Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018 


 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/10/2017

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ στο ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ στις 14:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/10/2017

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ στο ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στις 16:00μμ

 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΑΧΑΡΗ ΗΤΤΑ ΜΕ 0-3 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΚ

 

Η εντός έδρας ήττα των Νεανίδων μας, με 0-3 σετ από τον Μ.Αλέξανδρο Γιαννιτσών , στο ΔΑΚ, δε χωρά αμφιβολία ότι  ήταν απόλυτα δίκαιη. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Γιαννιτσών  που έχει καλή ομάδα και της ευχόμαστε τα καλύτερα. Από  τη δική μας ομάδα περιμέναμε περισσότερα. Τα ίδια τα παιδιά ξέρουν άλλωστε ότι μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα. Το δείχνουν στις προπονήσεις, το δείχνουν σε κάποιες συγκεκριμένες φάσεις ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά περισσότερα και να μην παρατούν κανένα παιχνίδι όσο στραβά κι αν πάνε κάποιες επιλογές. Ζητούμενο για την ομάδα μας δεν είναι αν έχει ταλέντο και ποιότητα. Και ταλέντο έχει και ποιότητα. Αυτό που χρειάζεται είναι να παίζουμε με περισσότερο πάθος αλλά και μεγαλύτερη ψυχραιμία, με αυτοπεποίθηση. Με περισσότερο εγωισμό ιδιαίτερα μέσα στην έδρα μας μπροστά στο κοινό μας.

Αλλά υπάρχουν δικαιολογίες για την κακή εμφάνιση και μια βασική είναι ότι οι ίδιες αθλήτριες 24 ώρες νωρίτερα είχαν παίξει στην Καστοριά με την ομάδα των Κορασίδων. Υπήρχε κούραση κυρίως ψυχολογική που έφερε την έλλειψη συγκέντρωσης και τις κακές επιλογές ιδίως στην άμυνα, όπου τα πλασεδάκια των αντιπάλων δεν μπορούσαν να τα βγάλουν αμυντικά.

*Πολύ καλή η διαιτησία από Νάνο και Κορμπέτη, άλλωστε τους διευκολύναμε με το άνευρο παιχνίδι που έκαναν οι αθλήτριες μας.

*Από τη Διοίκηση ήταν στον αγώνα ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος, ο Ταμίας κ. Π.Μουτσιούνας και οι σύμβουλοι Ε.Αλεξόπουλος και Δ.Παφύλης.

*Από τη σύνθεση που κατέβασε με την ομάδα των Νεανίδων ο Δημήτρης Τιτέλης μόνο οι: Καρυπίδου, Μαυροματίδου, Τσιαούση και Τσανακτσή δεν αγωνίστηκαν το Σάββατο μέσα στην Καστοριά με τις Κορασίδες.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 9-25, 8-25, 16-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Καρυπίδου, Μαυροματίδου, Τσιαούση, Τσανακτσή, Ντέρου,  Παφίλη, Δύντσικου, Τσουτζίδου, Παπαζήση, Τότσκα, Ζυμάρα, Πάπιστα, Κυρατζίδου, Κανίνα

 

 

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

 

Ο αγώνας στην Καστοριά ήταν πολύ καλός. Μπορεί να χάσαμε με 3-0 σετ, όμως αξίζει ένα μεγάλο μπράβο  στα κορίτσια του Γ.Σ.Κοζάνης για την εξαιρετική εμφάνιση τους.

Το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά, πράγματι παίξαμε πολύ καλά και δείξαμε ποιότητα, προοπτικές και διάθεση. Υπήρξαν στιγμές στον αγώνα που πιστεύαμε ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε κάτι περισσότερο, αλλά αυτό που μετρά πάνω απόλα είναι η αγωνιστική διάθεση των αθλητριών μας και το πάθος που έβγαλαν κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή τους. Αν εξαιρέσει κάποιος το δεύτερο σετ, όλες οι αθλήτριες μας που αγωνίστηκαν στο πρώτο και στο τρίτο έβγαλαν ψυχή και ομαδικότητα που αποτελούν βασική προϋπόθεση για να προχωρήσουμε σαν ομάδα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα αυτή των Κορασίδων αποτελεί ακόμα μια προσπάθεια που ξεκινά και πάλι από την αρχή μια που η δική μας ομάδα ανανεώνεται συνέχεια και διαρκώς, αλλά αυτό είναι και το κίνητρο για τα κορίτσια μας να δείξουν τις δυνατότητες τους και να προκόψουν.

