Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018 


 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 0-3 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ
Παρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017 21:19

 


Την Κυριακή είχαμε και τον αγώνα των Παγκορασίδων μας τυπικά εκτός έδρας αφού αντιμετώπισαν την γηπεδούχο ομάδα του Πήγασου. Κέρδισε η ομάδα μας με 0-3 σετ και όλα τα κορίτσια που αγωνίστηκαν απέδειξαν την αξία της υπομονής και τη σημασία της αφοσίωσης.

Τα παιδιά μας βελτιώνονται συνέχεια, μέσα από πολλή  δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, είναι πάντα πρόθυμα και πειθαρχημένα ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της προπονήτριας τους Βάσως Παγούνη και αγωνίζονται με πάθος για τη φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης με στόχο πάντα τη νίκη.

Αυτή η ομάδα που σιγά-σιγά παιχνίδι με παιχνίδι όλο και βελτιώνεται πέρασε από δυσκολίες σε προηγούμενα παιχνίδια, είναι δεδομένο ότι οι ήττες δεν βοηθούν τη διαχείριση και τη ψυχολογία, αλλά, βλέποντας την αγωνιστική τους πρόοδο είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και τα καμαρώνουμε.

Κοντά στις αθλήτριες και στην  προπονήτρια, παίρνουν μεγάλη χαρά κι όσοι   δεν έπαψαν να  πιστεύουν σε αυτή την ομάδα, που τη στηρίζουν στα εύκολα και στα δύσκολα, που την αγαπούν και της τονώνουν το ηθικό όταν οι αθλήτριες μας το χρειάζονται.

*Άριστη η διαιτησία του κ. Νάνου. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης και ο σύμβουλος Γ.Σιώλιας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 10-25, 13-25, 21-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Λαμπριανίδου, Σημιτζή, Τσικοπούλου, Ζαφειρίου Ανουλίδου, Βλαχοπούλου Β,  Δημοπούλου Βλαχοπούλου Κ, Ματζαρίδου, Ζυγανιτίδου, Τόστκα Μ, Παπαδοπούλου, Γκιαούρη, Καραγιάννη

 
Νεανιδες ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΤΛΑ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 20:15


 

Κανένα παιχνίδι πριν ξεκινήσει δεν είναι εύκολο. Εύκολο το κάνουν ο προπονητής και οι αθλήτριες ανάλογα με το κοουτσάρισμα και την απόδοση τους αντίστοιχα. Οπότε κανένας δεν μπορεί να πει ότι η ομάδα μας των Νεανίδων κέρδισε έναν εύκολο αντίπαλο. Αντίθετα μπορούν όλοι να διαπιστώσουν ότι τα κορίτσια μας παρά τις πολύ σημαντικές απουσίες που είχε η ομάδα τα πήγαν πολύ καλά ήταν συγκεντρωμένες και κέρδισαν με 3-0 σετ τον Άτλα Κιλκίς βάζοντας ψυχή και αποφασιστικότητα κυρίως στο δεύτερο σετ που ήταν κοντά στο σκορ οι αντίπαλοι.

Στο τέλος αυτού του αγώνα που ήταν ο τελευταίος του πρωταθλήματος πανηγύρισαν και το μετάλλιο της τρίτης θέσης, καθώς ο Αρχέλαος Κατερίνης μηδενίστηκε και την Τρίτη θέση της βαθμολογίας κατέλαβε η δική μας ομάδα των Νεανίδων.  Δίκαια το χαίρεται και ο Δ.Τιτέλης καθώς ως προπονητής Γυναικών, Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων σε 7 χρόνια που είναι στο Σύλλογο μας έχει κατακτήσει 11 μετάλλια και του αξίζουν σίγουρα πολλά συγχαρητήρια.

*Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Νάνου με ακριβοδίκαια σφυρίγματα και υποδείξεις. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

8Από τη Διοίκηση το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης και ο σύμβουλος Ευθύμης Αλεξόπουλος.

