Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018 


 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ

 

Σε κάθε αγωνιστική περίοδο  διαπιστώνουμε ότι αρκετές αθλήτριές μας συνεχίζουν την παράδοση του Γ.Σ.Κοζάνης που ανέκαθεν βγάζει αθλήτριες που τα καταφέρνουν εξίσου καλά στο βόλεϊ και στις σχολικές τους υποχρεώσεις. Για μας ως Διοίκηση πάντως το μεγαλύτερο ρόλο παίζει η στάση ζωής  που είναι να ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας να μείνουν προσηλωμένα στο στόχο τους, να συνεχίσουν να είναι αφοσιωμένα στις δραστηριότητες που βοηθούν στην κοινωνική συναναστροφή, όπως είναι ο αθλητισμός και ειδικότερα το βόλεϊ, να καταλάβουν ποιος είναι ο δικός τους προσωπικός ρόλος στην ομάδα.

Οι δικοί τους άνθρωποι, θα μπορέσουν να τις στηρίξουν κυρίως όταν αυτές σε κάποιες στιγμές δε θα αντέξουν την πίεση και θα μείνουν λίγο πιο πίσω. Και αυτή είναι η υποχρέωση τόσο των γονέων όσο και των προπονητών και των παραγόντων της ομάδας. Ολοι πρέπει να συνεχίσουν  προτρέποντας τα κορίτσια τους να πηγαίνουν διαβασμένα στο σχολείο, να πάρουν εφόδια για την παρουσία τους στο μέλλον ως επαγγελματίες αλλά και για την εν γένει καθημερινότητα τους, να συνεχίσουν να αθλούνται, να γελάνε, να χαίρονται, να συγκινούνται, να κλαίνε, να σηκώνονται όταν πέφτουν.  Η συνέπεια των κοριτσιών μας  δεν πρέπει να περιορίζεται σε φορείς κοινωνικής δικτύωσης,  δεν πρέπει να περιορίζεται στο facebook  και στο instagram.

Η εξωστρέφεια είναι απαραίτητη όπως και η συμμετοχική δράση σε σπορ που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία ιδίως των κοριτσιών όπως είναι το βόλεϊ. Αλλά αυτή  είναι, μόνο η μία προϋπόθεση. Το κυριότερο είναι οι αθλήτριες να ανταποκρίνονται το ίδιο καλά σε όλα τα καθήκοντα τους. Τα οποία σε αυτή τη φάση είναι να τα πηγαίνουν καλά και στο άθλημα και στα μαθήματα για να γίνουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

 

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΨΥΧΩΜΕΝΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

 

 

Η ομάδα Παγκορασίδων του Γ.Σ.Κοζάνης την Κυριακή 26/11/17 νίκησε με 1-3  σετ στη Φλώρινα τον Ήφαιστο κάνοντας μια επιβλητική εμφάνιση απέναντι στους γηπεδούχους που ήταν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.  Η ομάδα μας έτσι με αυτή τη νίκη που ήταν η πρώτη που πήρε το τρίποντο (σε άλλη μία νίκη πήραμε 2β.) βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πίνακα, αν και στην πρώτη θέση βρίσκονται 5 ομάδες… Το παιχνίδι ήταν πολύ  όμορφο και θεαματικό. Ο Γυμναστικός  ήταν πιο ψύχραιμος σε κρίσιμα σημεία του πρώτου σετ το οποίο κατέκτησε δύσκολα, όμως  ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο σετ και στο τέταρτο σετ και πήρε δίκαια τη νίκη σε βάρος μίας αξιόμαχης ομάδας η οποία είχε μειώσει  σε 1-2 και ουσιαστικά τα πάντα κρίθηκαν στο καθοριστικό τρίτο σετ όπου οι αθλήτριες μας ήταν πολύ αποφασιστικές και πειθαρχημένες στις οδηγίες της προπονήτριας τους Βάσως Παγούνη. Εμείς ανεξάρτητα από την έκβαση του κάθε αγώνα συνεχίζουμε να δουλεύουμε, με περισσότερη όρεξη, έχοντας χαμηλά το κεφάλι, πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, θέλουμε να βελτιωθούμε, να έχουμε προπάντων τα κορίτσια μας υγιή και γερά και όπως έχουμε μάθει μέχρι τώρα σεβόμαστε πρώτα  τον εαυτό μας και μετά τον κάθε  αντίπαλο και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Εξαιρετική ήταν  η συμπεριφορά και η συμπαράσταση των φίλων του Συλλόγου που ακολουθούν τις αποστολές εκτός έδρας.

