Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018

 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΠΗΡΑΝ ΦΟΡΜΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

 

Την  Παρασκευή 3 Νοέμβρη 32017 η Διοίκηση του Γ.Σ.Κοζάνης μοίρασε σε αθλήτριες της ομάδας των Παγκορασίδων φόρμες με διαφήμιση της εταιρείας ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΤΕΒΕ. Πρόκειται για κατασκευαστική εταιρεία με την οποία έχει συνεργασία επαγγελματική ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης και θα διαφημίζεται φέτος από αρκετές αθλήτριες του τμήματος των Παγκορασίδων του Γ.Σ.Κοζάνης. Παρών στην προπόνηση ήταν ο κ. Δημήτρης Παφίλης, και ο κ. Βασίλης Παπακωνσταντίνου ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΤΕΒΕ που είναι χορηγός της ομάδας μας. Επίσης στην προπόνηση ήταν η έφορος κ. Μ.Παπαχαντζή. Την ώρα που άλλοι  σύλλογοι για κάθε παροχή προς τα παιδιά ζητούν και οικονομική συμμετοχή των γονέων τους εμείς αυτό δεν το κάνουμε και πάντα προσπαθούμε να βρίσκουμε χορηγούς που να καλύπτουν αυτές τις ανάγκες ιματισμού των αθλητριών των διαφόρων τμημάτων  της ομάδας μας.

 
ΠΡΟΓΡΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/11/2017

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ-Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ στο ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ στις 16:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/11/2017

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ-Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ στο ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ στις 16:00μμ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΑΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ-Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ στο ΔΑΚ ΑΙΑΝΗΣ στις 12:00πμ

 
ΝΕΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΜΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ E-mail

 

Σήμερα Παρασκευή η Διοίκηση του Γ.Σ.Κοζάνης θα παραδώσει στις αθλήτριες της ομάδας των Παγκορασίδων την φετινή επίσημη στολή τους για τους αγώνες του πρωταθλήματος με διαφήμιση του νερού ΣΑΜΑΡΙΝΑ. Η εταιρεία ΣΑΜΑΡΙΝΑ είναι η χορηγός που θα διαφημίζει ο Γ.Σ.Κοζάνης στη φετινή διοργάνωση των Παγκορασίδων του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ.

Επίσης στις αθλήτριες των Παγκορασίδων θα δοθούν και φόρμες με διαφήμιση της εταιρείας ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΤΕΒΕ. Πρόκειται για κατασκευαστική εταιρεία που θα διαφημίζεται φέτος από αρκετές αθλήτριες του  τμήματος  των Παγκορασίδων του Γ.Σ.Κοζάνης.

Για μια ακόμα σεζόν η Διοίκηση προσφέρει στις αθλήτριες των διαφόρων τμημάτων του Συλλόγου μας ιματισμό και αθλητικό υλικό εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς να επιβαρύνει τον οικογενειακό προϋπολογισμό των γονέων των αθλητριών μας. Γνωρίζουμε πως άλλοι σύλλογοι για κάθε παροχή προς τα παιδιά ζητούν και οικονομική συμμετοχή των γονέων τους. Εμείς αυτό δεν το κάνουμε και πάντα προσπαθούμε να βρίσκουμε χορηγούς που να καλύπτουν αυτές τις ανάγκες της ομάδας μας.

 

 
ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΑΣ

 

 

Την Τρίτη οι Παγκορασίδες του Γ.Σ.Κοζάνης με την προπονήτρια τους Βάσω Παγούνη και 12 αθλήτριες μετέβησαν στα Γρεβενά όπου έδωσαν φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του Γ.Σ.Γρεβενών. Το χάρηκαν όλα τα κορίτσια, τα σετ ήταν όλα γεμάτα, άσχετα με το αποτέλεσμα η Παγούνη δοκίμασε σχήματα και θέσεις και γενικά ήταν μια πολύ καλή εμπειρία.

Αύριο Πέμπτη στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου στις 5μ.μ. η ομάδα μας των Παγκορασίδων θα υποδεχθεί για φιλικό την ομάδα των Γρεβενών και θα ανταποδώσουμε τη φιλοξενία παίζοντας ακόμα ένα παιχνίδι με την ίδια αντίπαλο.

 

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/10/2017

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ στο ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ στις 14:00μμ

 
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟΔυνατό φιλικό τεστ είχαν χθες Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017, στο κλειστό του Αγίου Γεωργίου οι Παγκορασίδες μας με την αντίστοιχη ομάδα του Γ.Σ.Γρεβενών. Η προπονήτρια του τμήματος Βάσω Παγούνη είχε μαζί της 23 αθλήτριες! Που στα τρία σετ που παίχθηκαν δεν μπόρεσε να τις χρησιμοποιήσει όλες, είχαν όμως την ευκαιρία τα περισσότερα κορίτσια να αγωνιστούν έστω και για μικρό διάστημα και να έχουν τη χαρά της συμμετοχής.
Αν και δεν έχει σημασία το σκορ που ήταν 1-2 υπέρ των Γρεβενών, εν τούτοις και οι αθλήτριες μας το χάρηκαν πολύ και όσοι γονείς ήταν στο γήπεδο.
*Διαιτήτευσε η αθλήτρια του Συλλόγου μας, Δήμητρα Φασούλα που τα πήγε εξαιρετικά.
*Για την ιστορία αναφέρουμε τα σετ: 18-25, 25-17, 12-15
*Στη Γραμματεία ήταν η Νικολέτα Μπούσιου και η Μαρία Παπαχαντζή.
*Από τη Διοίκηση ήταν στο φιλικό ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Ταμίας κ. Πάρης Μουτσιούνας και ο Ειδικός Γραμματέας κ. Κώστας Λατσκούλης.

