Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018 


 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ 3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ
Δευτέρα, 22 Ιανουάριος 2018 20:15


 

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 η Διοίκηση του Γ.Σ.Κοζάνης παρέθεσε γεύμα στις αθλήτριες των τμημάτων Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων ανάμεσα σε αθλήτριες και το Διοικητικό Συμβούλιο ενώ παράλληλα κόπηκε και η καθιερωμένη βασιλόπιτα για τα αντίστοιχα τμήματα. Το γεύμα παρατέθηκε στο ψητοπωλείο ΠΑΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ που βρίσκεται στον πεζόδρομο της πόλης. Το κλίμα ήταν πολύ χαλαρό, ο προπονητής των 3 τμημάτων Δημήτρης Τιτέλης και οι αθλήτριες με πολύ καλή διάθεση και γενικά ήταν μια ευχάριστη βραδιά που την απόλαυσαν όλοι.

Από τη Διοίκηση παρόντες ήταν ο Πρόεδρος  Δημήτρης Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος, η Γενική Γραμματέας Όλγα Βαχτσεβάνου, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας, ο Ειδικός Γραμματέας Κώστας Λατσκούλης, ο σύμβουλος Δημήτρης Τσιόπουλος και για λίγο πέρασε ο σύμβουλος Γιώργος Σιώλιας. Επίσης παρούσα ήταν η έφορος Μαρία Παπαχαντζή.

Πριν ξεκινήσει το γεύμα ο Πρόεδρος έκοψε τη βασιλόπιτα που δεν είχε φλουρί και τα κομμάτια ήταν τα εξής: Χριστός, Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης , ΕΟΠΕ, ΕΣΠΕΜ, Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου, Χορηγοί, ΟΑΠΝ, Προπονητής (Δ.Τιτέλης), Έφορος (Μ.Παπαχαντζή), Τμήμα Γυναικών (το κομμάτι πήρε η αρχηγός Ρόζα Σαχπαζίδου), Τμήμα Νεανίδων (το κομμάτι πήρε η αρχηγός Θένια Καρυπίδου), Τμήμα Κορασίδων (το κομμάτι πήρε η αρχηγός Δήμητρα Δύντσικου).

Στια ς αθλήτριες μοιράστηκαν ατομικά τσουρεκάκια, τυχερή που έτυχε το φλουρί ήταν η Χριστίνα Ερκέκογλου που το δώρο ήταν ένα σετ κοσμημάτων. Επίσης για τις γιορτές των Χριστουγέννων που έχουν περάσει η Διοίκηση έδωσε ένα συμβολικό δώρο στον Δ.Τιτέλη ένα άρωμα.

Απευθυνόμενος κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας στις αθλήτριες ο κ. Παφίλης ευχήθηκε να είναι το 2018 μια καλή αποδοτική χρονιά, με επιτυχίες μέσα στα παρκέ και κυρίως χωρίς τραυματισμούς. Επίσης ενημέρωσε  ότι προσκλήθηκε στην εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος που δεν μπορούσε να παρευρίσκεται αλλά ζήτησε από τον Πρόεδρο να  μεταφέρει τις ευχές του στις αθλήτριες και στον προπονητή για μια γεμάτη με επιτυχίες νέα χρονιά.

 

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΣΚΟΤΟΔΙΝΗ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΗΤΤΑ 3-0 σετ
Δευτέρα, 22 Ιανουάριος 2018 09:40

 

Η Σαββατιάτικη  ήττα των Κορασίδων μας, με 3-0 σετ από τον Αστέρα Γρεβενών, εκτός έδρας, δε χωρά αμφιβολία ότι  ήταν απόλυτα δίκαιη όπως αγωνίστηκε η ομάδα μας. Συγχαρητήρια στις νικήτριες. Από τη δική μας ομάδα περιμέναμε περισσότερα. Τα ίδια τα παιδιά ξέρουν άλλωστε ότι μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα.

Ζητούμενο για την ομάδα μας δεν είναι αν έχει ταλέντα και ποιότητα. Και ταλέντα έχει και ποιότητα. Αυτό που χρειάζεται είναι να παίζουμε με περισσότερο πάθος αλλά και μεγαλύτερη ψυχραιμία, με αυτοπεποίθηση. Με περισσότερο εγωισμό.

