Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018 


 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΦΙΛΩΤΑ ΜΕ 3-1 σετ

 

Η ομάδα μας των Κορασίδων κέρδισε με 3-1 σετ την αντίστοιχη ομάδα του Φιλώτα. Να που είδαμε την ομάδα μας να  αγωνίζεται με ανανεωμένη σε μεγάλα σημεία του παιχνιδιού σύνθεση, να δείχνει χαρακτήρα και να παίρνει τη νίκη. Αυτές οι νίκες είναι και οι πιο όμορφες, όταν δηλαδή αγωνίζονται και κορίτσια με λίγο χρόνο συμμετοχής γιατί με αυτό τον τρόπο φτιάχνεται η φανέλα, με αυτό τον τρόπο αποκτά η ομάδα  μέταλλο. Φέτος οι Κορασίδες του Γ.Σ.Κοζάνης είναι σε πολύ καλό δρόμο. Παρά τις απουσίες που είχαμε και αυτή τη φορά, από  απρόοπτα προβλήματα, νικήσαμε με 3-1 σετ το μαχητικό Φιλώτα μέσα στο ΔΑΚ.

Το παιχνίδι ήταν πολύ όμορφο, ο Φιλώτας παρέταξε μια αξιόμαχη ομάδα, που μας πήρε ένα σετ μέσα στην έδρα μας, εκμεταλλευόμενος το μερικό ροτέϊσον που έκανε-πολύ σωστά στο συγκεκριμένο παιχνίδι- ο Δ.Τιτέλης. Κατά τα λοιπά η ομάδα μας αγωνίστηκε με αποφασιστικότητα με αθλητικό ήθος, με ποιότητα που κατά διαστήματα έβγαλαν οι αθλήτριες μας.

Ορισμένες φάσεις που είδε ο κόσμος είναι από αυτές που δεν βλέπει ούτε σε  πρωτάθλημα γυναικών κάτι που σημαίνει ότι αυτές οι αθλήτριες παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζουν βελτίωση.

Από το συγκεκριμένο αγώνα απουσίασαν οι: Δύντσικου, Παπαζήση, Ζυμάρα, Τότσκα. Πήραν περισσότερο -απότι συνήθως- χρόνο συμμετοχής οι: Καλημέρη, Τριφώνη, Μπουρνιώτη, Γιακισικλή, Τζιμοπούλου, Παπαδοπούλου, Αθανασιάδου, Κανίνα. Και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που μας ενδιαφέρει να συμβαίνει για να έχουν όλες οι αθλήτριες τις ευκαιρίες τους.

*Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Νάνου μια που το παιχνίδι το έκανε εύκολο ο Γ.Σ.Κοζάνης που μετά το 1-1 στα σετ δεν άφησε κανένα περιθώριο για αμφισβητήσεις όσον αφορά για το ποια ομάδα θα έπαιρνε το τρίποντο. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση στο παιχνίδι ήταν ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Παφίλης και ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Ντέρος που μάλιστα ήταν ο έφορος στον πάγκο της ομάδας μας.

* Τα σετ:25-12, 23-25, 25-10, 25-16

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ντέρου, Τσουτζίδου, Τιτέλη, Παφίλη, Πάπιστα, Κανίνα,  Κυρατζίδου, Καλημέρη,  Μπουρνιώτη, Αθανασιάδου, Τζιμοπούλου, Παπαδοπούλου, Γιακισικλή, Τριφώνη

 

 

 

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/11/2017

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ στο ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ στις 14:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/11/2017

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ στο ΔΑΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ στις 16:00μμ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Γ.Σ ΚΟΑΝΗΣ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ στο ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ στις 18:00μμ

 
ΣΤΗ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΠ Ε.ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ 3 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ

 

 

Στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης καλούνται οι αθλήτριες των Παγκορασίδων του Γ.Σ.Κοζάνης  ΒΟΤΣΗ Νεφέλη, ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ Δέσποινα , και ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ   για προπόνηση με την Προεθνική Κοριτσιών της ΕΣΠΕΜ. Συγκεκριμένα ο ΠΟΠ της ΕΣΠΕΜ κ. Ευάγγελος Φωτόπουλος κάλεσε τις 3 αθλήτριες μας μαζί με ακόμα 13 αθλήτριες της ίδιας ηλικίας και όλες μαζί θα κάνουν υπό την επίβλεψη του μια προπόνηση την Δευτέρα 20/11/2017 και ώρα 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης Κοζάνης. Οι αθλήτριες θα πρέπει να βρίσκονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης  μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, δηλαδή στις 16:30.

Το παρών στην προπόνηση θα δώσει και ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Δ.Παφίλης ως εκπρόσωπος του Δ.Σ. τηε ΕΣΠΕΜ.

