Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018

 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΠ
Τρίτη, 09 Μάιος 2017 12:55

 

Στα πλαίσια της ανίχνευσης νέων ταλέντων οι ΠΟΠ Μακεδονίας Κοριτσιών κ. Νικόλαος Ρέτζιος και κ. Βαγγέλης Φωτόπουλος με την βοήθεια του κ. Δημήτρη Χριστοφορίδη ( ΠΟΠ Μακεδονίας αγοριών) θα πραγματοποιήσουν τεστ σε κορίτσια γεννημένα τα έτη 2004-2005 των σωματείων της Δυτικής Μακεδονίας.

Τα τεστ θα γίνουν στο ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ την Πέμπτη 11/5/2017 και ώρα 16:30 έως 18:30.

Παρακαλούνται τα σωματεία σε συνεργασία με τους προπονητές τους, αφενός να υποδείξουν αθλήτριες που έχουν τα κατάλληλα προσόντα για να δοκιμασθούν και αφετέρου να φροντίσουν για την ενημέρωση τους ώστε να παραστούν.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα εξεταζόμενα κορίτσια να έχουν μαζί τους το Δελτίο Αθλητή της ομάδας τους ( ή φωτοτυπία του) ή αν δεν έχουν δελτίο να έχουν μαζί τους Ιατρική Βεβαίωση που θα επιτρέπει τη συμμετοχή τους στις μετρήσεις.

Οι αθλήτριες θα πρέπει να προσέλθουν στο γήπεδο με αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα.

Υποχρεωτικά κάθε αθλήτρια πρέπει να συνοδεύεται από τον κηδεμόνα της ή τον προπονητή του σωματείου της.

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΣΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Δευτέρα, 08 Μάιος 2017 17:38

 

 

Για το παιχνίδι των Παγκορασίδων μας την Κυριακή 7 Μαϊου 2017 στα Γρεβενά με 3-0 από τον γηπεδούχο Αστέρα, έχουμε να πούμε ότι αυτή η ήττα, δεν αλλάζει κάτι. Είμαστε βέβαιοι για την αξία της ομάδας μας, για την αποφασιστικότητα και τις ικανότητες της προπονήτριας και των αθλητριών. Εχουμε εμπιστοσύνη στην ποιότητα και στην κλάση τους. Έχουμε εμπιστοσύνη στην αγωνιστική πρόοδο που έχουν σημειώσει από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα. Είναι αυτή η ομάδα που όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα φάνηκε ότι αυτά τα κορίτσια τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν δουλέψει με πρόγραμμα και φιλοσοφία βόλεϊ.

Όσον αφορά σε αυτό το παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος μέσα στα Γρεβενά, οι γηπεδούχες ήθελαν τη νίκη γιατί διεκδικούν την τιμητική πρωτιά στον Γ΄ Όμιλο. Το, απο ένα σημείο και έπειτα,  άγχος πολλών κοριτσιών μας σίγουρα μας κόστισε και μας κοστίζει γενικά. Υπάρχουν και άλλα ζητήματα που αφορούν βέβαια  τη ροή του αγώνα, που αφορούν στην πρώτη μπάλα, στην ψυχραιμία που έλειπε, στα πολλά σερβίς που περιέργως χάνουμε ιδίως στο πρώτο σετ σχεδόν σε όλους τους αγώνες.

Σε κάθε περίπτωση και άσχετα με την ήττα εμείς στεκόμαστε δίπλα στην ομάδα μας και δεν αλλάζει τίποτα. Πιστεύουμε στην πρόοδο αυτών των αθλητριών που αυτή η αγωνιστική τους πρόοδος θα δώσει αποτελέσματα κυρίως του χρόνου στο πρωτάθλημα Κορασίδων. Η ουσία είναι μία. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης συμμετέχει κάθε χρόνο σε 4 αγωνιστικές διοργανώσεις της ΕΣΠΕΜ και μπορεί και γιατί έχει πληθώρα αθλητριών που όλες είναι πολύ καλές, αλλά και γιατί

η ομάδα μπορεί να μην κλονίζεται στα δύσκολα.

