Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018 


 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
Προκηρυξη θεσεων για Περιφερειακους Προπονητες PDF Εκτύπωση E-mail
Η ΕΟΠΕ προκηρύσσει σε όλη την Ελλάδα θέσεις Περιφερειακών προπονητών για την περίοδο από 01/04 έως 30/09/09. Κύρια υποχρέωση των προπονητών αυτών θα είναι η ανίχνευση νέων ταλέντων με υψηλές προδιαγραφές με απώτερο σκοπό τη δημιουργία νέων Εθνικών ομάδων Παίδων και Κορασίδων.
Περισσότερα...
 
Νεο ΔΣ στον Συνδεσμο Διαιτητων Μακεδονιας PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 28 Φεβρουάριος 2009 21:50

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Μακεδονίας, που προήλθε απο αρχαιρεσίες της 15ης Φεβρουαρίου 2009, συνήλθε σε σώμα ώς εξής:

Περισσότερα...
 
ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail

Την Κυριακή 15/03/2009 και ώρα 10:00 π.μ. θα γίνει η Γενική Συνέλευση των Μελών-Σωματείων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας, στο Πνευματικό Κέντρο (ΑΣΜΑΝΙΔΗ 2) βόρεια αίθουσα-ισογειο, στα Γιαννιτσά.

Έχοντας υπόψη:

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 13 Απρίλιος 2012 19:17
Περισσότερα...
 
Αλλαγή τύπου μπάλας PDF Εκτύπωση E-mail

Μετά την αλλαγή των τύπων μπάλας που χρησιμοποιούνται στα πρωταθλήματα βόλεϊ, από την εταιρία Mikasa, η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε ότι στα πρωταθλήματα θα χρησιμοποιούνται πλέον οι παρακάτω τύποι:
Α1 ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: MVP 200, MVA 200
Α2 ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ: MVP 200, MVP 200X, MVA 200, MVL 200, MVA 300
Β' ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ: MVP 200X, MVL 200, MVA 300
ΤΟΠΙΚΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ: MVP 200X, MVL 200, MVA 300
ΤΟΠΙΚΑ & ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ: MVP 2001, MVA 310
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χρησιμοποίηση των νέων τύπων μπάλας στους αγώνες των πρωταθλημάτων θα γίνεται ΜΟΝΟ με την σύμφωνη γνώμη των δύο αγωνιζόμενων συλλόγων και του Α Διαιτητή. Σε περίπτωση μη συμφωνίας των ομάδων, ο διαιτητής θα πρέπει να επιλέξει μπάλα παλαιού τύπου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 04 Μάρτιος 2009 22:55
 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την administrator   
Τετάρτη, 25 Φεβρουάριος 2009 22:01

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

       Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης είναι μια συνεχής φωτεινή διαδρομή στο σώμα της τοπικής ιστορίας και των γραμμάτων της πόλης. Σ’ αυτή διακρίνεται η φιλοπατρία των Κοζανιτών και η αγάπη τους για τη μόρφωση. Είναι ο θεσμός που διασχίζει την ιστορία της Κοζάνης από την εμφάνισή της με την οργανωμένη της μορφή και αναφορά στη γενικότερη ιστορία της Ελλάδος. Η Βιβλιοθήκη υπήρξε η καρίνα πάνω στη οποία χτίστηκε ο επιχώριος πολιτισμός των γραμμάτων.