 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΑΜΑΧΗΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 3-0 ΣΕΤ

 

Ηταν καλύτερη από μας την Κυριακή το απόγευμα η γηπεδούχος ομάδα της Καστοριάς και νίκησε δίκαια με 3-0 σετ στο γήπεδο της, την ομάδα μας των Νεανίδων, σε συνάντηση για πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Δε χωρά αμφισβήτηση για το άξιο της επικράτησης των γηπεδούχων και για δικαιολογίες δε θα κάνουμε λόγο. Είναι βέβαια προφανές ότι οι αθλήτριες μας δεν έχουν ξεχάσει να παίζουν βόλεϊ, θεωρούμε ότι ήταν μια κακή παρένθεση αυτή η κακή εμφάνιση στην Καστοριά. Άλλοθι ασφαλώς πάντα υπάρχουν, αφού είχαμε απουσίες αθλητριών-Καρυπίδου, Τσιαούση, Τότσκα, Δύντσικου- που όλες τους είναι σταθερή αξία, αλλά όπως έχουμε πει δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες.

Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη και στον προπονητή μας και στις αθλήτριες και τους στηρίζουμε. Η απόδοση της ομάδας μας στην Καστοριά δεν μας επηρεάζει αρνητικά. Τη θεωρούμε κακή παρένθεση. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με αυτή τη νεανική ομάδα που τόχει η μοίρα της να αγωνίζεται κάθε χρόνο με αρκετά νέα πρόσωπα. Συγχαρητήρια στην Καστοριά για την επιτυχία της. Μας βρήκε σε άσχημη κατάσταση και μας τιμώρησε…Πέρα από αυτό εμείς στο παιχνίδι δεν μπήκαμε.

*Με λάθη η διαιτησία του κ. Σταθόπουλου, όμως αυτά τα λάθη δεν επηρέασαν την απόδοση της ομάδας μας. Συνεργάστηκε με την κ. Τζήμου που ήταν στη Γραμματεία.

*Από τη Διοίκηση στο παιχνίδι ήταν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γ.Ντέρος και ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 25-13, 25-11, 25-10

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Τσουτζίδου, Ντέρου, Πάπιστα, Ζυμάρα, Παφίλη,  Κανίνα, Καλημέρη, Τριφώνη, Μαυροματίδου, Παπαζήση, Τσανακτσή, Φακίτσα, Κυρατζίδου

 

 

 

 

 

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/11/2017

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στο ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ στις 14:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/11/2017

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ στο ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στις 18:00μμ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ- Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ στο ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στις 16:00μμ

 
ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

 

Η δουλειά που κάνει η Βάσω Παγούνη με το τμήμα των Παγκορασίδων αποδίδει καρπούς αν και μερικές φορές το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει την προπονήτρια και τις αθλήτριες. Όμως παρόλο που την Κυριακή χάσαμε στην Καστοριά με 3-1 σετ, η  εικόνα που παρουσίασαν τα κορίτσια μας, μας ωθεί να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερες προσπάθειες και να τις στηρίζουμε. Τα παιδιά μας κι η προπονήτρια τους, έκαναν τα πάντα, αγωνίσθηκαν με πείσμα, πάθος, με αποφασιστικότητα, έχουν πλούσιο ταλέντο, αρετές, αγαπούν το  βόλεϊ  και τον Γ.Σ.Κοζάνης. Η ομάδα μας δεν άξιζε να χάσει με την απόδοση που είχαν τα κορίτσια μας, παρουσίασαν καλό θέαμα, προσπάθησαν για το καλύτερο σε όλα τα σετ, έδειξαν ότι στις προπονήσεις γίνεται ποιοτική δουλειά

Έπεσαν μαχόμενες απέναντι σε μια καλή ομάδα, αλλά προδόθηκαν και από μια διαιτησία κατώτερη του αναμενόμενου ιδιαίτερα όταν ο αγώνας γίνεται στα πλαίσια του  πρωταθλήματος  Παγκορασίδων. Μια διαιτησία από την κ. Στεργιοπούλου που θα μπορούσαμε να της συγχωρήσουμε τα λάθη και να τα θεωρήσουμε ανθρώπινα, αν οι κατά τη γνώμη μας λανθασμένες  υποδείξεις δεν ήταν όλες εις βάρος της ομάδας μας αλλά ήταν μοιρασμένες…

*Με την είσοδο στο γήπεδο της αποστολής των Νεανίδων που έπαιζαν αργότερα, όλες οι αθλήτριες μας εμψύχωναν τα κορίτσια μας που πήραν ψυχολογία και μείωσαν το σκορ σε 2-1. Αυτή την εικόνα θέλουμε να τη βλέπουμε συχνότερα. Το ένα τμήμα να βοηθά το άλλο. Έτσι γίνονται οι σύλλογοι από ατσάλι.