*Άριστη ήταν η διαιτησία του κ. Πορτοκαλίδη. Στη Γραμματεία η  κ. Ψαρά.

*Από τη Διοίκηση στη Φλώρινα κοντά στην ομάδα ήταν ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Παφίλης.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 24-26, 20-25, 26-24, 17-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη):  Τσικοπούλου, Ζαφειρίου, Λαμπριανίδου, Σημιτζή, Ανουλίδου, Βλαχοπούλου Β, Δημοπούλου Βλαχοπούλου Κ,  Ζυγανιτίδου, Ματζαρίδου, Καραγιάννη, Χρήστου, Κωνσταντινίδου

 

 

 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΑΝΕΥΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

 

Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας της ομάδας μας με τον Αρχέλαο Κατερίνης η ήττα ήρθε φυσιολογικά μια που οι αθλήτριες μας μπήκαν μεν δυνατά και με σκοπό να διεκδικήσουν ότι περισσότερο μπορούσαν απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα που μπορεί στο φετινό πρωτάθλημα να μην πηγαίνει και πολύ καλά, όμως μέσα στην έδρα μας βρήκε λύσεις απέναντι σε ημιτελείς προσπάθειες των δικών μας αθλητριών. Έτσι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 0-2 σετ, δείξαμε κάποιο εγωισμό και κάποια αντίδραση και μειώσαμε σε 1-2 σχετικά εύκολα, όμως στο τέταρτο και τελευταίο σετ παρουσίασε η ομάδα μας το ίδιο ψυχολογικό πρόβλημα που την χαρακτηρίζει και χάσαμε με 1-3 σετ. Η ουσία είναι ότι στα τελειώματα των σετ δεν είχαμε απαντήσεις και ψυχολογική ετοιμότητα απέναντι στην αντίδραση του Αρχέλαου που σε αυτούς τους τομείς  κυριάρχησε στη συνέχεια και έφθασε στη νίκη.

Αλλά όλα  μέσα στο πρόγραμμα είναι. Πέφτεις, προσπαθείς, βελτιώνεσαι, μαθαίνεις από τα λάθη σου, σηκώνεσαι ξανά. Αυτός είναι ο αθλητισμός. Και αυτά τα παιχνίδια που κάνουν οι Νεάνιδες μας είναι παιχνίδια για να μαζέψουν εμπειρίες και να παρουσιαστούν σε καλύτερο επίπεδο σε ανώτερα πρωταθλήματα.

*Άριστη ήταν η διαιτησία του κ. Σαρακινίδη που στη Γραμματεία μαζί του συνεργάστηκε η κ. Καραπάνου.

*Από τη Διοίκηση το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης και ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας η Μαρία Παπαχαντζή.

*Τα σετ: 23-25,23-25 25-17, 22-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Καρυπίδου, Ντέρου, Τσιαούση, Παφίλη, Δύντσικου, Μαυροματίδου, Τσουτζίδου, Πάπιστα, Φακίτσα, Ζυμάρα, Κυρατζίδου, Τσανακτσή, Παπαζήση, Κανίνα.

 

 

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΑΪ-ΜΠΡΕΪΚ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

 

 

Oι Κορασίδες του Γ.Σ.Κοζάνης κέρδισαν με 2-3 σετ τον γηπεδούχο Ήφαιστο μέσα στη Φλώρινα το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ.

