Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018 


 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
Στα τελικη των γυναικων Ο ΓΣ Κοζανης PDF Εκτύπωση E-mail

Στην τελική φάση του τουρνουά ανόδου γυναικών στην Α2 Εθνική κατηγορία, πέρασε η ομάδα του Συλλόγου μας, στους αγώνες που θα γίνουν στην πόλη μας στις 9-11/5/2009. Στο τελευταίο παιχνίδι της προκριματικής φάσης που έγινε στην Πρέβεζα, η ομάδα μας έχασε απο τον ΑΟ Πρέβεζας με σκορ 3-2 τα σετ 28-26,22-25,21-25,25-19,15-10.

Στο άλλο παιχνίδι του τουρνουά ΑΟ Χρυσούπολης-ΣΠΑ Καρδίτσας 3-1

Περισσότερα...
 
Ηττα στο 2ο παιχνιδι PDF Εκτύπωση E-mail

Έχασε στο δεύτερο παιχνίδι της η ομάδα των γυναικών, στο τουρνουά ανόδου γυναικών που γίνεται στην πόλη της Πρέβεζας, απο τον ΑΟ Χρυσούπολης με σκορ 3-0 τα σετ 25-15,25-21,25-5. Στο παιχνίδι αυτό χρησιμοποιήθηκαν οι αθλήτριες: Ζηνωνίδου, Κόλλια, Δραγουμάνου, Αλτίνη, Γκουντιού Ολ.,Γκουντιού Αλ.,Πατσάκα, Τσικουρώνα, Δαδαμόγια, Τσανακτσή, Τζιούτζιου,Μιμίκου.

Στο άλλο παιχνίδι ΑΟ Πρέβεζας-ΣΠΑ Καρδίτσας 3-0

Η Βαθμολογία (2η αγωνιστική)

1. ΑΟ Χρυσούπολης  6-1    6

2. ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ    3-4     3

3. ΑΟ Πρέβεζας   4-3     3

4. ΣΠΑ Καρδίτσας  1-6     0

 
Νικη στην Πρεβεζα PDF Εκτύπωση E-mail

Με νίκη ξεκίνησαν τα κορίτσια του Συλλόγου, στην προκριματική φάση του τουρνουά ανόδου στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, που γίνεται στην πόλη της Πρέβεζας, κερδίζοντας τον ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με 1-3 τα σετ 12-25,18-25,25-18,20-25. Στο παιχνίδι αυτό ο προπονητής της ομάδας ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ χρησιμοποίησε τις αθλήτριες: Ζηνωνίδου,Δραγουμάνου, Γκουντιού Αλ.,Γκουντιού Ολ.,Δαδαμόγια,Πανάγου, Τσικουρώνα, Αλτίνη, Κόλλια, Τσανακτσή, Τζιούτζιου, Πατσάκα.

Στον άλλο αγώνα του τουρνουά ΑΟ Πρέβεζας-ΑΟ Χρυσούπολης 1-3

Η Βαθμολογία

1. ΓΣ Κοζάνης    3-1  3

2. ΑΟ Χρυσούπολης  3-1  3

3. ΑΟ Πρέβεζας  1-3    0

4. ΣΠΑ Καρδίτσας  1-3  0

 
ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail

 Με την ομάδα του ΣΠΑ Καρδίτσας κληρώθηκε να αγωνισθεί την πρώτη αγωνιστική του τουρνουά ανόδου γυναικών, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης, στους αγώνες που θα γίνουν στην πόλη της Πρέβεζας το χρονικό διάστημα 4-6/5/2009. Την δεύτερη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει με τον πρωταθλητή Θράκης/Ανατ. Μακεδονίας και την τρίτη με την ομάδα της Πρέβεζας. 

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Περισσότερα...
 
Συγχαρητηρια PDF Εκτύπωση E-mail

O MAΣ NEA ΓΕΝΕΑ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ με επιστολή προς τον Σύλλογος μας αναφέρει:

Κύριε Πρόεδρε,

Ο ΜΑΣ Νέα Γενεά συγχαίρει το φίλο σωματείο σας για την κατάκτηση των πρωταθλημάτων Γυναικών και Κορασίδων της ΕΣΠΕ και σας εύχεται Άνοδο στην Α2 Γυναικών

Με τιμή

Μιχάλης Γεράνης

Δήμαρχος Χορτιάτη

Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε στον Σύλλογό μας και ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα αναφέρει:

Κύριε Πρόεδρε,

Σας παρακαλούμε να δεχθείτε τα θερμά και ειλικρινή συγχρητήρια του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΑΣ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ" για την άνοδο της Γυναικείας ομάδας Πετοσφαίρισης του Συλλόγου σας, στην Α2 Εθνική Κατηγορία και τις εγκάρδιες ευχές μας για πλήρη επιτυχία στις προσπάθειες σας, που θα συμβάλουν στην πρόοδο και την ανάπτυξη του βόλεϊ στην περιοχή μας.