*Τέσσερις βασικότατες απουσίες είχε η ομάδα μας την περ. Κυριακή. Συγκεκριμένα δεν τέθηκαν στη διάθεση του κόουτς οι:  Καρυπίδου Θένια, Φακίτσα Ειρήνη, Δύντσικου Δήμητρα, Τότσκα Ευαγγελία.

*Εφορος  στον πάγκο της ομάδας μας η Μαρία Παπαχαντζή

*Τα σετ: 25-17, 25-23, 25-11

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ντέρου, Τσιαούση, Τιτέλη, Παφίλη, Μαυροματίδου, Τσουτζίδου, Πάπιστα, Ζυμάρα, Κυρατζίδου, Τσανακτσή, Παπαζήση, Κανίνα, Τότσκα, Μπουρνιώτη

 
Δ.ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ Ν.ΒΟΤΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΣΠΕΜ
Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 20:18

 

Από την ΕΣΠΕΜ μας ενημέρωσαν ότι η πρώτη συγκεντρωτική προπόνηση παγκορασίδων όλης της Ένωσης θα γίνει αύριο Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 στο κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξάνδρειας. Στη συγκεντρωτική αυτή προπόνηση της Προεθνικής κλήθηκαν από όλα τα σωματεία της ΕΣΠΕΜ συνολικά 26 κορίτσια. Ανάμεσά τους και οι αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης Δέσποινα ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ και Νεφέλη ΒΟΤΣΗ. Η προπόνηση αυτή που είναι πολύ σημαντική θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. και θα την παρακολουθήσει ο Προπονητής της Εθνικής ομάδας Παγκορασίδων κ. Κωνσταντίνος Γκούντας.

Σε περίπτωση πιθανής απουσίας τους, οι αθλήτριες θα πρέπει να ενημερώσουν τους ΠΟΠ της Ένωσης κ. Φωτόπουλο Ευάγγελο τηλ. 6942019885, κ. Ρέτζιο Νικόλαο 6932733183 ή την ΕΣΠΕΜ τηλ. 2382023152.

 
ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ
Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 07:23

 

Στα Γρεβενά αυτή τη φορά θα κάνουν την προπόνηση τους με την Προεθνική Παγκορασίδων οι τρεις αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης που κλήθηκαν από τον ΠΟΠ της ΕΣΠΕΜ Βαγγέλη Φωτόπουλο. Συγκεκριμένα η παρουσία των αθλητριών μας, ΒΟΤΣΗ Νεφέλης, ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ Δέσποινας και ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Ευαγγελίας θα είναι στο κλειστό των Γρεβενών, όπου μαζί με άλλες 14 αθλήτριες από τα σωματεία βόλεϊ των γύρω Νομών θα κάνουν προπόνηση με τον ΠΟΠ κ. Φωτόπουλο. Η προπόνηση αυτή θα γίνει την Δευτέρα 11/12/2017 και ώρα 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Γρεβενών.   Οι αθλήτριες θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, δηλαδή στις 16:30.

Σε περίπτωση πιθανής απουσίας τους, οι αθλήτριες θα πρέπει να ενημερώσουν τον ΠΟΠ της Ένωσης κ. Φωτόπουλο Ευάγγελο τηλ. 6942019885 ή την ΕΣΠΕΜ   τηλ. 2382023152, έως την προηγούμενη μέρα της προπόνησης.

 

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΑΝΕΤΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΓΡ. 3-0 σετ
Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 17:18

 

Η ομάδα βόλει Παγκορασίδων  του Γ.Σ.Κοζάνης  που προσφέρει χαρά και συγκινήσεις στους φίλους που την ακολουθούν νίκησε με 3-0 σετ τον Αστέρα Γρεβενών στο Κλειστό του Αγ. Γεωργίου, φτάνοντας στην τρίτη νίκη της σε 5 αγώνες στο Πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ και στη δεύτερη συνεχόμενη. Έτσι η Βάσω Παγούνη και τα κορίτσια της συνεχίζουν με ωραίες εμφανίσεις και με νίκες να αποκτούν εμπειρίες και να μαθαίνουν καλύτερα το άθλημα που υπηρετούν.