Οι διακυμάνσεις στην απόδοση μας διέκριναν για ακόμα μία φορά την παρουσία μας, αλλά θα πρέπει να δεχθούμε ότι έως έναν βαθμό αυτές είναι φυσιολογικές καθώς πρόκειται για αθλήτριες που προέρχονται κατά βάση από τα  αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου και δεν έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις.  Ο Ήφαιστος Φλώρινας ήταν αξιόμαχος αντίπαλος και συνετέλεσε με τη μαχητικότητα του ιδίως στα πρώτα δύο σετ όπου οι δικές μας αθλήτριες ήταν αποσυντονισμένες  ώστε να γίνει ένα παιχνίδι που αν μη τι άλλο είχε ενδιαφέρον αν και δεν προσέφερε την ποιότητα που περιμέναμε. Όταν το σκορ έγινε 2-0 υπέρ των γηπεδούχων η ομάδα μας με τις κατάλληλες κινήσεις από τον κόουτς Δημήτρη Τιτέλη ανασυντάχθηκε και τουλάχιστον μειώθηκαν τα αβίαστα λάθη και οι λάθος επιλογές στην επίθεση και έτσι έγινε το 2-2 στα σετ. Στο τάϊ μπρέϊκ επιβεβαιώθηκε η προφανής ανωτερότητα της ομάδας μας και τελικά πήραμε τους 2β. εμείς και 1β. πήρε και ο γηπεδούχος Ήφαιστος. Μπράβο και στα κορίτσια του Γ.Σ.Κοζάνης  και στον προπονητή τους για τη νίκη .Κάθε επιτυχία βοηθά ψυχολογικά και δημιουργεί καλύτερη διάθεση ,χωρίς αμφιβολία .

Ο Γ.Σ.Κοζάνης  έχει μέλλον και συνέχεια και επενδύει στα παιδιά του που τα έδωσαν όλα το Σάββατο στη Φλώρινα  σε ένα παιχνίδι ανατροπών.

Προχωράμε με ψηλά το κεφάλι. Και τα λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα και η ατυχίες. Άλλωστε ,αφού οι αθλήτριες μας μάχονται μέχρι τον τελευταίο πόντο –μιλάμε για το τρίτο σετ και μετά- κανείς δεν μπορεί να έχει παράπονα και κανένας δεν μπορεί να τις ψέξει. Πάντως εμείς σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα μας προχωράμε με τις ίδιες πάντα αρχές .Είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε.

*Διαιτήτευσε με καλή κατά βάση παρουσία η κ. Τότλη. Στη Γραμματεία η κ. Μάτζαρη.

*Από πλευράς Διοίκησης στο παιχνίδι ήταν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης και ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας η Μαρία Παπαχαντζή.

*Τα σετ: 25-14,25-16,21-25,22-25,14-16

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ντέρου, Τσουτζίδου, Τιτέλη, Παφίλη, Δύντσικου, Ζυμάρα, Κανίνα, Κυρατζίδου, Πάπιστα, Τρυφώνη, Αθανασιάδου, Παπαζήση, Καλημέρη, Μπουρνιώτη.

 

 

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΕΥΚΟΛΑ

 

Οι Πάνθηρες επικράτησαν δίκαια επί της ομάδας μας των Παγκορασίδων με 0-3 σετ μέσα στην έδρα μας. Μόνο κατ όνομα ήταν ντέρμπι ο αγώνας καθώς για ένα περίεργο λόγο η ομάδα μας ήταν κατώτερη των περιστάσεων και έχασε όλα τα σετ με κάτω τα χέρια.

Ο Γ.Σ.Κοζάνης με σωρεία λαθών σε όλες τις γραμμές δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό του αγώνα και παρουσίασε μια ομάδα με πολλά προβλήματα κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Οι αθλήτριες που χρησιμοποιήθηκαν αγωνίστηκαν με όσο ταλέντο και διάθεση διαθέτουν αλλά σε πολλούς πόντους φάνταζε σαν να μην ήταν μέσα στην ψυχολογία του αγώνα.

