Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018 


 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ DIVINO ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ
Πέμπτη, 11 Ιανουάριος 2018 10:06

 

Μοιράστηκαν μετά το τέλος της προπόνησης που έγινε στο ΔΑΚ την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018, στις  αθλήτριες του Γυναικείου τμήματος του Γ.Σ.Κοζάνης μπλουζάκια αποστολής τύπου polo. Πρόκειται για μια χορηγία της εταιρείας καφέδων ΠΑΦΙΛΗ που αποφάσισε να διαφημίσει μέσω της Γυναικείας ομάδας του Συλλόγου μας τον καφέ espresso DIVINO.  Ευχαριστούμε θερμά  τον κ.Γιώργο Παφίλη για την χορηγία και τη γενικότερη υποστήριξη προς την ομάδα μας. Σε καιρούς δύσκολους, η αρωγή του κ. Γ.Παφίλη  προς το βόλεϊ του Γ.Σ.Κοζάνης, μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, γιατί πέρα από τις προσωπικές και διαχρονικές σχέσεις που αναπτύσσονται άμεσα, αναγνωρίζεται από τον επιχειρηματικό κόσμο η  έντιμη προσπάθεια που καταβάλλεται από τη Διοίκηση για την πρόοδο του βόλεϊ και γενικά του αθλητισμού.

Με το ήθος, την αγωνιστική  συμπεριφορά σε όλες τις διοργανώσεις που λαμβάνουμε μέρος, αλλά και μέσα από τις επιτυχίες, ελπίζουμε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη του χορηγού μας  και σε αυτή την αγωνιστική περίοδο.

Τα μπλουζάκια έφερε εκ μέρους του χορηγού κ. Γ.Παφίλη, ο εκπρόσωπος του Σωτήρης Καλύβας που ευχήθηκε στις αθλήτριες να έχουν πάντα επιτυχίες και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Οι αθλήτριες ευχαρίστησαν τον χορηγό.

Παρών στην προπόνηση ήταν στο ΔΑΚ ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Δ.Παφίλης που είχε συνομιλία με τον εκπρόσωπο του χορηγού.

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ 0-3 ΣΕΤ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 07:42

 

Οι Παγκορασίδες του Γ.Σ.Κοζάνης  , με την Κυριακάτικη νίκη τους Πτολεμαϊδα με 0-3 σετ επί του γηπεδούχου Αρίωνα  απέδειξαν την αξία της υπομονής και τη σημασία της αφοσίωσης. Τα κορίτσια μας  βελτιώνονται συνέχεια, μέσα από τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις από την  Βάσω Παγούνη, είναι πρόθυμα και πειθαρχημένα και αγωνίζονται με πάθος για τη φανέλα του Γυμναστικού  και για τη ψυχούλα τους, γιατί είναι όλα παθιασμένα όταν αγωνίζονται και διψούν για την ατομική αλλά και την ομαδική βελτίωση.

Πέμπτη νίκη με καθαρό σκορ - έχουμε και μία νίκη που πήραμε 2β.- στο πρωτάθλημα για τις Παγκορασίδες μας  και μπράβο τους. Κι εδώ η προπονήτρια τους Β.Παγούνη αποδεικνύει ότι η αθλήτρια που αγαπά το βόλεϊ, όχι αυτή που απλώς παίζει για να παίζει, μπορεί να γίνει πολύ καλή παιδαγωγός. Για μας ακόμα και από τη νίκη μεγαλύτερη σημασία έχει η βελτίωση των αθλητριών μας σε πολλούς τομείς και το ότι την Κυριακή αγωνίστηκαν όλες οι κοπέλες που είχε μαζί της η προπονήτρια. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και τις αθλήτριες μας που μας εμπιστεύονται.

*Άριστη η διαιτησία της κ. Δανιηλίδου. Στη Γραμματεία η κ. Κορμπέτη.