Οι αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης προετοιμάζονται μέσα από αυτά τα παιχνίδια για να γίνουν ατομικά και ομαδικά όλο και καλύτερες προκειμένου σε λίγα χρόνια να στελεχώσουν τη Γυναικεία μας ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι η απόδοση της ομάδας μας αποκτά σταθερότητα και με το δικό τους πείσμα και την προσπάθεια που κάνουν σε προπονήσεις και στους αγώνες τα κορίτσια μας θα βελτιώνονται όλο και περισσότερο. Συνεχίζουμε λοιπόν παιχνίδι με παιχνίδι, με υπερηφάνεια για ότι δημιουργούν οι αθλήτριες μας μαζί με την προπονήτρια τους, δουλεύοντας και παλεύοντας μέσα σε δύσκολες καταστάσεις, σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα καθώς ο ανταγωνισμός έχει επεκταθεί πλέον και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Και είναι αυτές οι νίκες που μας πεισμώνουν περισσότερο και μας ωθούν σαν ομάδα να προχωράμε και να βελτιώνουμε τομείς που αρχικά είχαμε αντιξοότητες.

Αλλωστε, τίποτα δεν ήταν ούτε είναι εύκολο για το βόλει στο Γ.Σ.Κοζάνης. Δεν πειράζει, ας είμαστε όλοι καλά και όλα θα τα αντιμετωπίσουμε μαζί ενωμένοι.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας λοιπόν αλλά και στη φιλοξενούμενη ομάδα του Αστέρα για το όμορφο παιχνίδι.

*Άριστη η διαιτησία της κ. Καραπάνου. Στη Γραμματεία η κ. Κορμπέτη.

*Από τη Διοίκηση ήταν στον αγώνα ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας, ο σύμβουλος Ε.Αλεξόπουλος.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 25-17,25-9, 25-15

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Σιμιτζή, Ανουλίδου, Βλαχοπούλου Β., Βότση, Λαμπριανίδου, Ζαφειρίου, Δημοπούλου,  Βλαχοπούλου Κ, Ματζαρίδου,  Γιαννακίδου, Παπδοπούλου, Γκιαούρη, Πελιβανίδου

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ
Δευτέρα, 11 Δεκέμβριος 2017 16:39

 

Δίκαιη νίκη, με 3-1 σετ, για τους Πάνθηρες σε βάρος του Γ.Σ.Κοζάνης  σε ένα  μέτριο παιχνίδι που έγινε στην έδρα τους για το πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΣΠΕΜ. Πάλεψε η ομάδα μας, προσπάθησε, αγωνίσθηκε, αλλά μας λύγισαν οι λανθασμένες επιλογές στην υποδοχή και όταν κάποιες αθλήτριες προσπάθησαν να συμμαζέψουν την όλη κατάσταση η ομάδα δεν είχε  διάρκεια. Συνολικά μας έλειψαν οι σωστές επιλογές στα κρίσιμα σημεία των σετ αφού τα τρία από τα τέσσερα που παίχθηκαν κρίθηκαν στις λεπτομέρειες ενώ παρουσιάσαμε συγκεκριμένες αδυναμίες που θα πρέπει να αντιμετωπισθούν.