       Η αφετηρία της βρίσκεται στα μέσα του 17ου αι.(1668) όταν ιδρύθηκε η Σχολή της Κοζάνης. Ξεκινά σαν σχολική αυτού του οιονεί πανεπιστημίου και στεγάζεται στο Επικσοπείο. Το 1690 έχουμε τον πρώτο χειρόγραφο βιβλιοκατάλογο με 440 τόμους θρησκευτικών και φιλολογικών βιβλίων που παραδίδεται στον βιβλιόφιλα μοναχό Ιωσήφ. Το 1814 με πρωτοστάτες τον λόγιο Ψαρίσιο Μεγδάνη και τον Γ. Παπαδημητρίου χτίζεται δίπλα από το Ναό του Αγίου Νικολάου μικρό θολωτό οίκημα που το ονομάζουν «Οίκο Βελτιώσεως» για να συνέρχονται «οι πεπαιδευμένοι ίνα μελετώσι, φιλολόγων και διαλέγονται». Εκεί συγκεντρώθηκαν όλα τα βιβλία της μικρής Κοινοτικής Βιβλιοθήκης η οποία στη συνέχεια εμπλουτίζεται με χιλιάδες τόμους από δωρεές επισκόπων (Ευγένιος), φιλοξενών Κοζανιτών (Π.Μουράτης,Ε.Ρ.Πόποβιτς) που ζουν στην Κεντρική Ευρώπη, αλλά και αγορές. Εκείνη την περίοδο ανατίθεται στο λόγιο Γ. Ρουσιάδη που βρίσκεται στη Βιέννη να επιλέγη και να αγοράζει όλες τις νέες εκδόσεις για την βιβλιοθήκη. Ο «Οίκος Βελτιώσεως» διατηρείται ολόκληρο το 19ο αιώνα. Το 1916 με πρωτοβουλία του επισκόπου Ειρηνουπόλεως Φωτίου Β, μετέπειτα Οικουμενικού Πατριάρχου ιδρύεται το σωματείο «Αναγνωστήριο Κοζάνης» το οποίο παραλαμβάνει τα βιβλία του «Οίκου». Επιφανή πρόσωπα της πόλης συμμετέχουν σ’ αυτό, όπως ο δικηγόρος και λογοτέχνης Κ. Τσιτσελίκης και ο ιστορικός της Κοζάνης Π. Λιούφης.

         Το 1923 τα βιβλία παραδίδονται στο Δήμο και συστήνεται η «Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης». Αυτά τοποθετούνται αρχικά σε μια αίθουσα του Δημαρχείου και το 1935 στους ημιυπόγειους χώρους του νέου Δημαρχείου.

       Το 1923 διορίζεται έφορός της ο Ν.Π.Δελιαλής. Είναι ο αναστηλωτής της σημερινής Δ.Βιβλιοθήκης Κοζάνης, προσωπικότητα που θα σημαδέψει την ιστορία της πόλης και ειδικά της βιβλιοθήκης. Αυτή στη θητεία του έγινε γνωστή στη χώρα και στον κόσμο ως μια μεγάλη βιβλιοθήκη με σημαντικό αριθμό παλιές εκδόσεις.

      Το 1964 μεταστεγάζεται σε μια προέκταση του Δημαρχιακού κτιρίου που έγινε με δωρεά των αδελφών Κοβεντάρων και προς τιμήν τους προστέθηκε στον τίτλο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης η λέξη «Κοβεντάρειος».

       To 1985 μεταφέρεται στο 2ο όροφο του εμπορικού κέντρου του Δήμου και λειτουργεί με τη μορφή του Ν.Π. του Δήμου.

       Σήμερα αριθμεί κοντά στις 150 χιλ. τίτλους εκ των οποίων οι 15 χιλ. παλιές εκδόσεις.

       Άλλοι μεγάλοι δωρητές της Δ.Β.Κοζάνης είναι οι: Μητροπολίτης Φώτιος, αδελφοί Ε.Διάφα, Μητροπολίτης Ιωακείμ, Γ.Καράτζιας, Γ. Λυριτζής, Ι. Μόσχος, αδελφοί Γκατζογιάννη, κληρονόμοι Β. Φόρη, ο Μητροπολίτης Διονύσιος Ψαριανός με τη μεγάλη δωρεά 18 χιλ. τίτλων βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων. Η Πετρούλα Βλαχοπούλου-Γκατζόφλια με τη δωρεά της οποίας αγορασθηκε ο ηλεκτρονικός ψηφιοποιητής βιβλίων, εντύπων, εφημερίδων.

 
Αλλαγές Ηλικιών απο την ΕΟΠΕ PDF Εκτύπωση E-mail
Η ΚΕΠ/ΕΟΠΕ αποφάσισε την αλλαγή των ηλικιών των αθλητών και αθλητριών στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα αγωνιστικής περιόδου 2009-2010, όπως παρακάτω:
ΕΦΗΒΩΝ: από 1.1.1990
ΝΕΑΝΙΔΩΝ: από 1.1.1991
ΠΑΙΔΩΝ: από 1.1.1992
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: από 1.1.1993
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: από 1.1.1994
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: από 1.1.1995
-Με νεότερο έγγραφο θα γνωστοπoιηθεί μέχρι ποιό έτος γέννησης θα έχουν δικαίωμα οι αθλητές και αθλήτριες ανά πρωτάθλημα.