Μας μένει ένα μεγάλο ΓΙΑΤΊ;

Γιατί χάσαμε σε αυτό το παιχνίδι με τόσο μεγάλη διαφορά σε κάθε σετ, ΓΙΑΤΙ δεν μπορέσαμε να παρουσιάσουμε τις αρετές μας σαν ομάδα, ΓΙΑΤΙ δεν μπόρεσαν οι αθλήτριες να βγάλουν ούτε στο ελάχιστο όσα κάνουν στις προπονήσεις…

Σε παιχνίδια σαν και αυτό ,ακόμα και η στιγμιαία ολιγωρία τιμωρείται, πόσο μάλλον η διαρκής ολιγωρία και τα επαναλαμβανόμενα λάθη.  Δεν το αξίζουμε και από ένα σημείο και έπειτα μας πονάει. Συνεχίζουμε ασφαλώς την προσπάθεια να γίνουμε καλύτεροι και να δημιουργήσουμε ένα ενιαίο σύνολο με συνοχή και με τη φιλοσοφία να παίζει η μία για την άλλη και όλες μαζί για τον κάθε πόντο να παλεύουν μέσα στο γήπεδο.

Κερδισμένοι θα βγούμε ωστόσο μόνο όταν τα παθήματα θα γίνουν μαθήματα

Σε κάθε περίπτωση μένουμε πιστοί στα πιστεύω μας. Εμπιστευόμαστε απόλυτα την προπονήτρια μας  και τις αθλήτριες και μαζί τους είμαστε βέβαιοι ότι στο μέλλον θα πανηγυρίσουμε επιτυχίες.

*Η διαιτησία της κ. Καραπάνου χωρίς ιδιαίτερα λάθη. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση παρόντες ήταν ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας, ο σύμβουλος Ε.Αλεξόπουλος και στα δύο τελευταία σετ ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης και ο Ειδικός Γραμματέας Κώστας Λατσκούλης.

*Τα σετ: 9-25,9-25,13-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Βότση, Ζαφειρίου, Σημιτζή, Ανουλίδου, Γιαννακίδου, Βλαχοπούλου Β, Τσικοπούλου, Γκιαούρη, Βλαχοπούλου Κ, Τότσκα, Μαμάτσιου, Παπαδοπούλου, Καραγιάννη, Χρήστου

 

 

 

 

 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΓΙΑ 3 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ

 

Όπως ενημερωθήκαμε με μήνυμα από την ΕΣΠΕΜ, ο ΠΟΠ της Ένωσης Βαγγέλης Φωτόπουλος κάλεσε για προπόνηση με την Προεθνική ομάδα κοριτσιών 3 αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης.

Η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 01/12/2017 και ώρα 16:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς.

Οι αθλήτριες μας ΒΟΤΣΗ Νεφέλη, ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ Δέσποινα , και ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Ευαγγελία θα πρέπει να βρίσκονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, δηλαδή στις 15:30.

Σε περίπτωση πιθανής απουσίας τους, οι αθλήτριες θα πρέπει να ενημερώσουν τον ΠΟΠ της Ένωσης κ. Φωτόπουλο Ευάγγελο τηλ. 6942019885 ή την Ένωση  τηλ. 2382023152, έως την προηγούμενη μέρα της προπόνησης.

 

 
Πέθνος για τον Γεώργιο Κασιμάτη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΜ εκφράζει την βαθύτατη οδύνη του για τον θάνατο του Γεώργιου Κασιμάτη.

Ο Γεώργιος Κασιμάτης εξελέγη στις εκλογές της ΕΟΠΕ τον Σεπτέμβριο του 2016, εκπροσωπώντας  το σωματείου του Α.Σ. Πάνθεον Λιτοχώρου.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ ήταν Α΄Αντιπρόεδρος.