Μπορεί να ήταν ένα τοπικό ντέρμπυ, αλλά αν και προσπάθησαν τα κορίτσια μας να ξεπεράσουν το ψυχολογικό πρόβλημα, δεν είχαμε επιτυχημένες επιλογές. Στο τρίτο  σετ...όταν ο Δημήτρης Τιτέλης έκανε τις παρεμβάσεις του και αρκετές αλλαγές σε ρόλους και πρόσωπα μειώσαμε σε 2-1, φάνηκε η ομάδα να έχει συνέλθει, όμως στο τέταρτο σετ αντί το ψυχολογικό προβάδισμα να το έχει η ομάδα μας, ξαναεμφανίστηκαν οι ίδιες αδυναμίες και μοιραία χάθηκε το παιχνίδι.

Πονάει το γεγονός ότι, σε 9 παιχνίδια του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, όπου έχουμε υποστεί 3 ήττες, οι δύο από αυτές είναι κολλητές σε συνεχόμενες αγωνιστικές, αλλά, αυτή η ομάδα μας θα ανακάμψει, έχει πολύ καλό προπονητή, έχει χαρακτήρα, και πείσμα και αθλήτριες που την αγαπούν.

*Χωρίς προβλήματα η διαιτησία από τη κ. Καραπάνου. Στη Γραμματεία ήταν η κ. Κορμπέτη.

*Από τη Διοίκηση ήταν στον αγώνα ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που έκανε και χρέη εφόρου στον πάγκο της ομάδας μας, η Γενική Γραμματέας Όλγα Βαχτσεβάνου, ο Ειδικός Γραμματέας Κώστας Λατσκούλης και ο σύμβουλος Γιώργος Σιώλιας.

*Τα σετ: Τα σετ: 25-18, 25-21, 23-25, 25-11

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Δύντσικου, Ντέρου, Τιτέλη, Παφίλη, Τσουτζίδου, Ζυμάρα, Κανίνα, Πάπιστα, Μπουρνιώτη, Παπαζήση, Τότσκα, Καλημέρη, Κυρατζίδου, Αθανασιάδου.

 

 

 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 1-3 σετ ΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ
Τετάρτη, 06 Δεκέμβριος 2017 19:17

 

Είναι προφανές ότι από την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα Νεανίδων οι μικρότερες αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης μόνο όφελος είχαν. Κι αυτό γιατί έδειξαν το ταλέντο τους όχι μόνο στις προπονήσεις, αλλά και σε παιχνίδια που η μπάλα έκαιγε. Άλλοτε δικαίωσαν τις προσδοκίες του προπονητή τους Δ.Τιτέλη, άλλοτε δεν τα κατάφεραν. Αλλά σε κάθε περίπτωση το κέρδος και το όφελος το εισπράττει ο Σύλλογος. Απλά υπάρχει μια κάποια πικρία που αυτή η ομάδα είχε τις δυνατότητες να κατακτήσει ένα μετάλλιο, αλλά δεν μπόρεσε να δείξει χαρακτήρα σε 2-3 αγώνες και χάθηκε αυτή η πιθανότητα. Ότι και να γίνει στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος η τρίτη θέση πήγε στον Αρχέλαο Κατερίνης μέσα στο ΔΑΚ όπου χάσαμε με 1-3 σετ. Αν σε εκείνο το παιχνίδι η ομάδα μας είχε κάνει τα μισά λάθη απόσα έκανε τελικά και παίρναμε έστω ένα σετ - ακόμα κι αν χάναμε- θα ήταν τώρα τα πράγματα πολύ διαφορετικά. Όμως με τα ΑΝ και τα ΙΣΩΣ δεν κερδίζονται οι αγώνες. Οπότε μένουμε σε αυτή την καλή εικόνα που έδειξε η ομάδα μας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Πάνθηρες και στη νίκη με 1-3 σετ. Αυτό που πρέπει να μας μείνει είναι η θετική πλευρά από τις εμπειρίες που έχουν μαζέψει οι αθλήτριες μας, εμπειρίες που θα τις βοηθήσουν στο επόμενο βήμα που έχουν μπροστά τους.

