Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018 


 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΝΙΚΗ ΗΡΕΜΑ ΚΙ ΑΠΛΑ 0-3 σετ ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ
Κυριακή, 17 Δεκέμβριος 2017 21:29

 


Και η τελευταία ομάδα της βαθμολογίας μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον αντίπαλο της αν οι άλλοι την υποτιμήσουν. Αλλά εμείς δεν υποτιμήσαμε τον Οδυσσέα Κοζάνης και μέσα στην έδρα του (τυπικά ήταν γηπεδούχος) κερδίσαμε με 0-3 σετ. Ήρεμα κι απλά οι αθλήτριες του Τιτέλη παίζοντας φυσιολογικό βόλεϊ νίκησαν και κατέκτησαν την 6η νίκη τους στο πρωτάθλημα. Μπράβο στις αθλήτριες και τον προπονητή του Γ.Σ.Κοζάνης για τη νίκη. Για μας ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου δεν υπάρχει σημαντική νίκη, γιατί τότε θα ήμασταν αλαζόνες, επειδή θα θεωρούνταν  ότι οι άλλες νίκες που πετυχαίνουμε είναι σημαντικές και άλλες ασήμαντες  κι άρα θα φαινόταν ότι υποτιμούμε ομάδες. Για μας όλες οι νίκες είναι ευχάριστες και καλοδεχούμενες. Τώρα υπάρχει διακοπή λόγω των Χριστουγέννων και το πρωτάθλημα ξαναρχίζει στις 13 Ιανουαρίου, οπότε με θετικό πρόσημο κλείνει η χρονιά για τις Κορασίδες μας.

Όσον αφορά σε αυτό καθεαυτό το παιχνίδι ο προπονητής μας χρησιμοποίησε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεση του. Κυρίως δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε αθλήτριες που έπαιζαν σε προηγούμενα παιχνίδια λιγότερο. Αλλά και αυτά τα κορίτσια τα πήγαν καλά και εφάρμοσαν τις οδηγίες του προπονητή τους όσον αφορά στις αγωνιστικές επιλογές. Η αγωνιστική συμπεριφορά όλων των αθλητριών αυτής της κατηγορίας αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον της ομάδας.

*Αψογη η διαιτησία του κ. Νάνου που ήταν πολύ προσεκτικός και σωστός στις υποδείξεις του. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση στον αγώνα ήταν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και έφορος της ομάδας μας στον πάγκο.

* Τα σετ:12-25, 9-25, 13-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης):  Ντέρου, Δύντσικου, Παφίλη, Τσουτζίδου, Τιτέλη, Παπαζήση,  Ζυμάρα, Κυρατζίδου, Καλημέρη, Τριφώνη, Μπουρνιώτη, Παπαδοπούλου, Τζιμοπούλου


 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Παρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017 21:45

 


ΣΑΒΒΑΤΟ 16/12/2017

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΟΔΥΣΕΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ vs Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

(ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ 14:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/12/2017

ΓΥΝΑΙΚΕΣ : Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ vs ΑΟΠ ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

(ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ 13:00)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ vs ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ

(ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 15:00)

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 0-3 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ
Παρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017 21:19

 


Την Κυριακή είχαμε και τον αγώνα των Παγκορασίδων μας τυπικά εκτός έδρας αφού αντιμετώπισαν την γηπεδούχο ομάδα του Πήγασου. Κέρδισε η ομάδα μας με 0-3 σετ και όλα τα κορίτσια που αγωνίστηκαν απέδειξαν την αξία της υπομονής και τη σημασία της αφοσίωσης.

Τα παιδιά μας βελτιώνονται συνέχεια, μέσα από πολλή  δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, είναι πάντα πρόθυμα και πειθαρχημένα ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της προπονήτριας τους Βάσως Παγούνη και αγωνίζονται με πάθος για τη φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης με στόχο πάντα τη νίκη.

Αυτή η ομάδα που σιγά-σιγά παιχνίδι με παιχνίδι όλο και βελτιώνεται πέρασε από δυσκολίες σε προηγούμενα παιχνίδια, είναι δεδομένο ότι οι ήττες δεν βοηθούν τη διαχείριση και τη ψυχολογία, αλλά, βλέποντας την αγωνιστική τους πρόοδο είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και τα καμαρώνουμε.