Όσον αφορά στον αγώνα στο πρώτο σετ τα κορίτσια μας δεν μπήκαν καλά ήταν νευρικά και το έχασαν εύκολα, το δεύτερο και το τρίτο σετ το πάλεψαν διεκδίκησαν σχεδόν μέχρι το τέλος το κάθε σετ, τα έχασαν αλλά από το παιχνίδι όλες βγήκαν πιο δυνατές. Η προπονήτριά τους Βάσω Παγούνη ήταν πολύ ευχαριστημένη στο τέλος του παιχνιδιού τις συγχάρηκε όλες για την αγωνιστικότητα και το πάθος τους αφού όπως έλεγε μετά το τέλος του αγώνα ακόμα και οι αντίπαλοι έδωσαν συγχαρητήρια στην προπονήτριά μας για την εικόνα της ομάδας μας. Μάλιστα απότι έλεγαν οι γηπεδούχες η μεταμόρφωση της ομάδας μας από τον αγώνα του α΄ γύρου όπου είχαμε πάλι χάσει με 0-3 σετ, είναι θεαματική.

*Άριστη η διαιτησία από τη  Στέλλα-Βασιλική Κανίνα (αθλήτρια του τμήματος Κορασίδων της ομάδας μας) ήταν πολύ προσεχτική και ακριβοδίκαιη. Συνεργάστηκε αρμονικά μαζί της και ο β΄ διαιτητής-από τον Αστέρα Γρεβενών- Τσιουμπέρης.

*Μια μικροένταση αποφεύχθηκε πριν από το παιχνίδι όταν ο Αστέρας Γρεβενών κατά παράβαση της προκήρυξης του πρωταθλήματος Παγκορασίδων ήθελε να βάλει Α΄ διαιτητή που προέρχεται από την ομάδα τους. Επενέβη ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Δ.Παφίλης και τελικά δέχθηκαν όλοι να εφαρμοστεί η προκήρυξη και διαιτήτευσε ως πρώτη διαιτητής η Σ.Κανίνα. Ωστόσο η πλευρά του Αστέρα έβαλε β΄ διαιτητή του Τσιουμπέρη που συνεργάστηκε καλά με την Κανίνα.

*Από τη Διοίκηση στον αγώνα ήταν παρόντες ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος . Επίσης ήταν και πολλοί γονείς που παρότρυναν τις αθλήτριές μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Διακρίναμε  τους γονείς της Κυρατζίδου, της Τσικοπούλου, της Καλημέρη, της Ντέρου, της Σιμιτσή τον  πατέρα της Γκιαούρη και τον πατέρα της Τίγγου.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 25-16, 25-22, 25-19

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Ντέρου, Κυρατζίδου,  Σιμιτσή,  Καλημέρη, Τιτέλη, Γκιαούρη, Αθανασιάδου, Τσικοπούλου, Τριφώνη , Τίγγου,  Μπουρνιώτη, Ανουλίδου.

 

 

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Σάββατο, 06 Μάιος 2017 10:09

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/5/2017

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ- Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ στο ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ στις 14:00μμ

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 2-3 σετ
Πέμπτη, 04 Μάιος 2017 19:51

 

 

Σε έναν αγώνα με ανατροπές, συγκινήσεις, καταπληκτική και φίλαθλη ατμόσφαιρα, κυρίως από τους γονείς των αθλητριών μας που βρέθηκαν στα Γρεβενά, τόσο η δική μας ομάδα που κέρδισε τελικά όσο και οι γηπεδούχες  έδειξαν ότι όχι μόνο έχουν  πολύ καλές ομάδες Παγκορασίδων αλλά κι ότι μπορούν τα καλύτερα.

Η νίκη πήγε στον Γ.Σ.Κοζάνης με 2-3 σετ, αλλά, τιμή και στις ηττημένες που κέρδισαν τα δύο πρώτα σετ και εκεί που σχεδόν ήταν σίγουρες ότι θα πάρουν και τους 2β. της νίκης, ήρθε η ψυχολογική ανάταση της ομάδας μας με παραινέσεις και αλλαγές στα πρόσωπα από την προπονήτρια Βάσω Παγούνη και αφού πρώτα ισοφαρίσαμε σχετικά εύκολα σε 2-2, πήραμε τη νίκη στο τάϊ μπρέϊκ στις λεπτομέρειες  με 13-15.