*Επικεφαλής της αποστολής στην Πτολεμαϊδα ήταν ο Ταμίας του Γ.Σ.Κοζάνης Πάρης Μουτσιούνας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 15-25, 8-25, 20-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Λαμπριανίδου, Σημιτζή,  Ζαφειρίου, Βότση, Ανουλίδου, Βλαχοπούλου Β., Τσικοπούλου, Πεχλιβανίδου,  Βλαχοπούλου Κ., Ματζαρίδου,  Παπαδοπούλου, Γκιαούρη, Ζιώγα, Κωνσταντινίδου

 

 
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 3-1 ΣΕΤ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Δευτέρα, 08 Ιανουάριος 2018 20:11

 

Ανισος αγώνας έγινε στην Κατερίνη όπου η ομάδα μας των Γυναικών έχασε από την γηπεδούχο με 3-1 σετ. Μέτρο σύγκρισης δεν μπορεί να μπει. Κι αυτό γιατί η ομάδα μας παρουσιάστηκε σχεδόν αποδεκατισμένη.

Η ομάδα μας, την οποία στηρίζουμε απόλυτα, προσπάθησε, αλλά, έχασε από τον Πιερικό ο οποίος εκμεταλλεύθηκε τις δικές μας αδυναμίες, τα δικά μας λάθη και τις δικές μας απουσίες στο έπακρο και πήρε τη νίκη, δίχως να σταθεί δυνατό να αμφισβητήσουμε την υπεροχή του.

Τι κερδίσαμε από αυτό το παιχνίδι; Γιατί ακόμα και από μία ήττα υπάρχουν θετικά συμπεράσματα, κι αυτό είναι της ομοιογένειας που έχει αυτή η ομάδα του Τιτέλη-γνώρισμα που το έχουν όλες οι ομάδες του-και που οφείλεται στη δουλειά σε βάθος που γίνεται από την προετοιμασία. Δεδομένων των απουσιών στην Κατερίνη έγινε μια πολύ καλή προσπάθεια και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στις αθλήτριες και στον κόουτς. Είμαστε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένοι, αλλά στο τέταρτο  σετ δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε την υπέρ μας διαφορά που είχαμε 4-10 και οι γηπεδούχες ροκάνισαν τη διαφορά και έφτασαν τελικά στην κατάκτηση της νίκης. Δυστυχώς μας λείπει αυτό που έχουν άλλες  ομάδες, η εμπειρία, για να μπορούμε σε παιχνίδια όπως της Κυριακής να κάνουμε το κάτι παραπάνω, έστω να πάρουμε τον πόντο.

Να πούμε λοιπόν ότι απουσίαζαν από τον αγώνα της Κυριακής οι: Καρυπίδου, Σαχπαζίδου, Ντέρου, Ζυμάρα και οι τέσσερις βασικότατες αθλήτριες της ομάδας. Με προβλήματα ιώσεων και γρίπες λόγω εποχής ήταν στην αποστολή οι: Ερκέκογλου, Τσανακτσή, Φακίτσα, Κυρατζίδου, Μαυροματίδου,  Παφίλη (δεν μπόρεσε να παίξει)

Από τις 13 αθλήτριες μας που ήταν στην αποστολή (ασθενούσα η  Χρ.Παφίλη, τυπική αναφορά στο φύλλο αγώνα), οι 12  προέρχονται από την Ακαδημία μας όπου έκαναν πρώτο δελτίο.

Επίσης ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας μας είναι τα 16,5 χρόνια και εμείς είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ γι΄ αυτό. Γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία κι η κουλτούρα μας.

Ο Γ.Σ.Κοζάνης  βασίζεται στα δικά του παιδιά, σε κορίτσια που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας και σε λίγες αθλήτριες που πρόσκαιρα –λόγω σπουδών στην πόλη μας- μας ενισχύουν και  που δίνουν στην ομάδα μας μια μεγαλύτερη σταθερότητα.

*Διαιτησία: Δεν αντιμετώπισε  ιδιαίτερα προβλήματα το δίδυμο  Αναστασίου, Μπελογιάννη. Στη Γραμματεία ο κ. Μελιόπουλος.

* Επικεφαλής της αποστολής της ομάδας μας που μετέβη με πούλμαν στην Κατερίνη ήταν ήταν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας η Μαρία Παπαχαντζή.