*Για τη διαιτησία τα είπαμε. Σφύριξε η κ. Στεργιοπούλου και στη Γραμματεία από την ΕΣΠΕΜ ήταν η κ. Τζήμου.

*Από τη Διοίκηση την αποστολή ακολούθησαν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος και ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 25-20, 29-27, 22-25, 25-22

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Λαμπριανίδου, Βλαχοπούλου Κ., Ζαφειρίου,  Γκιαούρη, Γιαννακίδου, Χατζηπαυλίδου, Ματσαρίδου, Τσικοπούλου, Παπαδοπούλου, Βλαχοπούλου Β., Ανουλίδου, Σιμιτσή, Ζηγανιτίδου , Πεχλιβανίδου.

 

 

 

 

 

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΑΡΙΣΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ 3-0 σετ

 

 

Την τέταρτη νίκη της σε 5 αγώνες κατέκτησαν οι Κορασίδες του Γ.Σ.Κοζάνης το Σάββατο 11/11/2017 παίζοντας ωραίο βόλεϊ κατά διαστήματα και δείχνοντας μεγάλα  σημάδια βελτίωσης από αγωνιστική σε αγωνιστική. Η νίκη της ομάδας μας πρόσθεσε ακόμα ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνουν οι Κορασίδες αλλά το κυριότερο είναι ότι κάνανε οι αθλήτριες μας και πάλι σοβαρή εμφάνιση. Ο προπονητής τους Δημήτρης Τιτέλης χρησιμοποίησε όλες τις κοπέλες που είχε μαζί του, όταν διαπίστωσε από τα πρώτα λεπτά του πρώτου σετ ότι ήταν ευκαιρία να αγωνιστούν όλες αλλά να παρουσιάσει και ωραίο θέαμα η ομάδα μας.

Μπορεί να έχουμε πετύχει τέσσερις νίκες σε 5 παιχνίδια, όμως ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Χρειάζεται να συνεχίσουμε έτσι, με τον ίδιο ρυθμό, την ίδια συγκέντρωση και την ίδια αφοσίωση και  με τη σοβαρότητα που απαιτεί ο κάθε αγώνας χωριστά και θα κάνουμε τον απολογισμό της προσπάθειας μας στο τέλος του πρωταθλήματος.

Όσο για την αντίπαλη ομάδα τον Αριστοτέλη Φλώρινας, μόνο στο δεύτερο σετ μας προβλημάτισαν, αλλά ακόμα και σε αυτό το σετ τα κορίτσια μας δεν άφησαν κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση ποια ομάδα θα έπαιρνε το τρίποντο.

*Κακή στιγμή για τη Δύντσικου στο δεύτερο σετ, όταν η αθλήτρια μας σε ένα μπλοκ της γύρισε το πόδι. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή και πάλι κατάγερη η Δήμητρα.

*Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Νάνου που συνεργάστηκε αρμονικά με την κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση στον αγώνα ήταν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γ. Ντέρος, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και ο Ειδικός Γραμματέας Κώστας Λατσκούλης.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 25-11,25-18,25-5

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ντέρου, Δύντσικου, Τσουτζίδου, Τιτέλη, Παφίλη, Πάπιστα, Κανίνα, Τότσκα, Ζυμάρα, Κυρατζίδου, Παπαζήση, Καλημέρη,  Μπουρνιώτη, Αθανασιάδου, Τζιμοπούλου.

 

 

 
ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ, ΒΟΤΣΗ, ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

 

Για προπόνηση με την Προεθνική Κοριτσιών της ΕΣΠΕΜ κλήθηκαν οι αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ Δέσποινα, ΒΟΤΣΗ Νεφέλη και ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Ευαγγελία. Η προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή 10/11/2017 και ώρα 16:00 στο ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Οι αθλήτριες θα πρέπει να βρίσκονται στο ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, δηλαδή στις 15:30.

Σε περίπτωση πιθανής απουσίας τους, οι αθλήτριες θα πρέπει να ενημερώσουν τον ΠΟΠ της Ένωσης κ. Φωτόπουλο Ευάγγελο τηλ. 6942019885 ή την Ένωση  τηλ. 2382023152, έως την προηγούμενη μέρα της προπόνησης.

Πέρα από αυτές τις χρηστικές πληροφορίες είναι σημαντικό να προοδεύουν όλες οι αθλήτριες του Συλλόγου και να βάζουν δύσκολα στους ΠΟΠ για το ποιες να πρωτοδιαλέξουν.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 10 από 135

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

 

 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