Επιτέλους μετά από 12 αγώνες στο πρωτάθλημα ας γίνει το πάθημα-μάθημα.

Η αλήθεια είναι ότι από συγκεκριμένες αθλήτριες έχουμε απαιτήσεις γιατί γνωρίζουμε ότι είναι πολύ μεγάλα ταλέντα. Μόνο που υπάρχουν αγώνες που είναι σκιά του εαυτού τους. Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε συνολικά σαν ομάδα. Είναι σίγουρο πως θα δουλέψουν τα παιδιά με τον προπονητή τους πάνω σε αυτόν τον τομέα και θα τη βρουν την άκρη.

*Διαιτησία: Γιαννόπουλος, Γιώτα (στη Γραμματεία)

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και ο αρχηγός αποστολής.

*Τα σετ: 25-20, 25-23, 25-16

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Δύντσικου, Ντέρου, Παφίλη, Τσουτζίδου,  Κυρατζίδου, Τιτέλη, Παπαζήση, Πάπιστα, Ζυμάρα, Κανίνα, Τότσκα, Τριφώνη, Μπουρνιώτη Καλημέρη

 
5 ΩΡΕΣ ΒΟΛΕΪ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ
Παρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018 10:17

 

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018, το πανκοζανίτικο τουρνουά βόλεϊ  για τον Αλέξανδρο. Υλοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του Γ.Σ.Κοζάνης που έχει να κάνει με τη συστράτευση όλων άσχετα από σωματειακή προέλευση για τον κοινό σκοπό και  με τη συμμετοχή στο τουρνουά και των άλλων 3 συλλόγων της πόλης. Πάνω από 200 παιδιά για περισσότερο από 5 ώρες, και από τους τέσσερις συλλόγους, από τα μίνι ως και τις παγκορασίδες πήραν μέρος, χάρηκαν, έπαιξαν και αφιέρωσαν αυτή τη μέρα στον μικρό Αλέξανδρο. Πολλοί γονείς ήρθαν στο γήπεδο και ενίσχυσαν με τον οβολό τους τον σκοπό. Το τουρνουά ξεκίνησε στις 3 μ.μ. με τα μικρότερα παιδιά, τη σκυτάλη πήραν τα παιδιά των τελευταίων τάξεων του δημοτικού και στη συνέχεια έπαιξαν οι αθλήτριες  του Γυμνασίου. Στις εισόδους υπήρχαν κουμπαράδες όπου μαζεύτηκαν  χρήματα που δόθηκαν στην οικογένεια του Αλέξανδρου. Έξω από  τη γραμματεία ήταν κολλημένα χαρτόνια όπου τα παιδιά ζωγράφισαν και έγραψαν ευχές (τα χαρτόνια δόθηκαν μαζί με τα χρήματα στον θείο του Αλέξανδρου Σωτήρη Σαμαρά).

Παρόντες στο κλειστό του Αγίου Γεωργίου ήταν και οι τρεις προπονητές μας Δημήτρης Τιτέλης, Βάσω Παγούνη και Μάρθα Ματσαρίδου που συνεργάστηκαν άψογα με του προπονητές των άλλων συλλόγων.

Το παρών έδωσε ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Γιάννης Ιωαννίδης που είχε λάβει πρόσκληση για το τουρνουά από τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας.

Από την πλευρά της Διοίκησης μας ήταν παρόντες ο πρόεδρος Δημ. Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος  Γιώργος Ντέρος, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και κατά διαστήματα οι σύμβουλοι του Δ.Σ.  Ευθύμης Αλεξόπουλος και Γιώργος Σιώλιας. Επίσης ήταν παρόντες οι έφοροι Δημήτρης Παγούνης, Νικολέτα Μπούσιου και Μαρία Παπαχαντζή.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια να βοηθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας το μικρό Αλέξανδρο.

