Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018 


 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟΔυνατό φιλικό τεστ είχαν χθες Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017, στο κλειστό του Αγίου Γεωργίου οι Παγκορασίδες μας με την αντίστοιχη ομάδα του Γ.Σ.Γρεβενών. Η προπονήτρια του τμήματος Βάσω Παγούνη είχε μαζί της 23 αθλήτριες! Που στα τρία σετ που παίχθηκαν δεν μπόρεσε να τις χρησιμοποιήσει όλες, είχαν όμως την ευκαιρία τα περισσότερα κορίτσια να αγωνιστούν έστω και για μικρό διάστημα και να έχουν τη χαρά της συμμετοχής.
Αν και δεν έχει σημασία το σκορ που ήταν 1-2 υπέρ των Γρεβενών, εν τούτοις και οι αθλήτριες μας το χάρηκαν πολύ και όσοι γονείς ήταν στο γήπεδο.
*Διαιτήτευσε η αθλήτρια του Συλλόγου μας, Δήμητρα Φασούλα που τα πήγε εξαιρετικά.
*Για την ιστορία αναφέρουμε τα σετ: 18-25, 25-17, 12-15
*Στη Γραμματεία ήταν η Νικολέτα Μπούσιου και η Μαρία Παπαχαντζή.
*Από τη Διοίκηση ήταν στο φιλικό ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Ταμίας κ. Πάρης Μουτσιούνας και ο Ειδικός Γραμματέας κ. Κώστας Λατσκούλης.

 
ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΑΣ

 

 

Την Τρίτη οι Παγκορασίδες του Γ.Σ.Κοζάνης με την προπονήτρια τους Βάσω Παγούνη και 12 αθλήτριες μετέβησαν στα Γρεβενά όπου έδωσαν φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του Γ.Σ.Γρεβενών. Το χάρηκαν όλα τα κορίτσια, τα σετ ήταν όλα γεμάτα, άσχετα με το αποτέλεσμα η Παγούνη δοκίμασε σχήματα και θέσεις και γενικά ήταν μια πολύ καλή εμπειρία.

Αύριο Πέμπτη στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου στις 5μ.μ. η ομάδα μας των Παγκορασίδων θα υποδεχθεί για φιλικό την ομάδα των Γρεβενών και θα ανταποδώσουμε τη φιλοξενία παίζοντας ακόμα ένα παιχνίδι με την ίδια αντίπαλο.

 

 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΗΡΑΝ 3-1 σετ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

 

 

 

Λατρεύουμε και στηρίζουμε αυτή  την ομάδα των Νεανίδων όχι μόνο τη φετινή αλλά κάθε χρονιάς γιατί αυτά τα ίδια κορίτσια συγκροτούν και τη Γυναικεία μας ομάδα. Αυτή η ομάδα με δυνατότητες και αδυναμίες κάθε χρόνο είναι μια οικογένεια. Και αυτή η ομάδα κέρδισε με το σπαθί της στο τοπικό ντέρμπι τους Πάνθηρες με 3-1 σετ. Οι φίλοι αυτής της ομάδας που βρέθηκαν στο ΔΑΚ έδωσαν ώθηση στις αθλήτριες με τη φωνή και τη συμπαράσταση τους. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με σκοπό να παίζουμε καλό βόλεϊ, να βελτιώνεται η ομάδα και να ανεβαίνει αγωνιστικά και ψυχολογικά. Ωστόσο κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό κι εμείς τα αντιμετωπίζουμε το καθένα με τις ιδιαιτερότητες του. Όπως ξεχωριστό ήταν και το παιχνίδι της Κυριακής όπου «όλα τα λεφτά» ήταν το τρίτο σετ που το πήραμε με 26-24 και ενώ το δεύτερο το είχαν πάρει οι φιλοξενούμενες.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Νάνου αφού οι υποδείξεις του ήταν κατά βάση αντικειμενικές. Τα όποια λάθη οφείλονται στον ανθρώπινο παράγοντα. Συνεργάτισσα  του η κ. Καρανίκου.

*Από την ομάδα μας απουσίαζαν η Τότσκα που είναι τραυματίας και η Καρυπίδου.

*Παρόντες από τη Διοίκηση στον αγώνα της Κυριακής ήταν οι: Δ.Παφίλης (Πρόεδρος), Γ.Ντέρος (Αντιπρόεδρος), Όλγα Βαχτσεβάνου (Γενική Γραμματέας), Πάρης Μουτσιούνας (Ταμίας), Ε.Αλεξόπουλος (μέλος του Δ.Σ.).

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 25-22, 18-25, 26-24, 25-21

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ντέρου, Κυρατζίδου,  Τσιαούση, Δύντσικου,  Παφίλη, Τσανακτσή, Φακίτσα, Τσουτζίδου, Ζυμάρα, Πάπιστα, Κανίνα,  Παπαζήση, Μαυροματίδου

 

 

 

 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΨΥΧΑΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ

 

 

Οι αθλήτριες του τμήματος Νεανίδων του Γ.Σ.Κοζάνης έδωσαν καλό και ωραίο αγώνα απέναντι στον γηπεδούχο Αρχέλαο Κατερίνης μέσα στην έδρα του. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 σετ, η μία με την άλλη πήραν δύναμη και ψυχολογία, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους, παίζοντας με καρδιά και ψυχή, ισοφάρισαν το σκορ σε 2-2 σετ, αλλά, ηττήθηκαν τελικά με 3-2 σετ στο τάϊ μπρέϊκ. Τους αξίζουν χίλια μπράβο για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα τους. Εμείς καμαρώνουμε για το πείσμα και το πάθος που έδειξαν τα κορίτσια μας που ήταν και κουρασμένα από τον αγώνα που έδωσαν το Σάββατο. Το πρωτάθλημα είναι μπροστά μας, δε  χρειάζεται στεναχώρια ούτε άγχος. Εμείς πάντως άσχετα με το αποτέλεσμα στην Κατερίνη είμαστε περήφανοι για τη φουρνιά αυτή.