Κοντά στις αθλήτριες και στην  προπονήτρια, παίρνουν μεγάλη χαρά κι όσοι   δεν έπαψαν να  πιστεύουν σε αυτή την ομάδα, που τη στηρίζουν στα εύκολα και στα δύσκολα, που την αγαπούν και της τονώνουν το ηθικό όταν οι αθλήτριες μας το χρειάζονται.

*Άριστη η διαιτησία του κ. Νάνου. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης και ο σύμβουλος Γ.Σιώλιας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 10-25, 13-25, 21-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Λαμπριανίδου, Σημιτζή, Τσικοπούλου, Ζαφειρίου Ανουλίδου, Βλαχοπούλου Β,  Δημοπούλου Βλαχοπούλου Κ, Ματζαρίδου, Ζυγανιτίδου, Τόστκα Μ, Παπαδοπούλου, Γκιαούρη, Καραγιάννη

 
Δ.ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ Ν.ΒΟΤΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΣΠΕΜ
Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 20:18

 

Από την ΕΣΠΕΜ μας ενημέρωσαν ότι η πρώτη συγκεντρωτική προπόνηση παγκορασίδων όλης της Ένωσης θα γίνει αύριο Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 στο κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξάνδρειας. Στη συγκεντρωτική αυτή προπόνηση της Προεθνικής κλήθηκαν από όλα τα σωματεία της ΕΣΠΕΜ συνολικά 26 κορίτσια. Ανάμεσά τους και οι αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης Δέσποινα ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ και Νεφέλη ΒΟΤΣΗ. Η προπόνηση αυτή που είναι πολύ σημαντική θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. και θα την παρακολουθήσει ο Προπονητής της Εθνικής ομάδας Παγκορασίδων κ. Κωνσταντίνος Γκούντας.

Σε περίπτωση πιθανής απουσίας τους, οι αθλήτριες θα πρέπει να ενημερώσουν τους ΠΟΠ της Ένωσης κ. Φωτόπουλο Ευάγγελο τηλ. 6942019885, κ. Ρέτζιο Νικόλαο 6932733183 ή την ΕΣΠΕΜ τηλ. 2382023152.

 
ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ
Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 07:23

 

Στα Γρεβενά αυτή τη φορά θα κάνουν την προπόνηση τους με την Προεθνική Παγκορασίδων οι τρεις αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης που κλήθηκαν από τον ΠΟΠ της ΕΣΠΕΜ Βαγγέλη Φωτόπουλο. Συγκεκριμένα η παρουσία των αθλητριών μας, ΒΟΤΣΗ Νεφέλης, ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ Δέσποινας και ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Ευαγγελίας θα είναι στο κλειστό των Γρεβενών, όπου μαζί με άλλες 14 αθλήτριες από τα σωματεία βόλεϊ των γύρω Νομών θα κάνουν προπόνηση με τον ΠΟΠ κ. Φωτόπουλο. Η προπόνηση αυτή θα γίνει την Δευτέρα 11/12/2017 και ώρα 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Γρεβενών.   Οι αθλήτριες θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, δηλαδή στις 16:30.

Σε περίπτωση πιθανής απουσίας τους, οι αθλήτριες θα πρέπει να ενημερώσουν τον ΠΟΠ της Ένωσης κ. Φωτόπουλο Ευάγγελο τηλ. 6942019885 ή την ΕΣΠΕΜ   τηλ. 2382023152, έως την προηγούμενη μέρα της προπόνησης.

 

 
Νεανιδες ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΤΛΑ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 20:15


 

Κανένα παιχνίδι πριν ξεκινήσει δεν είναι εύκολο. Εύκολο το κάνουν ο προπονητής και οι αθλήτριες ανάλογα με το κοουτσάρισμα και την απόδοση τους αντίστοιχα. Οπότε κανένας δεν μπορεί να πει ότι η ομάδα μας των Νεανίδων κέρδισε έναν εύκολο αντίπαλο. Αντίθετα μπορούν όλοι να διαπιστώσουν ότι τα κορίτσια μας παρά τις πολύ σημαντικές απουσίες που είχε η ομάδα τα πήγαν πολύ καλά ήταν συγκεντρωμένες και κέρδισαν με 3-0 σετ τον Άτλα Κιλκίς βάζοντας ψυχή και αποφασιστικότητα κυρίως στο δεύτερο σετ που ήταν κοντά στο σκορ οι αντίπαλοι.