 
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΣΚΟΡ 3-1 σετ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ E-mail
Τετάρτη, 17 Ιανουάριος 2018 11:45

 

Η γυναικεία ομάδα βόλει του Γ.Σ.Κοζάνης  νίκησε με 3-1 σετ τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας στο ΔΑΚ «Ι.Σκαρκαλάς», σε ένα ματς που στα δύο πρώτα σετ του έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να παρακολουθήσει συναρπαστικές μονομαχίες ανάμεσα στους δύο αντιπάλους. Ο Γ.Σ.Κοζάνης ήταν καλύτερος και πήρε τους 3 βαθμούς παίζοντας με σοβαρότητα στο πρώτο σετ και ακολουθώντας πιστά τις εντολές του κόουτς στο τρίτο και στο τέταρτο, όπου η ομάδα μας έδειξε  καλά αντανακλαστικά καθώς όλες οι αθλήτριες μετά το δεύτερο σετ που μας ισοφάρισαν αφυπνίσθηκαν και έδειξαν ψυχραιμία στις επιλογές τους.

Ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας παρουσιάστηκε αρκετά δυνατός μια που πέρσι αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα απ‘όπου ανέβηκε και ήταν ένα αίνιγμα η δυναμική που θα έδειχνε. Ωστόσο η ομάδα μας αντιμετώπισε τις δυσκολίες του αγώνα με μαχητικό πνεύμα και ειδικά μετά την ισοφάριση ο Γυμναστικός έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Συνεχίζουμε την πορεία μας με αίσθημα ευθύνης και με ικανοποίηση για την προσπάθεια που καταβάλλουν όλες οι αθλήτριες μας  μεγαλύτερες και μικρότερες. Δουλειά, δουλειά, δουλειά και όλα θα κυλήσουν όπως θέλουμε και έχουν σχεδιάσει ο προπονητής και οι αθλήτριες του τμήματος. Ωστόσο, οι νίκες φέρνουν χαμόγελα και φυσικά είναι...καλοδεχούμενες. Ανεβαίνει και η ψυχολογία των αθλητριών, αλλά και του Δημήτρη Τιτέλη που κάνει αγώνα μαζί με τις αθλήτριες.

*Ακριβοδίκαιη η διαιτησία των Καραπάνου-Νάνου. Η διαιτησία τους είχε σωστές υποδείξεις και υπευθυνότητα  Στη Γραμματεία  ήταν η κ. Κορμπέτη που φάνηκε επιμελής στο καθήκον που ανέλαβε και το έφερε σε πέρας με προσοχή.

*Από τη Διοίκηση ήταν στον αγώνα ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και ο έφορος στον πάγκο της ομάδας μας, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και ο σύμβουλος κ. Γ.Σιώλιας.

*Από τον  πάγκο της ομάδας μας παρακολούθησε το παιχνίδι και η τραυματίας Ρόζα Σαχπαζίδου.

*Τα σετ: 25-21, 20-25, 25-12, 25-16

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ(κόουτς Δ.Τιτέλης): Καρυπίδου, Ερκέκογλου, Φακίτσα, Ντέρου, Τσανακτσή, Μαυροματίδου, Παφίλη, Τσουτζίδου, Δύντσικου, Ζυμάρα, Κανίνα, Τότσκα, Κυρατζίδου, Καλημέρη

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Τρίτη, 16 Ιανουάριος 2018 19:19

 

Χάσαμε την Κυριακή μέσα στην έδρα μας από τα Γρεβενά με 2-3 σετ. Αλλά αυτή η ήττα αν και πολύ θα θέλαμε τη νίκη δεν μας πτοεί. Κι αυτό γιατί η Βάσω Παγούνη έχει περάσει στην ομάδα της αυτό το πνεύμα της ομαδικότητας σε ότι κι αν γίνεται. Και στις χαρές και στις πίκρες είμαστε εδώ παρέα. Τόσο η προπονήτρια τους όσο και οι αθλήτριες δεν επηρεάζονται από μια ήττα όπως δεν διακατέχονται από υπεραισιοδοξία από μια νίκη. Γενικά παίχθηκε ωραίο παιχνίδι με δυνατές συγκινήσεις όμορφες φάσεις και σε γενικές γραμμές ικανοποιήθηκε ο κόσμος. Το δικαιότερο αποτέλεσμα την Κυριακή θα ήταν η…ισοπαλία -αλλά στο βόλεϊ δεν υπάρχουν ισοπαλίες ως γνωστόν- οπότε μας μένει μια πικρία ιδίως αφότου  ήμασταν μπροστά στα σετ με 2-1 και αντί να πάρουμε τη νίκη χάσαμε με 2-3 τελικά. Κι αυτό γιατί απέναντι μας είχαμε τον Γ.Σ.Γρεβενών που πολύ απλά έκανε λιγότερα λάθη από εμάς στο τέταρτο σετ όταν και ισοφάρισε και στη ρουλέτα του τάϊ-μπρέικ δείξαμε  στα κρίσιμα σημεία αρκετή νευρικότητα και το τελευταίο νικητήριο σετ πήγε στις φιλοξενούμενες. Μέσα στην πικρία μένει και ένα κέρδος ότι πήραμε τον 1β.