Ώριμη εμφάνιση από αρκετά κορίτσια της ομάδας μας κυρίως όταν στο δεύτερο σετ η Παγούνη προχώρησε σε αλλαγές κυρίως στην υποδοχή όπου είχαμε προβλήματα  αλλά οι μικρότερες αθλήτριες που χρησιμοποιήθηκαν τα πήγαν περίφημα και δικαίωσαν τις προσδοκίες μας αν κρίνουμε και από το πόσο εύκολα κατέκτησαν τα δύο σετ της ισοφάρισης. Κατά τα λοιπά κατά διαστήματα και μέσα στα 5 σετ που παίχθηκαν είδαμε υψηλού επιπέδου αγωνιστικότητα απο όλα τα παιδιά, που έδειξαν πάθος και θέληση για τη νίκη και που δεν λύγισαν ψυχολογικά όταν το σκορ έγινε 2-0 σετ.

Ήταν μια γενναία ανατροπή, με ψυχωμένη προσπάθεια από τις αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης  κι εξαιρετική καθοδήγηση απο την προπονήτρια των Παγκορασίδων μας Βάσω Παγούνη που βοήθησε την ομάδα διαβάζοντας σωστά το παιχνίδι και αλλάζοντας την εικόνα της στο δεύτερο σετ αφού χάθηκε το πρώτο μια που συνολικά η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά.

Συγχαρητήρια στο τμήμα των Παγκορασίδων για την εκτός έδρας νίκη αλλά και στα Γρεβενά για το σπουδαίο παιχνίδι που έκαναν στα δύο πρώτα σετ και για το ήθος τους συνολικά.

*Στη Γραμματεία ήταν η αθλήτρια του Συλλόγου μας Δήμητρα Φασούλα.

*Εκ μέρους της Διοίκησης στον αγώνα ήταν ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Ντέρος.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 25-22, 25-22, 14-25, 12-25, 13-15

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Ντέρου, Αθανασιάδου, Μπουρνιώτη, Τιτέλη, Αννουλίδου, Σιμιτση, Γκιαουρη, Τσικοπούλου,  Καραϊσκάκη, Κυρατζίδου ,Τριφώνη , Τίγγου

 

 

 

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ
Σάββατο, 29 Απρίλιος 2017 07:18

 

 

Σημαντική και δίκαιη νίκη, με εμφάνιση ΟΜΑΔΑΣ, για το ωραίο σύνολο που δημιούργησε η Βάσω Παγούνη επί της Καστοριάς την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στο ΔΑΚ. Η νίκη αυτή έχει τη δική της σημασία γιατί πιάσαμε την Κυριακάτικη αντίπαλό μας στη βαθμολογία και τώρα μοιράζεται η ομάδα μας την τέταρτη θέση με 20β με την Καστοριά.

Ο αγώνας ήταν πολύ καλός, με ανατροπές στη διάρκεια των σετ και ιδίως στο πρώτο όταν η νίκη έγειρε υπέρ της ομάδας μας με 25-23. Δύσκολο ήταν και το δεύτερο σετ όπου η ομάδα μας το κέρδισε και αυτό στις λεπτομέρειες με 25-22, αλλά στο τρίτο και τελευταίο σετ τα κορίτσια της Παγούνη έδειξαν ότι θέλουν περισσότερο τη νίκη και πήραν άνετα το σετ με 25-13.

Το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια του Γ.Σ.Κοζάνης, απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο που αγωνίσθηκε με σοβαρότητα και έδειξε ότι πρόκειται για ομάδα που αξιοποιεί τα ταλέντα της περιοχής της Καστοριάς.

Αξίζουμε τη χαρά και την ικανοποίηση που που εξέφρασαν οι αθλήτριες του Γυμναστικού όταν ολοκληρώθηκε ο αγώνας, αλλά παρόλο που πρόκειται για το μικρότερο αγωνιστικό τμήμα του Συλλόγου μας,  δικαιούμαστε να καμαρώνουμε ενώ παράλληλα   να είμαστε προσηλωμένοι στην προσπάθεια για το επόμενο παιχνίδι.