*Τα σετ: 25-16, 25-7, 24-26, 25-19

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ερκέκογλου, Φακίτσα, Δύντσικου, Τσανακτσή, Μαυροματίδου, Τσουτζίδου, Κανίνα, Τότσκα, Πάπιστα, Κυρατζίδου, Μπουρνιώτη, Παφίλη, Καλημέρη

 

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΝΙΚΗΣΑΝ 3-1 ΤΟ ΦΙΛΩΤΑ
Παρασκευή, 22 Δεκέμβριος 2017 12:16

 

Σε παιχνίδια σαν της περ. Κυριακής , με την νίκη του Γ.Σ.Κοζάνης επί του Αριστέα Φιλώτα,  πέρα απο το τελικό σκορ υπέρ των κοριτσιών μας  με 3-1, σετ, δε μένουν  μόνο οι τρείς βαθμοί για τις Παγκορασίδες μας, αλλά, η βεβαιότητα ότι παιχνίδι με παιχνίδι αποκτά χαρακτήρα συμπαγούς ομάδας και μέταλλο νικήτριας. Αυτό όμως που μας κάνει κυρίως να αισιοδοξούμε για το μέλλον είναι ότι αυτά τα κορίτσια της Παγούνη είναι ομάδα  με όλη τη σημασία της λέξης. Ομάδα και στα καλά και στα άσχημα.

Ο αγώνας όπως φαίνεται και από τους πόντους στα σετ  κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά οι δικές μας αθλήτριες στα κρίσιμα σημεία στάθηκαν  καλύτερα σε σχέση με την αντίπαλη ομάδα. Στα κρίσιμα σημεία των σετ, όταν κάθε λάθος βάρυνε περισσότερο οι αθλήτριες μας επέδειξαν  πάθος,  αλλά και ψυχραιμία και σωστές επιλογές και πήραμε αυτό που πιστεύουμε ότι αξίζαμε, απέναντι σε μία πολύ καλή και αξιόμαχη αντίπαλο τον Αριστέα.

Αυτή η νίκη ήταν βάλσαμο και για την κατάκτηση των 3β. αλλά και λόγω του ότι ακολουθεί διακοπή και θα επανέλθουμε για αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 7 Ιανουαρίου του νέου έτους.

Πολύ ευχαριστημένη από τα κορίτσια της έμεινε και η προπονήτρια τους Βάσω Παγούνη που δουλεύει πολύ  και της  αξίζει να δικαιωθεί, όπως κι η ομάδα για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που της  έχει δείξει.

Ο κόσμος και γονείς των κοριτσιών μας και οι φίλοι που αγαπούν το βόλεϊ έδωσαν ώθηση στην ομάδα σε όλα τα σετ αλλά κυρίως στο τέταρτο και τελευταίο σετ, σε ένα παιχνίδι όπου ο Γ.Σ.Κοζάνης επέδειξε μέσω της απόδοσης των κοριτσιών μας  αγωνιστικότητα, αποτελεσματικότητα και μεράκι και πήρε τη νίκη σε έναν αγώνα που τα δύο από τα τέσσερα σετ κρίθηκαν κυριολεκτικά στον πόντο.

Ευχόμαστε σε όλα την ομάδα αλλά και στον Φιλώτα καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές κι ΥΓΕΙΑ.

*Πάρα πολύ καλή η διαιτησία της κ. Καραπάνου. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης και ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 25-20, 23-25, 26-24, 25-16

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Λαμπριανίδου, Σημιτζή, Βότση, Ζαφειρίου, Ανουλίδου, Βλαχοπούλου Β, Τσικοπούλου, Βλαχοπούλου Κ, Ματζαρίδου, Χρήστου, Παπαδοπούλου, Γκιαούρη, Μαμάτσιου, Κωνσταντινίδου

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΝΙΚΗ ΗΡΕΜΑ ΚΙ ΑΠΛΑ 0-3 σετ ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ
Κυριακή, 17 Δεκέμβριος 2017 21:29

 