Το παιχνίδι με τα Γρεβενά στη λήξη του α΄ γύρου ήταν ακόμα ένα παιχνίδι χαράς και εκτόνωσης σε εποχές δύσκολες για πάρα πολύ κόσμο και ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση που κινούμαστε. Της δημιουργίας μιας συμπαγούς ομάδας, της επικράτησης της φιλοσοφίας ότι σε κάθε παιχνίδι μέσα στην έδρα μας ή μακριά από αυτήν πάμε να το χαρούμε, με λίγα λόγια και μεθοδική δουλειά που γίνεται κυρίως στις προπονήσεις.

Ψηλά το κεφάλι, ψυχραιμία και η προσπάθεια συνεχίζεται με εμπιστοσύνη στην αξία την αγωνιστικότητα και το πάθος των αθλητριών μας και της προπονήτριας τους.

*Διαιτήτευσε ο κ. Νάνος. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση κοντά στην προσπάθεια των κοριτσιών μας ήταν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και ο σύμβουλος Ε. Αλεξόπουλος.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Παρούσα στο γήπεδο και η προπονήτρια των Ακαδημιών Μ. Ματσαρίδου.

* Τα σετ: 20-25, 25-10, 25-20, 15-25, 13-15

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Λαμπριανίδου, Βότση, Σιμιτζή, Ανουλίδου, Ζαφειρίου, Γιαννακίδου, Ματσαρίδου, Τσικοπούλου, Γκιαούρη, Βλαχοπούλου Κ., Πεχλιβανίδου, Βλαχοπούλου, Παπαδοπούλου, Ζυγανιτίδου

 
Η ΜΙΚΤΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΣΠΕΜ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΝ ΕΠΕΣΘ ΜΕ 3-0 σετ.
Πέμπτη, 18 Ιανουάριος 2018 22:03

 

Κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων είχαμε αναφερθεί στην είδηση ότι η Δέσποινα Λαμπριανίδου είχε κληθεί από τους ΠΟΠ της ΕΣΠΕΜ να συμμετάσχει μαζί με 13 άλλα κορίτσια όλων των Νομών σε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της ΕΠΕΣΘ. Πράγματι την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 στο κλειστό της Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες μεταξύ των Κλιμακίων Αγοριών και Κοριτσιών της ΕΣΠΕΜ και της ΕΠΕΣΘ  στα πλαίσια των Διακλιμακιακών αγώνων Βόρειας  Ελλάδας. Παρών στα δύο φιλικά παιχνίδια ήταν ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΜ κ. Πυθαγόρας Δημητριάδης, ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης και μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΜ κ. Δημήτρης Παφίλης και ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕΜ κ. Γιώργος Μοσχάς.

Στον φιλικό αγώνα Παγκορασίδων η ομάδα  της ΕΣΠΕΜ, κέρδισε την αντίστοιχη της ΕΠΕΣΘ με 3-0 (25-17, 25-19, 25-22)

ΕΣΠΕΜ: ( κόουτς Ρέτζιος Νίκος – Φωτόπουλος Βαγγέλης): Λαμπριανίδου, Λόλα Ο, Παπαθανασίου, Κουτρούδη, Φωτοπούλου, Λόλα Δ, Καταραχιά, Πορτοκαλίδου, Κώστα, Παπαγεωργίου, Σταυρίδου, Τύμη, Παπαπέτρου, Τουλίκα.

ΕΠΕΣΘ: (κόουτς Καρασαρλίδης Μπάμπης) Σπανού, Γαβανά, Κώστα,  Πιτσιγκώνη,  Αδάμου, Σιάμου, Μπαλούτη , Θεοδοσίου,  Ξενιτίδου, Αρχοντή, Καρακαβίδου, Δόντσιου, Μητροπούλου,   Στάϊκου.