Πολλά λόγια δε χρειάζονται, πέρα από ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις αθλήτριες μας και τη Βάσω Παγούνη που υποστηρίζει τον αγώνα τους, με καθημερινή δουλειά. Η ομαδικότητα , η έμφαση στο ευ αγωνίζεσθαι και η αφοσίωση στην ομάδα, αποδεικνύεται ότι δίνουν στο τέλος τους καρπούς τους, αρκεί όλες οι αθλήτριες να είναι σε κάθε παιχνίδι  σε εγρήγορση.

*Αριστη η διαιτησία της Γιώτας Ντέρου που αγωνίζεται στον Α.Σ.Ιωαννίνων με υποσχετική από τον Γ.Σ.Κοζάνης. Στη Γραμματεία η Ελισάβετ Παφίλη που αγωνίζεται στο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης με υποσχετική από τον Γ.Σ.Κοζάνης.

*Εκ μέρους της Διοίκησης τον αγώνα παρακολούθησαν οι σύμβουλοι του Δ.Σ. κ Γιώργος Σιώλιας και Ευθύμης Αλεξόπουλος.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 25-23, 25-22, 25-13

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Ντέρου, Τιτέλη,  Αθανασιάδου, Μπουρνιώτη, Αννουλίδου,  Σιμιτση, Γκιαουρη, Τσικοπούλου, Τζιμοπούλου, Καραϊσκάκη, Κυρατζίδου ,Τριφώνη

 

 

 

 
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ:ΠΗΡΑΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΔΑΚ
Παρασκευή, 05 Μάιος 2017 17:44

 

 

Σε παιχνίδια σαν της Κυριακής 30 Απριλίου 2017 που όλα είχαν κριθεί πριν καν αρχίσει ο αγώνας, αυτό που μένει είναι οι συνολικές εντυπώσεις από την πορεία της ομάδας μας στη φετινή διοργάνωση. Είναι λοιπόν βέβαιο ότι η Γυναικεία μας ομάδα κυρίως βασιζόμενη στο νέο αίμα διαθέτει καρδιά και ψυχή αλλά, πάνω απόλα, χαρακτήρα και μέταλλο κάτι που αποδείχθηκε στο τρίτο σετ που το κερδίσαμε με σύνθεση από τις αθλήτριες που προέρχονται από τα φυτώρια του Συλλόγου.

Εμείς στο συγκεκριμένο παιχνίδι  χάσαμε με 1-3 σετ από την ομάδα που ανέβηκε στην Α2 δηλ. το Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών που ολοκλήρωσε την πορεία του στο πρωτάθλημα με μόνο νίκες σε όλες τις αγωνιστικές. Αλλά και η ομάδα μας σε αυτή τη διοργάνωση κατατάχθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα εξασφαλίζοντας μετάλλιο.

Η πραγματικότητα λοιπόν είναι ότι οι νεαρές αθλήτριες σε συνεργασία με τις Παυλίδου και Σαχπαζίδου που χρησιμοποιήθηκαν στο τρίτο σετ το οποίο και κέρδισαν έδειξαν ότι μπορούν αυτά τα κορίτσια με πολλή δουλειά μέσα από τις προπονήσεις να στελεχώσουν επάξια το Γυμναστικό. Στα κρίσιμα σημεία αυτού του σετ το οποίο κερδίσαμε είχαμε πάθος αλλά και ψυχραιμία και σωστές επιλογές. Το ίδιο και στο πρώτο σετ  που η ομάδα έπαιξε πολύ καλά αλλά έχασε στις λεπτομέρειες το σετ ενώ και στο τέταρτο και τελευταίο και πάλι η ομάδα μας παρά τις ελλείψεις του έμψυχου υλικού οι κοπέλες μας το πάλεψαν. Είναι πάντως βέβαιο ότι αν δεν απουσίαζαν η Ολ. Γκουντιού, η Μιμίκου, η Καρυπίδου, η Πεχλιβανίδου, η Φακίτσα,  και αν μπορούσε να παίξει η Τσιαούση που ήταν τυπικά στην σύνθεση, η ομάδα θα μπορούσε να δείξει τις αληθινές της αρετές και σίγουρα το σκορ ίσως να ήταν διαφορετικό. Βέβαια με τα ΑΝ δεν βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα, αλλά σε κάθε περίπτωση με άλλη ομάδα ξεκίνησε τη χρονιά ο Τιτέλης και με άλλη ολοκληρώθηκε η διοργάνωση.

