Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018

 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΔΙΚΑΙΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕ ΨΥΧΗ 3-1 σετ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

Ο Γ.Σ.Κοζάνης επικράτησε με 3-1 σετ, απέναντι στον Αστέρα Γρ. αλλά, αλήθεια είναι ότι η ομάδα μας η φετινή των Κορασίδων είναι  καλύτερη σε σχέση με την περσινή ομάδα, αφού πέρσι είχαμε χάσει από τον Αστέρα εντός έδρας με 1-3, αλλά και πάλι  όταν δώσαμε δικαιώματα, μας πίεσαν στο δεύτερο σετ και μας ισοφάρισαν. Ωστόσο στη συνέχεια μεγάλο ρόλο έπαιξε η εμπειρία των παιδιών μας και το κοουτσάρισμα του Δημήτρη Τιτέλη.

Πάντως οι Κορασίδες μας παρόλο που πήραν δύσκολα το πρώτο σετ και μετά ισοφαρίστηκαν είχαν την ψυχή και την αποφασιστικότητα, μπήκαν με μεγαλύτερη σοβαρότητα στα υπόλοιπα δύο σετ και κατέκτησαν τη νίκη, μια νίκη που τη χρειαζόμαστε. Τη νίκη την  κρατάμε μόνο  για τη χαρά που δίνει.

Αυτό που μας ενδιαφέρει πραγματικά και πάνω απόλα, είναι να βλέπουμε ότι σφυρηλατούμε κορίτσια που ξέρουν να μην τα παρατάνε και είναι προσηλωμένα στο  στόχο τους , αθλήτριες που ξέρουν να παλεύουν και να αντέχουν.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη νίκη, συγχαρητήρια στον προπονητή τους για τις έξυπνες παρεμβάσεις του στο παιχνίδι, ευχόμαστε και η συνέχεια να είναι για την ομάδα μας ακόμα πιο επιτυχημένη.

*Καλή η διαιτησία των Πλιάχα, Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση στο παιχνίδι ήταν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γ.Ντέρος και ο Σύμβουλος Ε.Αλεξόπουλος.

*Αρκετός κόσμος ήταν στις κερκίδες και ανάμεσα τους πολλές μικρές αθλήτριες από τα τμήματα Παγκορασίδων του Συλλόγου μας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 26-24, 16-25, 25-20, 25-16

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ντέρου, Τσουτζίδου, Δύντσικου, Κυρατζίδου,  Τιτέλη, Παφίλη, Παπαζήση, Πάπιστα, Κανίνα, Τότσκα, Ζυμάρα, Καλημέρη,  Τριφώνη, Παπαδοπούλου.

 

 
Ο ΠΟΠ ΚΑΛΕΣΕ 4 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ E-mail

 

Αποτελεί τιμή για το Γ.Σ.Κοζάνης που ο ΠΟΠ κ. Ε.Φωτόπουλος κάλεσε 4 αθλήτριες μας σε προπόνηση με την Προεθνική κοριτσιών της ΕΣΠΕΜ. Συγχαρητήρια στις αθλητριες μας που με τις επιδόσεις τους και την αθλητική τους συνέπεια, αλλά και το ταλέντο εντάχθηκαν στις επιλογές του ΠΟΠ κ. Φωτόπουλου.

Συγκεκριμένα η προπόνηση θα γίνει τη Δευτέρα 23/10/2017 και ώρα 17:00 στο ΔΑΚ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ και οι αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης που προσκλήθηκαν είναι οι: Λαμπριανίδου Δέσποινα, Τσικοπούλου Ευαγγελία, Βότση Νεφέλη, Κοβλακά Γεωργία.

 
ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΑ (Α1)

 

Η Μαριαλένα Δραγουμάνου ήταν αρχηγός στους Μακεδόνες Αξιού ( με τους οποίους αγωνίσθηκε για 5 χρόνια ενώ έπαιξε για μία σεζόν και στο Ανατόλια ) και στη σεζόν 2016-2017 αναδείχθηκε στη ψηφοφορία του επάθλου Forthnet ως η 5η καλύτερη ( 2η από τις Ελληνίδες ) ακραία στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Για τη μετακίνηση της Δραγουμάνου πτυχιούχου, με βαθμό άριστα, της Σχολής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο Πορφύρας ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία τον Γ.Σ. Κοζάνης και ειδικά τον πρόεδρο του Δημήτρη Παφίλη.