Το ΔΣ της ΕΣΠΕΜ αποφάσισε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων της απο την Πέμπτη 23/11/2017.

 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ
Σπουδαίο ματς έγινε στην αναμέτρηση των Νεανίδων του γηπεδούχου Μ.Αλέξανδρου Γιαννιτσών και της φιλοξενούμενης δικής μας ομάδας όπου χάσαμε με 3-1 σετ την Κυριακή το απόγευμα.
Μπράβο στο Μέγα που κέρδισε  με 3-1 επειδή οι αθλήτριες του ήταν πιο ψύχραιμες στις λεπτομέρειες,  αλλά μπράβο και στα κορίτσια του Γ.Σ.Κοζάνης που έπαιξαν πολύ καλά και αν μπορούσαν να διαχειριστούν το άγχος τους σίγουρα θα  έβαζαν  δύσκολα στους γηπεδούχους. Θα μπορούσαν τα κορίτσια μας να φτάσουν ακόμα και στη νίκη αν δεν προδίδονταν από την απειρία τους σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και ιδιαίτερα στο τέταρτο σετ όταν και ήταν πολύ συγκεντρωμένες και με αθλητοπρέπεια που απαιτούν αυτοί οι αγώνες. Ωστόσο πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα και στις δύο ομάδες γιατί πρόσφεραν όμορφο θέαμα.
Ο Γ.Σ.Κοζάνης  έχει μέλλον και συνέχεια και επενδύει στα παιδιά του που τα έδωσαν όλα μέσα στα Γιαννιτσά-εκτός από το τρίτο σετ όπου επήλθε λόγω κακής ψυχολογίας ολοκληρωτική κατάρρευση.
Ψηλά το κεφάλι. Και τα λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα και η ατυχία είναι μέσα στο πρόγραμμα, αρκεί να μην τα παρατάτε . Άλλωστε ,αφού οι αθλήτριες του Δημήτρη Τιτέλη μάχονται όπως στο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Μέγα  τι παράπονο να έχει κάποιος;
Προχωράμε και σε αυτό το πρωτάθλημα με τις ίδιες πάντα αρχές .Είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε.
Όσον αφορά στο παιχνίδι το πρώτο σετ το πάλεψαν τα κορίτσια μας, αν και έχασαν πολλά σερβίς. Το δεύτερο με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα το κέρδισαν κι έγινε το 1-1. Στο τρίτο σετ δεν μπήκαν καλά και τότε ο κόουτς έβγαλε όλες τις βασικές, τις έστειλε να κάνουν εντατικό ζέσταμα και αυτό το σετ οι αθλήτριες που κατά κανόνα δεν έχουν και πολύ χρόνο συμμετοχής το έχασαν με κάτω τα χέρια. Στο τέταρτο σετ ήμασταν πίσω στο σκορ 21-16 και το πήγαμε στο 21-22, όμως η απειρία μας πρόδωσε, δεν μπορέσανε τα κορίτσια μας να διαχειριστούν τον ενθουσιασμό τους και οι πιο έμπειρες αντίπαλοι τους κέρδισαν τελικά και έτσι σκιαγραφείται αυτός ο αγώνας.
*Άριστη η διαιτησία του κ. Σαρακηνίδη. Στη Γραμματεία η κ. Γοτουχίδου.
*Από τη Διοίκηση την ομάδα συνόδεψαν στα Γιαννιτσά ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Ειδικός Γραμματέας Κώστας Λατσκούλης και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και ο έφορος μας στον πάγκο.
*Τα σετ: 25-20, 23-25, 25-5, 25-22
Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ντέρου, Τσιαούση, Παφίλη, Δύντσικου, Μαυροματίδου, Τσουτζίδου, Πάπιστα, Φακίτσα, Ζυμάρα, Τρυφώνη, Κυρατζίδου, Τσανακτσή, Παπαζήση.
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 9 από 135

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

 

 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