* Στον αγώνα μεταξύ των αγοριών την νίκη πήραν τα αγόρια της ΕΠΕΣΘ κερδίζοντας την ομάδα της ΕΣΠΕΜ  με 3-1 (25-14, 28-26, 23-25, 25-12).


 

 
ΠΑΝΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟ ΒΟΛΕΪ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙΝΟ
Τετάρτη, 17 Ιανουάριος 2018 07:12

 

Πριν από 10 μέρες περίπου ο προπονητής μας Δημήτρης Τιτέλης πρότεινε στον Πρόεδρο του Γ.Σ.Κοζάνης Δημήτρη Παφίλη να διοργανωθεί  κάποιο φιλικό παιχνίδι  με τη συμμετοχή της ομάδας μας και τα έσοδα να δοθούν για τον μικρό Αλέξανδρο Μελισσινό. Συζητώντας περαιτέρω οι δύο άνδρες κατέληξαν ότι θα ήταν πολύ καλύτερο να δοθεί ένας πανκοζανίτικος χαρακτήρας σε μια τέτοια πρωτοβουλία με το  να διοργανωθεί ένα τουρνουά με τις 4 ομάδες βόλεϊ της πόλης οπότε θα προσελκύσει περισσότερο κόσμο και άρα τα εθελοντικά έσοδα θα ήταν πολύ περισσότερα. Αυτό και έγινε αφού τα υπόλοιπα 3 σωματεία (Πάνθηρες, Πήγασος, Οδυσσέας) αποδέχτηκαν την πρόταση και έτσι την Πέμπτη 18/1/2018, από τις 3 μ.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Γεωργίου θα γίνονται συνεχόμενα αγώνες βόλεϊ μικρών κοριτσιών για καλό σκοπό.

Στις εισόδους του γηπέδου θα υπάρχουν κουμπαράδες όπου ο κόσμος εθελοντικά θα προσφέρει ότι επιθυμεί για τον Αλέξανδρο. Ήδη ο κ. Δημήτρης Παφίλης συνομίλησε με τον πατέρα του μικρού Αλέξανδρου κ. Γενναίο Μελισσινό και η οικογένεια θα στείλει δικό της άνθρωπο που θα παραλάβει τα χρήματα που θα έχουν συγκεντρωθεί μετά το τέλος του τουρνουά. Επίσης ο κ. Παφίλης προσκάλεσε και τον Πρόεδρο του ΟΑΠΝ κ. Γιάννη Ιωαννίδη να δώσει το παρών στην αθλητική αυτή προσπάθεια.

Η δύναμη μας είναι ο κόσμος του αθλητισμού. Σας περιμένουμε όλους!

 
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ
Δευτέρα, 15 Ιανουάριος 2018 14:27

 

Οι τέσσερις αθλητικοί σύλλογοι πετοσφαίρισης Κοζάνης (Γ.Σ. Κοζάνης, Πάνθηρες, Πήγασος, Οδυσσέας), με αφορμή την πρωτοφανή κινητοποίηση αλληλεγγύης για τον μικρό φίλο, συναθλητή και  «παιδί μας»  Αλέξανδρο Μελισσινό, αποφασίσαμε από κοινού να δηλώσουμε παρόντες. Είμαστε εδώ ηθικά και συναισθηματικά, κάνοντας πράξη κάποιες από τις αρχές και τις αξίες του αθλητικού ιδεώδους.

Συμπαραστεκόμαστε με το παιχνίδι μας, το μυαλό μας και την καρδιά μας στον Αλέξανδρο αλλά και σε όλα τα παιδιά που η ασθένεια τούς μαθαίνει να μεγαλώνουν πιο γρήγορα. Την Πέμπτη 18/1/2018 ενώνουμε τη θετική μας ενέργεια και παίζουμε βόλεϊ από τις 3μ.μ. έως τις 9 μ.μ. στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου.

Στις εισόδους του γηπέδου θα υπάρχουν κουμπαράδες και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στον Αλέξανδρο Μελισσινό.

Σας περιμένουμε!

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 3 από 133

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

 

 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