Στο τέλος αυτού του αγώνα που ήταν ο τελευταίος του πρωταθλήματος πανηγύρισαν και το μετάλλιο της τρίτης θέσης, καθώς ο Αρχέλαος Κατερίνης μηδενίστηκε και την Τρίτη θέση της βαθμολογίας κατέλαβε η δική μας ομάδα των Νεανίδων.  Δίκαια το χαίρεται και ο Δ.Τιτέλης καθώς ως προπονητής Γυναικών, Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων σε 7 χρόνια που είναι στο Σύλλογο μας έχει κατακτήσει 11 μετάλλια και του αξίζουν σίγουρα πολλά συγχαρητήρια.

*Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Νάνου με ακριβοδίκαια σφυρίγματα και υποδείξεις. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

8Από τη Διοίκηση το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης και ο σύμβουλος Ευθύμης Αλεξόπουλος.

*Τέσσερις βασικότατες απουσίες είχε η ομάδα μας την περ. Κυριακή. Συγκεκριμένα δεν τέθηκαν στη διάθεση του κόουτς οι:  Καρυπίδου Θένια, Φακίτσα Ειρήνη, Δύντσικου Δήμητρα, Τότσκα Ευαγγελία.

*Εφορος  στον πάγκο της ομάδας μας η Μαρία Παπαχαντζή

*Τα σετ: 25-17, 25-23, 25-11

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ντέρου, Τσιαούση, Τιτέλη, Παφίλη, Μαυροματίδου, Τσουτζίδου, Πάπιστα, Ζυμάρα, Κυρατζίδου, Τσανακτσή, Παπαζήση, Κανίνα, Τότσκα, Μπουρνιώτη

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ
Δευτέρα, 11 Δεκέμβριος 2017 16:39

 

Δίκαιη νίκη, με 3-1 σετ, για τους Πάνθηρες σε βάρος του Γ.Σ.Κοζάνης  σε ένα  μέτριο παιχνίδι που έγινε στην έδρα τους για το πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΣΠΕΜ. Πάλεψε η ομάδα μας, προσπάθησε, αγωνίσθηκε, αλλά μας λύγισαν οι λανθασμένες επιλογές στην υποδοχή και όταν κάποιες αθλήτριες προσπάθησαν να συμμαζέψουν την όλη κατάσταση η ομάδα δεν είχε  διάρκεια. Συνολικά μας έλειψαν οι σωστές επιλογές στα κρίσιμα σημεία των σετ αφού τα τρία από τα τέσσερα που παίχθηκαν κρίθηκαν στις λεπτομέρειες ενώ παρουσιάσαμε συγκεκριμένες αδυναμίες που θα πρέπει να αντιμετωπισθούν.

Μπορεί να ήταν ένα τοπικό ντέρμπυ, αλλά αν και προσπάθησαν τα κορίτσια μας να ξεπεράσουν το ψυχολογικό πρόβλημα, δεν είχαμε επιτυχημένες επιλογές. Στο τρίτο  σετ...όταν ο Δημήτρης Τιτέλης έκανε τις παρεμβάσεις του και αρκετές αλλαγές σε ρόλους και πρόσωπα μειώσαμε σε 2-1, φάνηκε η ομάδα να έχει συνέλθει, όμως στο τέταρτο σετ αντί το ψυχολογικό προβάδισμα να το έχει η ομάδα μας, ξαναεμφανίστηκαν οι ίδιες αδυναμίες και μοιραία χάθηκε το παιχνίδι.

Πονάει το γεγονός ότι, σε 9 παιχνίδια του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, όπου έχουμε υποστεί 3 ήττες, οι δύο από αυτές είναι κολλητές σε συνεχόμενες αγωνιστικές, αλλά, αυτή η ομάδα μας θα ανακάμψει, έχει πολύ καλό προπονητή, έχει χαρακτήρα, και πείσμα και αθλήτριες που την αγαπούν.