*Διαιτησία: Σταθόπουλος, Τζήμου.

*Από τη Διοίκηση το παιχνίδι στην Καστοριά το παρακολούθησαν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος και για τα δύο πρώτα σετ ο σύμβουλος κ. Γ. Σιώλιας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 31-29, 25-15, 25-23

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Τσουτζίδου,  Τιτέλη, Ντέρου, Παφίλη, Πάπιστα, Δύντσικου, Κανίνα,  Τότσκα, Ζυμάρα,  Τζημοπούλου, Κυρατζίδου, Μπουρνιώτη, Παπαζήση,

Αθανασιάδου

 

 

 

 

a

 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΝΙΚΗ 3-1 σετ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

 

 

 

Σε παιχνίδια σαν της πρεμιέρας με την Καστοριά στο ΔΑΚ αυτό που μετρά τελικά είναι οι βαθμοί γιατί κάθε πρεμιέρα μπορεί να κρύβει εκπλήξεις. Και τους 3β. τους πήρε η ομάδα μας ξεκινώντας το φετινό πρωτάθλημα κατακτώντας τη νίκη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο σετ. Από κει και πέρα μέτρησε η προσωπικότητα των αθλητριών της ομάδας μας που με την καθοδήγηση του κόουτς κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο δεύτερο και ουσιαστικά πιο κρίσιμο σετ όπως εξελίχθηκε. Συνολικά παρουσίασαν ένα σύνολο που διαθέτει χαρακτήρα τον οποίο μπολιάζει κάθε χρόνο στα κορίτσια που αγωνίζονται με τις Νεάνιδες ο Δ.Τιτέλης.

Ουσιαστικά η  συνάντηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπου όμως η ομάδα μας στάθηκε καλύτερα σε σχέση με την πολύ δύσκολη αντίπαλο μας. Στα κρίσιμα σημεία είχαμε πάθος αλλά και ψυχραιμία και σωστές επιλογές και πήραμε αυτό που πιστεύουμε ότι αξίζαμε, απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα την Καστοριά. Το παιχνίδι κερδήθηκε από τις αγωνιζόμενες αθλήτριες υπό την καθοδήγηση του  προπονητή τους, έναν προπονητή που δουλεύει σκληρά και του αξίζει να δικαιωθεί, όπως κι η ομάδα για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που του έχει δείξει.

*Πολύ καλή η διαιτησία των Καραπάνου-Δανιηλίδου σε ένα παιχνίδι που από το σκορ φαίνεται πόσο απαιτητικό ήταν.

*Η ομάδα μας εγκαινίασε το πρωτάθλημα φορώντας τη νέα εμφάνιση, τις νέες στολές μια χορηγία της εταιρείας ΤΡΙΑΙΝΑ και του κ. Θωμά Πάπιστα.

*Από τη Διοίκηση στον αγώνα ήταν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος, η Γενική Γραμματέας κ. Όλγα Βαχτσεβάνου, ο Ταμίας κ. Πάρης Μουτσιούνας και ο σύμβουλος κ. Γ.Σιώλιας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 22-25, 28-26, 25-21, 25-22

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης):   Καρυπίδου, Μαυροματίδου, Τσιαούση, Ντέρου, Τσανακτσή, Παφίλη, Δύντσικου, Τσουτζίδου, Παπαζήση, Τότσκα, Ζυμάρα, Πάπιστα, Κυρατζίδου, Κανίνα

 

 

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/10/2017

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ στο ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ στις 14:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/10/2017

