηρίων, τη μικροφωνική εγκατάσταση, αλλά και τον καλλωπισμό του περιβάλλοντα χώρου, από βάψιμο μέχρι και φύτευση λουλουδιών.
Όλα αυτά τα θέματα συζητήθηκαν, άλλα διεξοδικά και άλλα όσον αφορά στις κατευθύνσεις και όπως διαβεβαίωσαν οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, όλα θα είναι έτοιμα πολύ πριν από την τελευταία εβδομάδα διεξαγωγής των έξι αγώνων του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Επίσης ο κ. Παφίλης έχει ήδη έρθει σε επαφή με πρακτορεία ταξιδίων προκειμένου να πάρει προσφορές για τις μετακινήσεις των τεσσάρων ομάδων που θα βρεθούν στην πόλη.

 
ΩΡΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ
Τρίτη, 26 Απρίλιος 2016 14:41


Συναρπαστικά παιχνίδια έγιναν στο 1ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ που διοργανώνει ο Γ.Σ.Κοζάνης, στην τρίτη αγωνιστική της Κυριακής 24/4. Διεξήχθησαν και πάλι 3 αγώνες και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
ΗΛΕΚΤΡΑ-ΡΩΞΑΝΗ 1-2
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ-ΝΑΥΣΙΚΑ 1-2
ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ-ΚΑΛΥΨΩ 2-0
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
**ΗΛΕΚΤΡΑ-ΡΩΞΑΝΗ 1-2
Διαιτητής: Γ.Ντέρος
Γραμματεία: Κ.Δύντσικος
Τα σετ: 26-24,13-25,12-15
ΗΛΕΚΤΡΑ (κόουτς Ζ.Σούλιου): Ζυμάρα, Τζήκα, Τσιανάκα, Πασχαλίδου, Παπαδόπουλου, Μπουρνιώτη
ΡΩΞΑΝΗ (κόουτς Μ.Ματσαριδου) :Τιτέλη, Σιμιτση Μ. , Παπαζήση, Αννουλίδου , Αθανασιάδου, Λούτα
**ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ-ΝΑΥΣΙΚΑ 1-2
Διαιτητής: Γ.Ντέρος
Γραμματεία: Κ.Δύντσικος
Τα σετ: 19-25,25-21,15-17
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ (κόουτς Δ.Τιτέλης ): Παφιλη, Παπαδοπούλου, Γκιαουρη, Μπαλλα, Κανίνα, Τσιανάκα
ΝΑΥΣΙΚΑ (κόουτς Μ.Ματσαριδου ): Ντέρου, Μπουσιου, Μπουρνιώτη, Τρυφώνη, Αθανασιάδη,  Παπαζήση, Καραϊσκάκη
** ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ-ΚΑΛΥΨΩ 2-0
Διαιτητής: Γ.Ντέρος
Γραμματεία: Κ.Δύντσικος
Τα σετ: 25-20,25-21
ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ  (κόουτς Ζ.Σούλιου) : Τοτσκα, Σιμιτση, Κανινα, Αννουλίδου, Δημοπουλου, Ματσαριδου
ΚΑΛΥΨΩ (κόουτς Δ.Τιτέλης ): Δυντσικου, Καραϊσκάκη, Τιτελη, Λουτα, Νεοφωτίστου, Βασιλειαδου, Γκιαουρη, Τρυφώνη
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγωνιστικές)
1. ΡΩΞΑΝΗ 6β.          6-2
2. ΚΑΛΥΨΩ 5β.          4-2
3.ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ 5β.     4-2
4.ΝΑΥΣΙΚΑ 5β.           4-3
5.ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ 3β.   1-6
6.ΗΛΕΚΤΡΑ 3β.         1-6
Όλα τα παιχνίδια παίζονται στις 2 νίκες και αν οι ομάδες είναι στο 1-1 σετ, τότε παίζεται και τάϊ μπρέϊκ στους 15 πόντους.
Σε όλα τα παιχνίδια συμπληρώνεται κανονικά φύλλο αγώνος και όταν λήξει το εσωτερικό αυτό πρωτάθλημα θα ενημερωθεί συνοπτικά για τα αποτελέσματα η ΕΣΠΕΜ.
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 96

 

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team