Και η τελευταία ομάδα της βαθμολογίας μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον αντίπαλο της αν οι άλλοι την υποτιμήσουν. Αλλά εμείς δεν υποτιμήσαμε τον Οδυσσέα Κοζάνης και μέσα στην έδρα του (τυπικά ήταν γηπεδούχος) κερδίσαμε με 0-3 σετ. Ήρεμα κι απλά οι αθλήτριες του Τιτέλη παίζοντας φυσιολογικό βόλεϊ νίκησαν και κατέκτησαν την 6η νίκη τους στο πρωτάθλημα. Μπράβο στις αθλήτριες και τον προπονητή του Γ.Σ.Κοζάνης για τη νίκη. Για μας ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου δεν υπάρχει σημαντική νίκη, γιατί τότε θα ήμασταν αλαζόνες, επειδή θα θεωρούνταν  ότι οι άλλες νίκες που πετυχαίνουμε είναι σημαντικές και άλλες ασήμαντες  κι άρα θα φαινόταν ότι υποτιμούμε ομάδες. Για μας όλες οι νίκες είναι ευχάριστες και καλοδεχούμενες. Τώρα υπάρχει διακοπή λόγω των Χριστουγέννων και το πρωτάθλημα ξαναρχίζει στις 13 Ιανουαρίου, οπότε με θετικό πρόσημο κλείνει η χρονιά για τις Κορασίδες μας.

Όσον αφορά σε αυτό καθεαυτό το παιχνίδι ο προπονητής μας χρησιμοποίησε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεση του. Κυρίως δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε αθλήτριες που έπαιζαν σε προηγούμενα παιχνίδια λιγότερο. Αλλά και αυτά τα κορίτσια τα πήγαν καλά και εφάρμοσαν τις οδηγίες του προπονητή τους όσον αφορά στις αγωνιστικές επιλογές. Η αγωνιστική συμπεριφορά όλων των αθλητριών αυτής της κατηγορίας αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον της ομάδας.

*Αψογη η διαιτησία του κ. Νάνου που ήταν πολύ προσεκτικός και σωστός στις υποδείξεις του. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση στον αγώνα ήταν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και έφορος της ομάδας μας στον πάγκο.

* Τα σετ:12-25, 9-25, 13-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης):  Ντέρου, Δύντσικου, Παφίλη, Τσουτζίδου, Τιτέλη, Παπαζήση,  Ζυμάρα, Κυρατζίδου, Καλημέρη, Τριφώνη, Μπουρνιώτη, Παπαδοπούλου, Τζιμοπούλου


 
Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ 14αδα ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΣΠΕΜ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΣΘ
Σάββατο, 23 Δεκέμβριος 2017 18:02


 

Η Δέσποινα Λαμπριανίδου η αθλήτρια του Γ.Σ.Κοζάνης συμπεριλήφθηκε από τους ΠΟΠ της ΕΣΠΕΜ στην τελική 14άδα για φιλικό παιχνίδι της Προεθνικής Παγκορασίδων. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 29/12/2017 θα πραγματοποιηθεί  φιλικός  αγώνας μεταξύ των Προεθνικών ομάδων Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ με την  αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΕΣΘ (Ένωση Θεσσαλονίκης). Με τη διεξαγωγή αυτού του φιλικού αγώνα οι ΠΟΠ της Ένωσης δίνουν την ευκαιρία στα κορίτσια, εκτός από τις προπονήσεις (όπου έχουν πάρει μέρος για την περιοχή μας με προσκλήσεις από τον κ. Φωτόπουλο), να  δείξουν τα προσόντα τους μέσα και από αγωνιστικές διαδικασίες.

Η Δέσποινα Λαμπριανίδου του Γυμναστικού Συλλόγου ΚΟΖΑΝΗΣ, θα αγωνιστεί μαζί με ακόμα 13 αθλήτριες που προέρχονται από τις ομάδες της ΕΣΠΕΜ: Γ.Σ.Γρεβενών, Καστοριά, Πιερικό, Ίκαρο Έδεσσας, Μίλωνα Γιαννιτσών, Αρίωνα, Πάνθεον Λιτοχώρου, Πάνθηρες Αριστοτέλη Σκύδρας.

Απέναντι τους θα βρεθούν αθλήτριες που προέρχονται από τους εξής συλλόγους της Θεσσαλονίκης: Ελπίδα Αμπελοκήπων, Καμπανιακός, Αίας Ευόσμου, Σταυρούπολη, Περσέας, Ζέφυρος, Ατρόμητος Τριαδίου, Προμηθέας Πυλαίας, ΔΕΚΑ, Παναθλητικός, Αριστοτέλης Επανομής.