*Χωρίς προβλήματα η διαιτησία από τη κ. Καραπάνου. Στη Γραμματεία ήταν η κ. Κορμπέτη.

*Από τη Διοίκηση ήταν στον αγώνα ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που έκανε και χρέη εφόρου στον πάγκο της ομάδας μας, η Γενική Γραμματέας Όλγα Βαχτσεβάνου, ο Ειδικός Γραμματέας Κώστας Λατσκούλης και ο σύμβουλος Γιώργος Σιώλιας.

*Τα σετ: Τα σετ: 25-18, 25-21, 23-25, 25-11

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Δύντσικου, Ντέρου, Τιτέλη, Παφίλη, Τσουτζίδου, Ζυμάρα, Κανίνα, Πάπιστα, Μπουρνιώτη, Παπαζήση, Τότσκα, Καλημέρη, Κυρατζίδου, Αθανασιάδου.

 

 

 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 1-3 σετ ΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ
Τετάρτη, 06 Δεκέμβριος 2017 19:17

 

Είναι προφανές ότι από την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα Νεανίδων οι μικρότερες αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης μόνο όφελος είχαν. Κι αυτό γιατί έδειξαν το ταλέντο τους όχι μόνο στις προπονήσεις, αλλά και σε παιχνίδια που η μπάλα έκαιγε. Άλλοτε δικαίωσαν τις προσδοκίες του προπονητή τους Δ.Τιτέλη, άλλοτε δεν τα κατάφεραν. Αλλά σε κάθε περίπτωση το κέρδος και το όφελος το εισπράττει ο Σύλλογος. Απλά υπάρχει μια κάποια πικρία που αυτή η ομάδα είχε τις δυνατότητες να κατακτήσει ένα μετάλλιο, αλλά δεν μπόρεσε να δείξει χαρακτήρα σε 2-3 αγώνες και χάθηκε αυτή η πιθανότητα. Ότι και να γίνει στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος η τρίτη θέση πήγε στον Αρχέλαο Κατερίνης μέσα στο ΔΑΚ όπου χάσαμε με 1-3 σετ. Αν σε εκείνο το παιχνίδι η ομάδα μας είχε κάνει τα μισά λάθη απόσα έκανε τελικά και παίρναμε έστω ένα σετ - ακόμα κι αν χάναμε- θα ήταν τώρα τα πράγματα πολύ διαφορετικά. Όμως με τα ΑΝ και τα ΙΣΩΣ δεν κερδίζονται οι αγώνες. Οπότε μένουμε σε αυτή την καλή εικόνα που έδειξε η ομάδα μας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Πάνθηρες και στη νίκη με 1-3 σετ. Αυτό που πρέπει να μας μείνει είναι η θετική πλευρά από τις εμπειρίες που έχουν μαζέψει οι αθλήτριες μας, εμπειρίες που θα τις βοηθήσουν στο επόμενο βήμα που έχουν μπροστά τους.

Ο αγώνας ξεκίνησε για την ομάδα μας πολύ συγκεντρωμένα και αποφασιστικά κερδήθηκε το πρώτο σετ, στη συνέχεια οι γηπεδούχες ισοφάρισαν, αλλά στα επόμενα δύο σετ οι δικές μας αθλήτριες κυριάρχησαν σε όλα τα επίπεδα και κατακτήθηκε το τρίποντο. Τους βοήθησε στον ψυχολογικό τομέα και στην κατάκτηση της νίκης και ο κόσμος που γέμισε το κλειστό του Αγίου Γεωργίου και συμπαραστάθηκε στα κορίτσια μας.

*Άψογη η διαιτησία της κ. Καραπάνου. Στη Γραμματεία η κ. Κορμπέτη.

*Από τη Διοίκηση παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας, ο σύμβουλος Ε.Αλεξόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και ο έφορος στον πάγκο της ομάδας μας.

*Τα σετ: 22-25, 25-23, 19-25, 11-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δημ.Τιτέλης): Καρυπίδου, Ντέρου, Τσιαούση, Παφίλη, Δύντσικου, Μαυροματίδου, Τσουτζίδου, Πάπιστα, Φακίτσα, Ζυμάρα, Κυρατζίδου, Τσανακτσή, Παπαζήση, Κανίνα.

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 5 από 133

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

 

 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