Δεχθείτε την διαβεβαίωση για πλήρη συμπαράσταση στο δύσκολο έργο σας και την εκδήλωση της εκτιμήσεως μας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος      Ο Γεν. Γραμματέας

Σ.Παπαγερίδης     Θ. Γερακιώτης

 

 

 
Στην Πρεβεζα ο ΓΣ Κοζανης PDF Εκτύπωση E-mail

Ξεκινάει σήμερα στην Πρέβεζα, η προκριματική φάση ανόδου  γυναικών στην Α2 Εθνική κατηγορία,με την ομάδα μας να δίνει το πρώτο της παιχνίδι με την ΣΠΑ Καρδίτσας στις 20,30. Νωρίτερα θα προηγηθεί το παιχνίδι του ΑΟ Πρέβεζας με τον ΑΟ Χρυσούπολης. Στην αποστολή για τους αγώνες αυτούς, ο προπονητής της ομάδας μας ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ πήρε 13 αθλήτριες και συγκεγκριμένα: Αλτίνη, Δραγουμάνου, Κόλλια, Γκουντιού Ολ.,Γκουντιού Αλ.,Δαδαμόγια, Ζηνωνίδου,Πανάγου, Πατσάκα, Τσανακτσή, Τζιούτζιου,Τσικουρώνα,Μιμίκου. Ωσ γνωστόν οι τρείς ομάδες που θα προκριθούν από το τουρνουά αυτό θα πάρουν μέρος στην τελική φάση, που θα γίνει στην πόλη μας στις 9-11/5/2009.

 
Συγχαρητηρια ΕΣΠΕΜ PDF Εκτύπωση E-mail

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πετοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, έστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τον Συλλόγο μας  και αναφέρει τα παρακάτω:

Κύριε Πρόεδρε,

Σας συγχαίρουμε θερμά για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πρωτάθλημα γυναικών της Ένωσής μας

Η επιτυχία αυτή φανερώνει την αξιόλογη και αξιέπαινη δουλειά που γίνεται στον Σύλλογό σας.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΟΔΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος         Ο Γεν. Γραμματέας

Π.Δημητριάδης        Π. Γυμνόπουλος

 
Βαλκανικη Ενωση Πετοσφαιρισης PDF Εκτύπωση E-mail

Συνεδρίαση της Τεχνικής Επιτροπής στη Θεσσαλονίκη

 

              Η Τεχνική Επιτροπή της Βαλκανικής Ενωσης Πετοσφαίρισης συνεδρίασε το Σάββατο 12 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη και οριστικοποίησε τις ημερομηνίες, τους τόπους διεξαγωγής και τις συμμετοχές για τα Βαλκανικά Πρωταθλήματα βόλεϊ του 2009. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε επίσης η κλήρωση των ομίλων για τις διοργανώσεις της σάλας και συζητήθηκαν θέματα κανονισμών και διαιτησίας.

   Η Επιτροπή αποφάσισε να αυξήσει κατά ένα χρόνο τα όρια ηλικίας των διοργανώσεων της σάλας, εφόσον υπάρξει σχετική έγκριση από τις ομοσπονδίες - μέλη της. Οσον αφορά τον κανονισμό του δεύτερου λίμπερο, μετά τις τελευταίες αποφάσεις της FIVB, που ανέβαλε την εφαρμογή του, αποφασίστηκε οι εθνικές ομάδες να μετάσχουν στις διοργανώσεις όπως μέχρι σήμερα (12 αθλητές/αθλήτριες συμπεριλαμβανομένου του λίμπερο), εκτός αν υπάρξει διαφορετική απόφαση από την FIVB μέχρι 10 ημέρες πριν από την έναρξη της πρώτης Βαλκανικής διοργάνωσης. Ακόμη, αποφασίστηκε η κλήρωση του BVA Cup Συλλόγων να πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου στη Βιέννη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της CEV.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 131 132 133 134 135 136 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 132 από 136

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

 

 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