Το φιλικό παιχνίδι όπου στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και η Δέσποινα Λαμπριανίδου θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Αλεξάνδρειας στις 15.00. Νωρίτερα θα γίνει φιλικό παιχνίδι και για τους Παμπαίδες της ΕΣΠΕΜ. Η αθλήτρια μας θα πρέπει να βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια για το σπουδαίο αυτό φιλικό παιχνίδι στις 14.30.


 

 
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ
Τρίτη, 19 Δεκέμβριος 2017 16:35

 


Θετικά ξεκίνησε η Γυναικεία ομάδα του Συλλόγου μας στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής της ΕΣΠΕΜ. Κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα του Μίλωνα Γιαννιτσών με 3-2 σετ. Μπορεί να χάσαμε τον 1 βαθμό, αλλά πάλι η νίκη μετράει θετικά και στη συγκομιδή και στην ψυχολογία συνολικά της ομάδας. Άλλωστε κανένας δεν ξεχνά ότι η φετινή χρονιά είναι μεταβατική, αφού οι περισσότερες μεγάλες και έμπειρες αθλήτριες της ομάδας αποχώρησαν και το υλικό ανανεώθηκε σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50% οπότε έχουμε και θα έχουμε μια πολύ νεαρή ομάδα με μέσο όρο ηλικίας τα 17 έτη που της δίνεται η ευκαιρία και η δυνατότητα να δείξει την αξία της. Και από το πρώτο κιόλας παιχνίδι του πρωταθλήματος τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά.

Σε αυτό τον μίνι απολογισμό καλό είναι να θυμόμαστε ότι από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απουσίαζαν οι βασικές Σαχπαζίδου και Ερκέκογλου που είχαν υποχρεώσεις με το ΤΕΙ και επίσης στο πρώτο σετ που το κερδίσαμε τραυματίστηκε στο δάχτυλο και αποχώρησε από τον αγώνα η Φακίτσα ενώ στο δεύτερο σετ που μας ισοφάρισαν έπαθε διάστρεμμα η Τσουτζίδου και επίσης αποχώρησε και έκτοτε ήταν στον πάγκο. Κι όμως οι υπόλοιπες αθλήτριες αγωνίστηκαν και για τις συμπαίκτριες τους που είχαν τραυματιστεί και έβγαλαν το αγώνα εις πέρας. Υπό κανονικές συνθήκες με όλες τις αθλήτριες στη διάθεση του Τιτέλη το παιχνίδι θα είχε πολύ διαφορετική τροπή, κι ας είναι ενισχυμένος σε σχέση με πέρσι ο Μίλωνας.

*Ελάχιστες φορές έκανε λάθος στις υποδείξεις της η Α΄ διαιτητής κ. Δανιηλίδου που ήταν πολύ προσεχτική σε όλες τις φάσεις. Βοηθήθηκε στο έργο της από την –κατά συνθήκη-Β΄ διαιτητή κ. Καραπάνου σε όλη τη διάρκεια του ενδιαφέροντα αγώνα της πρεμιέρας. Στη Γραμματεία η κ. Κορμπέτη.

*Από τη Διοίκηση τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και έφορος στον πάγκο της ομάδας μας, η Γενική Γραμματέας Όλγα Βαχτσεβάνου, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και ο σύμβουλος της διοίκησης Ε.Αλεξόπουλος.

*Τα σετ: 25-19, 22-25, 25-21, 20-25, 15-9

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Καρυπίδου, Φακίτσα, Τσουτζίδου, Παφίλη, Δύντσικου, Πάπιστα, Ζυμάρα, Κυρατζίδου, Μαυροματίδου, Τσανακτσή, Παπαζήση, Κανίνα, Τότσκα, Καλημέρη

 

 

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Παρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017 21:45

 


ΣΑΒΒΑΤΟ 16/12/2017

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΟΔΥΣΕΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ vs Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

(ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ 14:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/12/2017

ΓΥΝΑΙΚΕΣ : Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ vs ΑΟΠ ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

(ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ 13:00)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ vs ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ

(ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 15:00)

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 7 από 135

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

 

 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