 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΗΡΑΝ 3-1 σετ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

 

 

 

Λατρεύουμε και στηρίζουμε αυτή  την ομάδα των Νεανίδων όχι μόνο τη φετινή αλλά κάθε χρονιάς γιατί αυτά τα ίδια κορίτσια συγκροτούν και τη Γυναικεία μας ομάδα. Αυτή η ομάδα με δυνατότητες και αδυναμίες κάθε χρόνο είναι μια οικογένεια. Και αυτή η ομάδα κέρδισε με το σπαθί της στο τοπικό ντέρμπι τους Πάνθηρες με 3-1 σετ. Οι φίλοι αυτής της ομάδας που βρέθηκαν στο ΔΑΚ έδωσαν ώθηση στις αθλήτριες με τη φωνή και τη συμπαράσταση τους. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με σκοπό να παίζουμε καλό βόλεϊ, να βελτιώνεται η ομάδα και να ανεβαίνει αγωνιστικά και ψυχολογικά. Ωστόσο κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό κι εμείς τα αντιμετωπίζουμε το καθένα με τις ιδιαιτερότητες του. Όπως ξεχωριστό ήταν και το παιχνίδι της Κυριακής όπου «όλα τα λεφτά» ήταν το τρίτο σετ που το πήραμε με 26-24 και ενώ το δεύτερο το είχαν πάρει οι φιλοξενούμενες.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Νάνου αφού οι υποδείξεις του ήταν κατά βάση αντικειμενικές. Τα όποια λάθη οφείλονται στον ανθρώπινο παράγοντα. Συνεργάτισσα  του η κ. Καρανίκου.

*Από την ομάδα μας απουσίαζαν η Τότσκα που είναι τραυματίας και η Καρυπίδου.

*Παρόντες από τη Διοίκηση στον αγώνα της Κυριακής ήταν οι: Δ.Παφίλης (Πρόεδρος), Γ.Ντέρος (Αντιπρόεδρος), Όλγα Βαχτσεβάνου (Γενική Γραμματέας), Πάρης Μουτσιούνας (Ταμίας), Ε.Αλεξόπουλος (μέλος του Δ.Σ.).

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 25-22, 18-25, 26-24, 25-21

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ντέρου, Κυρατζίδου,  Τσιαούση, Δύντσικου,  Παφίλη, Τσανακτσή, Φακίτσα, Τσουτζίδου, Ζυμάρα, Πάπιστα, Κανίνα,  Παπαζήση, Μαυροματίδου

 

 

 

 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΨΥΧΑΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ

 

 

Οι αθλήτριες του τμήματος Νεανίδων του Γ.Σ.Κοζάνης έδωσαν καλό και ωραίο αγώνα απέναντι στον γηπεδούχο Αρχέλαο Κατερίνης μέσα στην έδρα του. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 σετ, η μία με την άλλη πήραν δύναμη και ψυχολογία, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους, παίζοντας με καρδιά και ψυχή, ισοφάρισαν το σκορ σε 2-2 σετ, αλλά, ηττήθηκαν τελικά με 3-2 σετ στο τάϊ μπρέϊκ. Τους αξίζουν χίλια μπράβο για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα τους. Εμείς καμαρώνουμε για το πείσμα και το πάθος που έδειξαν τα κορίτσια μας που ήταν και κουρασμένα από τον αγώνα που έδωσαν το Σάββατο. Το πρωτάθλημα είναι μπροστά μας, δε  χρειάζεται στεναχώρια ούτε άγχος. Εμείς πάντως άσχετα με το αποτέλεσμα στην Κατερίνη είμαστε περήφανοι για τη φουρνιά αυτή.

Βέβαια πρέπει να πούμε ότι η διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αλλά δεν είναι αυτή και η πρώτη φορά που βλέπουμε αυτό το …έργο.

*Διαιτησία: Αναστασίου Μπελογιάννη

*Από τη Διοίκηση στην Κατερίνη ήταν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γ.Ντέρος, ο Ταμίας Π.Μουτσιούνας και η έφορος των Ακαδημιών Νικολέτα Μπούσιου, αλλά ήταν και αρκετοί από τους γονείς των αθλητριών που ακολούθησαν την αποστολή.

*Από την ομάδα μας που αγωνίστηκε στην Κατερίνη απουσίαζαν η Καρυπίδου και η Τότσκα.

*Τα σετ: 25-18,27-25,17-25,15-25,15-11

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Μαυροματίδου, Τσιαούση, Ντέρου, Κυρατζιδου, Τσανακτσή, Παφίλη, Φακίτσα, Δύντσικου, Τσουτζίδου, Παπαζήση, Ζυμάρα, Πάπιστα, Κανίνα

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 4 από 128

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