Ο αγώνας ξεκίνησε για την ομάδα μας πολύ συγκεντρωμένα και αποφασιστικά κερδήθηκε το πρώτο σετ, στη συνέχεια οι γηπεδούχες ισοφάρισαν, αλλά στα επόμενα δύο σετ οι δικές μας αθλήτριες κυριάρχησαν σε όλα τα επίπεδα και κατακτήθηκε το τρίποντο. Τους βοήθησε στον ψυχολογικό τομέα και στην κατάκτηση της νίκης και ο κόσμος που γέμισε το κλειστό του Αγίου Γεωργίου και συμπαραστάθηκε στα κορίτσια μας.

*Άψογη η διαιτησία της κ. Καραπάνου. Στη Γραμματεία η κ. Κορμπέτη.

*Από τη Διοίκηση παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας, ο σύμβουλος Ε.Αλεξόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και ο έφορος στον πάγκο της ομάδας μας.

*Τα σετ: 22-25, 25-23, 19-25, 11-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δημ.Τιτέλης): Καρυπίδου, Ντέρου, Τσιαούση, Παφίλη, Δύντσικου, Μαυροματίδου, Τσουτζίδου, Πάπιστα, Φακίτσα, Ζυμάρα, Κυρατζίδου, Τσανακτσή, Παπαζήση, Κανίνα.

 

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΓΧΟΣ ΕΧΑΣΑΝ 0-3 σετ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ

 

Το Σάββατο 2/12 χάσαμε μέσα στην έδρα μας από το Γ.Σ.Γρεβενών με 0-3 σετ. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, καθώς, τα Γρεβενά  είχαν  πιο  σταθερή απόδοση σε σχέση με τον Γ.Σ.Κοζάνης που χρειάσθηκε να διαχειρισθεί, εκτός από τα λάθη που έκαναν οι αθλήτριες μας και το άγχος λόγω κυρίως της έλλειψης εμπειριών.

Σε όλα τα σετ είδαμε μια ανεξήγητη διστακτικότητα ιδίως σε κρίσιμα σημεία, όταν πήραμε κάποιες φορές κεφάλι στο σκορ, οι αντίπαλες βασιζόμενες στη δική μας   μετριότητα και σε απανωτά λάθη κέρδισαν όλα τα σετ και αναπόφευκτα ήρθε το 0-3 που αποτυπώθηκε στο φύλλο αγώνα. Το άγχος και όχι μόνο μας ...έφαγε...

Ωστόσο δεν παραγνωρίζουμε ότι ο Γ.Σ.Γρεβενών είναι πρώτος και αήττητος στη βαθμολογία και αυτό το επιβεβαίωσε με τη νίκη επί της ομάδας μας. Υπό κάποιες άλλες συνθήκες θα μπορούσαμε να του βάλουμε περισσότερο δύσκολα και να μην χάσουμε χωρίς να πάρουμε κάποιο σετ, αν οι αθλήτριες μας δεν έκαναν τόσα μαζεμένα πανομοιότυπα λάθη που κόστιζαν φυσικά πόντους. Αλλά εμείς πιστεύουμε στην ομάδα αυτή του Τιτέλη. Θεωρούμε ότι έχουμε  πολύ καλή ομάδα, αθλήτριες με ταλέντο και αφοσίωση και σίγουρα θα πάρουμε  πολλές χαρές αρκεί να μαθαίνουν από τα λάθη τους και να μην τα επαναλαμβάνουν.

*Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Νάνου. Στη Γραμματεία ήταν η κ. Κορμπέτη.

*Από τη Διοίκηση το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης, ο  Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και έφορος στον πάγκο της ομάδας μας.

*Τα σετ: 18-25, 18-25, 21-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης):Ντέρου, Τιτέλη, Τσουτζίδου, Παφίλη, Δύντσικου, Κανίνα, Κυρατζίδου, Ζυμάρα, Παπαζήση, Πάπιστα, Τρυφώνη, Αθανασιάδου, Μπουρνιώτη, Καλημέρη

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 8 από 135

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

 

 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