Βέβαια πρέπει να πούμε ότι η διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αλλά δεν είναι αυτή και η πρώτη φορά που βλέπουμε αυτό το …έργο.

*Διαιτησία: Αναστασίου Μπελογιάννη

*Από τη Διοίκηση στην Κατερίνη ήταν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γ.Ντέρος, ο Ταμίας Π.Μουτσιούνας και η έφορος των Ακαδημιών Νικολέτα Μπούσιου, αλλά ήταν και αρκετοί από τους γονείς των αθλητριών που ακολούθησαν την αποστολή.

*Από την ομάδα μας που αγωνίστηκε στην Κατερίνη απουσίαζαν η Καρυπίδου και η Τότσκα.

*Τα σετ: 25-18,27-25,17-25,15-25,15-11

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Μαυροματίδου, Τσιαούση, Ντέρου, Κυρατζιδου, Τσανακτσή, Παφίλη, Φακίτσα, Δύντσικου, Τσουτζίδου, Παπαζήση, Ζυμάρα, Πάπιστα, Κανίνα

 

 
Ο ΠΟΠ ΚΑΛΕΣΕ 4 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ E-mail

 

Αποτελεί τιμή για το Γ.Σ.Κοζάνης που ο ΠΟΠ κ. Ε.Φωτόπουλος κάλεσε 4 αθλήτριες μας σε προπόνηση με την Προεθνική κοριτσιών της ΕΣΠΕΜ. Συγχαρητήρια στις αθλητριες μας που με τις επιδόσεις τους και την αθλητική τους συνέπεια, αλλά και το ταλέντο εντάχθηκαν στις επιλογές του ΠΟΠ κ. Φωτόπουλου.

Συγκεκριμένα η προπόνηση θα γίνει τη Δευτέρα 23/10/2017 και ώρα 17:00 στο ΔΑΚ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ και οι αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης που προσκλήθηκαν είναι οι: Λαμπριανίδου Δέσποινα, Τσικοπούλου Ευαγγελία, Βότση Νεφέλη, Κοβλακά Γεωργία.

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/10/2017

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ στο ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ στις 14:00μμ

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΔΙΚΑΙΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕ ΨΥΧΗ 3-1 σετ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

Ο Γ.Σ.Κοζάνης επικράτησε με 3-1 σετ, απέναντι στον Αστέρα Γρ. αλλά, αλήθεια είναι ότι η ομάδα μας η φετινή των Κορασίδων είναι  καλύτερη σε σχέση με την περσινή ομάδα, αφού πέρσι είχαμε χάσει από τον Αστέρα εντός έδρας με 1-3, αλλά και πάλι  όταν δώσαμε δικαιώματα, μας πίεσαν στο δεύτερο σετ και μας ισοφάρισαν. Ωστόσο στη συνέχεια μεγάλο ρόλο έπαιξε η εμπειρία των παιδιών μας και το κοουτσάρισμα του Δημήτρη Τιτέλη.

Πάντως οι Κορασίδες μας παρόλο που πήραν δύσκολα το πρώτο σετ και μετά ισοφαρίστηκαν είχαν την ψυχή και την αποφασιστικότητα, μπήκαν με μεγαλύτερη σοβαρότητα στα υπόλοιπα δύο σετ και κατέκτησαν τη νίκη, μια νίκη που τη χρειαζόμαστε. Τη νίκη την  κρατάμε μόνο  για τη χαρά που δίνει.

Αυτό που μας ενδιαφέρει πραγματικά και πάνω απόλα, είναι να βλέπουμε ότι σφυρηλατούμε κορίτσια που ξέρουν να μην τα παρατάνε και είναι προσηλωμένα στο  στόχο τους , αθλήτριες που ξέρουν να παλεύουν και να αντέχουν.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη νίκη, συγχαρητήρια στον προπονητή τους για τις έξυπνες παρεμβάσεις του στο παιχνίδι, ευχόμαστε και η συνέχεια να είναι για την ομάδα μας ακόμα πιο επιτυχημένη.

*Καλή η διαιτησία των Πλιάχα, Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση στο παιχνίδι ήταν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γ.Ντέρος και ο Σύμβουλος Ε.Αλεξόπουλος.

*Αρκετός κόσμος ήταν στις κερκίδες και ανάμεσα τους πολλές μικρές αθλήτριες από τα τμήματα Παγκορασίδων του Συλλόγου μας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 26-24, 16-25, 25-20, 25-16

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ντέρου, Τσουτζίδου, Δύντσικου, Κυρατζίδου,  Τιτέλη, Παφίλη, Παπαζήση, Πάπιστα, Κανίνα, Τότσκα, Ζυμάρα, Καλημέρη,  Τριφώνη, Παπαδοπούλου.

 

 
ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΑ (Α1)

 

Η Μαριαλένα Δραγουμάνου ήταν αρχηγός στους Μακεδόνες Αξιού ( με τους οποίους αγωνίσθηκε για 5 χρόνια ενώ έπαιξε για μία σεζόν και στο Ανατόλια ) και στη σεζόν 2016-2017 αναδείχθηκε στη ψηφοφορία του επάθλου Forthnet ως η 5η καλύτερη ( 2η από τις Ελληνίδες ) ακραία στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Για τη μετακίνηση της Δραγουμάνου πτυχιούχου, με βαθμό άριστα, της Σχολής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο Πορφύρας ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία τον Γ.Σ. Κοζάνης και ειδικά τον πρόεδρο του Δημήτρη Παφίλη.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 9 από 133

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

 

 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