Αυτή την ομάδα των Γυναικών του Συλλόγου μας, την αγαπάμε, τη στηρίζουμε και την προστατεύουμε γιατί πολύ απλά με όποιες συνθήκες διαμορφώνονται κάθε χρόνο με τις αθλήτριες που φεύγουν αφού πετύχουν στις Πανελλαδικές και τις μικρές που ανεβαίνουν από τα φυτώρια,  αλλά και ηγέτη στον πάγκο τον Δ.Τιτέλη, είναι κάθε χρόνο μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Με τα καλά και τα κακά της, αλλά, χτισμένη στην αλήθεια κι όχι στα φούμαρα και στα μεγάλα λόγια.....

*Πολύ καλή η διαιτησία του έμπειρου Χ.Πορτοκαλίδη που έδειξε ότι ακόμα και σε ένα παιχνίδι με διαφορά δυναμικότητας μπορεί να δείχνει την αξία του. Στη Γραμματεία η κ. Κορμπέτη.

*Εκ μέρους της Διοίκησης ήταν παρόντες ο Πρόεδρος κ. Δ. Παφίλης, η Γενική Γραμματέας κ. Όλγα Βαχτσεβάνου, ο Ταμίας κ. Π. Μουτσιούνας, και ο σύμβουλος κ. Ε. Αλεξόπουλος.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Πάρης Μουτσιούνας.

*Τα σετ: 23-25, 15-25, 25-22, 21-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης):  Γκουντιού Αλ, Παυλίδου, Δύντσικου, Ζυμάρα, Καραποναρλίδου, Τσουτζιδου, Τότσκα, Σαχπαζίδου, Παφίλη, Κανίνα, Τσαφάρα, Παπαζήση,  Τσιαούση,

 

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Σάββατο, 29 Απρίλιος 2017 20:29

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/4/2017

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ στο ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ στις 14:00μμ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Γ.Σ ΓΡΕΒΕΝΩΝ-Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ στο ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ στις 14:00μμ

 
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΑΝΟΡΕΧΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΗΤΤΑ
Τετάρτη, 26 Απρίλιος 2017 18:19

 

Η ομάδα μας πλήρωσε το κόστος των απουσιών σε θέσεις κλειδιά από τη μία πλευρά και τη δίψα των γηπεδούχων για τη νίκη από την άλλη. Απουσίαζαν από τον αγώνα στη Σκύδρα την Κυριακή 23/4/2017, η Μιμίκου, η Ολ. Γκουντιού και η Τσιαούση ενώ η Παφίλη ήταν άρρωστη και τυπικά ήταν στον αγώνα αγωνιζόμενη λίγα λεπτά στο τρίτο σετ και η Παυλίδου αγωνίστηκε αναγκαστικά ως ακραία ελλείψει λύσεων. Ήταν και η χαλάρωση των Πασχαλιάτικων ημερών ένας λόγος που άλλες αθλήτριες δεν παρουσιάστηκαν όπως αναμέναμε. Όλα αυτά μαζί έφεραν μια ήττα στην οποία η ομάδα μας …δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.

Μια στροφή πριν από το τέλος του πρωταθλήματος Β΄Εθνικής της ΕΣΠΕΜ φαίνεται ότι υπάρχει κούραση και μια αδημονία για την τυπική λήξη που γίνεται την Κυριακή με τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών που ήδη έχει ανέβει στην Α2 Κατηγορία.

*Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Χάνου. Στη Γραμματεία  η κ. Μάντζαρη.

*Εκ μέρους της ομάδας μας στον αγώνα μέσα στη Σκύδρα ήταν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης και ο Ταμίας κ. Π.Μουτσιούνας.

*Έφορος στον πάγκο ο Κώστας Δύντσικος.

*Τα σετ:25-16,25-17,25-18

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Γκουντιού, Παυλίδου, Καρυπίδου,  Δύντσικου, Ζυμάρα, Τσανακτσή, Καραποναρλίδου, Τσουτζιδου, Σαχπαζίδου, Παφίλη,  Τότσκα

 

 

 

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 9 από 128

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