-Στα πρωταθλήματα Παμπαίδων και Παγκορασίδων, αγωνιστικής περιόδου 2008-2009, μπορούν να αγωνίζονται αθλητές που γεννήθηκαν από 1.1.1993 και μετά και αθλήτριες που γεννήθηκαν από 1.1.1994 και μετά.

-Στα Πρωταθλήματα Τοπικών Κατηγοριών, Ανδρών & Γυναικών, δεν έχουν δικαιώμα αθλητές που γεννήθηκαν από 1.1.1996 και μετά και αθλήτριες που γεννήθηκαν από 1.1.1997 και μετά.
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 04 Μάρτιος 2009 22:55
 
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΟΛΕΪ PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 04 Φεβρουάριος 2009 22:31

Την έδρα της Ένωσης  Πετοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, επισκέφθηκε ο υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Μαργαρίτης , η Αντιπρόεδρος κ. Ζέτου Ελένη και το Μέλος Κυριακού Κων/νος. Στην συγκέντρωση αυτή που έγινε με πρωτοβουλία της Ένωσης, παραβρέθηκαν εκτός απο το ΔΣ  (Δημητριάδης, Πέτκος, Γυμνόπουλος, Προύσαλης, Ακριτίδης, Ερυθρόπουλος) οι παράγοντες Άτσης (Ζαφειράκη Νάουσας), Θεοδωρακόπουλος (ΓΑΣ Αλεξάνδρειας), οι προπονητές Αδαμίδης Γιάννης (ΓΣ Κοζάνης),Τσουπλής (ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης),Πίπιλας (Ζαφειράκη Νάουσας),Συλέκτη (ΑΣ Μίλων Γιαννιτσών), Τσούρος (Μ.Αλέξ. Γιαννιτσών), Ρέντζιος (ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας), Ρέντζιου (ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας), Τράϊος (Ζαφειράκη Νάουσας), Μυλωνάς (ΓΑΣ Αλεξάνδρειας ). 

Περισσότερα...
 
Κανόνες του Ευ Αγωνίζεσθαι PDF Εκτύπωση E-mail
 • Δέχομαι τη νίκη με μετριοπάθεια.

 • Ποτέ δεν εξευτελίζω τον αντίπαλο.

 • Αρνούμαι τη νίκη με παράνομα μέσα.

 • Εκτιμώ το καλό παιχνίδι του αντιπάλου.

 • Θέλω να συμμετέχω επί ίσοις όροις στον αγώνα με αντίπαλο και να βασίζομαι μονάχα στην ικανότητα και το ταλέντο μου.

 • Γνωρίζω τους κανονισμούς και τους εφαρμόζω.

 • Αρνούμαι κάθε λεκτική η σωματική βία.

 • Κρατώ την αξιοπρέπειά μου σε κάθε περίσταση.

 • Παλεύω για τη χαρά του αθλητισμού.

 • Προσπαθώ να προοδεύω.

 • Είμαι πάντα τίμιος και ειλικρινής.

 • Δίνω στους αγώνες τον καλύτερο εαυτό μου κι όταν ακόμη η νίκη φεύγει από τα χέρια μου.

 • Συγχαίρω τον νικητή μετά το τέλος του παιχνιδιού.

 • Καθώς οι επιδόσεις μου βελτιώνονται, καθήκον μου είναι να προστατεύω τις αρχές του Αθλητικού Πνεύματος. Μόνο έτσι θα γίνω ίνδαλμα για τους συμμαθητές μου και για τα μικρότερα παιδιά.

 • Ηγούμαι της ομάδος μου, όταν επιλέγω γι  αυτό, χωρίς έπαρση.

 • Ξεχωρίζω τους συμπαίκτες μου, χωρίς να περιφρονώ τους υπολοίπους.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 04 Μάρτιος 2009 22:58
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 131 132 133 134 135 136 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 134 από 136

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

 

 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