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στο ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ στις 16:00μμ

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ


ΣΑΒΒΑΤΟ 14/10/2017
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 19:00μμ ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 15/10/2017
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ 14:00μμ ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Με το δεξί ξεκινήσαμε το φετινό πρωτάθλημα, νίκη με 3-0 σετ

 

 

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η ομάδα μας των Κορασίδων επικρατώντας εύκολα με 3-0 του τοπικού Οδυσσέα. Αριστη ήταν η συμπεριφορά και υψηλό το πνεύμα συνεργασίας των αθλητριών μας, αποδεικνύοντας και με το απλό και ωραίο βόλεϊ που έπαιξαν ότι  αυτή η καινούργια ΟΜΑΔΑ των Κορασίδων βγάζει υγεία και έτσι , με αυτές τις σκέψεις ξεκινήσαμε να  απολαμβάνουμε το φετινό ταξίδι και θα δούμε που θα μας οδηγήσει.

Ολα τα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά, χρησιμοποιήθηκαν και οι 14 αθλήτριες από τον προπονητή μας Δημήτρη Τιτέλη σε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια -θεωρητικά- εύκολη ομάδα. Καθώς όπως λέει συχνά ο κόουτς, δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Από τη δική μας εξαρτάται πόσο εύκολο θα είναι ένα παιχνίδι ή αντίθετα πόσο δύσκολο θα αποβεί.

Στο πρώτο σετ ξεκίνησαν οι βασικές και από το σκορ του πρώτου σετ φαίνεται η διαφορά δυναμικότητας. Από το δεύτερο σετ και ύστερα ο κόουτς έκανε αλλαγές, αγωνίστηκαν όλα τα κορίτσια που είχε στην διάθεση του και όλες τα πήγαν πολύ καλά. Ο  κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο  έμεινε ευχαριστημένος από το θέαμα και αρκετές φορές οι αθλήτριες έλαβαν χειροκρότημα  για τις προσπάθειες τους.

Διαιτησία: Ο διαιτητής κ. Νάνος δεν είχε προβλήματα στη διαχείριση του αγώνα. Συνεργάτισσα του ήταν η κ. Καρανίκου.

*Από την Διοίκηση το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος, η Γενική Γραμματέας κ. Όλγα Βαχτσεβάνου, ο Ταμίας κ. Πάρης Μουτσιούνας και ο σύμβουλος κ. Ευθύμης Αλεξόπουλος.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 25-3, 25-12,25-18

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ(κόουτςΔ.Τιτέλης):Δύντσικου, Ντέρου, Τσουτζίδου, Τιτέλη, Παφίλη, Πάπιστα, Κανίνα, Τότσκα, Ζυμάρα,  Καλημέρη, Κυρατζίδου, Γιακισικλή, Παπαζήση, Παπαδοπούλου

 

 
ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

 

Φωτογραφίες: Κ.Λατσκούλης

Τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας περιόδου  πραγματοποίησε η ομάδα μας, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 στις 17.00 στο Βαλταδώρειο. Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Χρήστος  από την ενορία του Αγίου Νικολάου. Στην τελετή αυτή παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Δ.Παφίλης, η Γενική Γραμματέας κ. Όλγα Βαχτσεβάνου, ο Ταμίας κ. Πάρης Μουτσιούνας και ο Ειδικός Γραμματέας κ. Κώστας Λατσκούλης. Επίσης ήταν παρόντες οι προπονητές μας: Δημήτρης Τιτέλης, Βάσω Παγούνη και Μάρθα Ματσαρίδου. Τέλος το παρών έδωσαν οι έφοροι: Δημήτρης Παγούνης, Νικολέτα Μπούσιου και Μαρία Παπαχαντζή.

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν αθλήτριες από σχεδόν όλα τα τμήματα του Συλλόγου και αρκετοί γονείς. Τελώντας τον αγιασμό ο πάτερ Χρήστος ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να έχουν επιτυχίες.

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 10 από 133

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

 

 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