 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΑΧΑΡΗ ΗΤΤΑ ΜΕ 0-3 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΚ

 

Η εντός έδρας ήττα των Νεανίδων μας, με 0-3 σετ από τον Μ.Αλέξανδρο Γιαννιτσών , στο ΔΑΚ, δε χωρά αμφιβολία ότι  ήταν απόλυτα δίκαιη. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Γιαννιτσών  που έχει καλή ομάδα και της ευχόμαστε τα καλύτερα. Από  τη δική μας ομάδα περιμέναμε περισσότερα. Τα ίδια τα παιδιά ξέρουν άλλωστε ότι μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα. Το δείχνουν στις προπονήσεις, το δείχνουν σε κάποιες συγκεκριμένες φάσεις ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά περισσότερα και να μην παρατούν κανένα παιχνίδι όσο στραβά κι αν πάνε κάποιες επιλογές. Ζητούμενο για την ομάδα μας δεν είναι αν έχει ταλέντο και ποιότητα. Και ταλέντο έχει και ποιότητα. Αυτό που χρειάζεται είναι να παίζουμε με περισσότερο πάθος αλλά και μεγαλύτερη ψυχραιμία, με αυτοπεποίθηση. Με περισσότερο εγωισμό ιδιαίτερα μέσα στην έδρα μας μπροστά στο κοινό μας.

Αλλά υπάρχουν δικαιολογίες για την κακή εμφάνιση και μια βασική είναι ότι οι ίδιες αθλήτριες 24 ώρες νωρίτερα είχαν παίξει στην Καστοριά με την ομάδα των Κορασίδων. Υπήρχε κούραση κυρίως ψυχολογική που έφερε την έλλειψη συγκέντρωσης και τις κακές επιλογές ιδίως στην άμυνα, όπου τα πλασεδάκια των αντιπάλων δεν μπορούσαν να τα βγάλουν αμυντικά.

*Πολύ καλή η διαιτησία από Νάνο και Κορμπέτη, άλλωστε τους διευκολύναμε με το άνευρο παιχνίδι που έκαναν οι αθλήτριες μας.

*Από τη Διοίκηση ήταν στον αγώνα ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος, ο Ταμίας κ. Π.Μουτσιούνας και οι σύμβουλοι Ε.Αλεξόπουλος και Δ.Παφύλης.

*Από τη σύνθεση που κατέβασε με την ομάδα των Νεανίδων ο Δημήτρης Τιτέλης μόνο οι: Καρυπίδου, Μαυροματίδου, Τσιαούση και Τσανακτσή δεν αγωνίστηκαν το Σάββατο μέσα στην Καστοριά με τις Κορασίδες.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 9-25, 8-25, 16-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Καρυπίδου, Μαυροματίδου, Τσιαούση, Τσανακτσή, Ντέρου,  Παφίλη, Δύντσικου, Τσουτζίδου, Παπαζήση, Τότσκα, Ζυμάρα, Πάπιστα, Κυρατζίδου, Κανίνα

 

 

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ


ΣΑΒΒΑΤΟ 14/10/2017
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 19:00μμ ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 15/10/2017
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ 14:00μμ ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/10/2017

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ στο ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ στις 14:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/10/2017

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ στο ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στις 16:00μμ

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

 

Ο αγώνας στην Καστοριά ήταν πολύ καλός. Μπορεί να χάσαμε με 3-0 σετ, όμως αξίζει ένα μεγάλο μπράβο  στα κορίτσια του Γ.Σ.Κοζάνης για την εξαιρετική εμφάνιση τους.

Το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά, πράγματι παίξαμε πολύ καλά και δείξαμε ποιότητα, προοπτικές και διάθεση. Υπήρξαν στιγμές στον αγώνα που πιστεύαμε ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε κάτι περισσότερο, αλλά αυτό που μετρά πάνω απόλα είναι η αγωνιστική διάθεση των αθλητριών μας και το πάθος που έβγαλαν κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή τους. Αν εξαιρέσει κάποιος το δεύτερο σετ, όλες οι αθλήτριες μας που αγωνίστηκαν στο πρώτο και στο τρίτο έβγαλαν ψυχή και ομαδικότητα που αποτελούν βασική προϋπόθεση για να προχωρήσουμε σαν ομάδα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα αυτή των Κορασίδων αποτελεί ακόμα μια προσπάθεια που ξεκινά και πάλι από την αρχή μια που η δική μας ομάδα ανανεώνεται συνέχεια και διαρκώς, αλλά αυτό είναι και το κίνητρο για τα κορίτσια μας να δείξουν τις δυνατότητες τους και να προκόψουν.

*Διαιτησία: Σταθόπουλος, Τζήμου.

*Από τη Διοίκηση το παιχνίδι στην Καστοριά το παρακολούθησαν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος και για τα δύο πρώτα σετ ο σύμβουλος κ. Γ. Σιώλιας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 31-29, 25-15, 25-23

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Τσουτζίδου,  Τιτέλη, Ντέρου, Παφίλη, Πάπιστα, Δύντσικου, Κανίνα,  Τότσκα, Ζυμάρα,  Τζημοπούλου, Κυρατζίδου, Μπουρνιώτη, Παπαζήση,

Αθανασιάδου

 

 

 

 

a

 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΝΙΚΗ 3-1 σετ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

 

 

 

Σε παιχνίδια σαν της πρεμιέρας με την Καστοριά στο ΔΑΚ αυτό που μετρά τελικά είναι οι βαθμοί γιατί κάθε πρεμιέρα μπορεί να κρύβει εκπλήξεις. Και τους 3β. τους πήρε η ομάδα μας ξεκινώντας το φετινό πρωτάθλημα κατακτώντας τη νίκη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο σετ. Από κει και πέρα μέτρησε η προσωπικότητα των αθλητριών της ομάδας μας που με την καθοδήγηση του κόουτς κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο δεύτερο και ουσιαστικά πιο κρίσιμο σετ όπως εξελίχθηκε. Συνολικά παρουσίασαν ένα σύνολο που διαθέτει χαρακτήρα τον οποίο μπολιάζει κάθε χρόνο στα κορίτσια που αγωνίζονται με τις Νεάνιδες ο Δ.Τιτέλης.

Ουσιαστικά η  συνάντηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπου όμως η ομάδα μας στάθηκε καλύτερα σε σχέση με την πολύ δύσκολη αντίπαλο μας. Στα κρίσιμα σημεία είχαμε πάθος αλλά και ψυχραιμία και σωστές επιλογές και πήραμε αυτό που πιστεύουμε ότι αξίζαμε, απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα την Καστοριά. Το παιχνίδι κερδήθηκε από τις αγωνιζόμενες αθλήτριες υπό την καθοδήγηση του  προπονητή τους, έναν προπονητή που δουλεύει σκληρά και του αξίζει να δικαιωθεί, όπως κι η ομάδα για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που του έχει δείξει.

*Πολύ καλή η διαιτησία των Καραπάνου-Δανιηλίδου σε ένα παιχνίδι που από το σκορ φαίνεται πόσο απαιτητικό ήταν.

*Η ομάδα μας εγκαινίασε το πρωτάθλημα φορώντας τη νέα εμφάνιση, τις νέες στολές μια χορηγία της εταιρείας ΤΡΙΑΙΝΑ και του κ. Θωμά Πάπιστα.

*Από τη Διοίκηση στον αγώνα ήταν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος, η Γενική Γραμματέας κ. Όλγα Βαχτσεβάνου, ο Ταμίας κ. Πάρης Μουτσιούνας και ο σύμβουλος κ. Γ.Σιώλιας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 22-25, 28-26, 25-21, 25-22

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης):   Καρυπίδου, Μαυροματίδου, Τσιαούση, Ντέρου, Τσανακτσή, Παφίλη, Δύντσικου, Τσουτζίδου, Παπαζήση, Τότσκα, Ζυμάρα, Πάπιστα, Κυρατζίδου, Κανίνα

 

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 5 από 128

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