Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018

 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
«Αγαπητοί Γονείς,
Τρίτη, 25 Απρίλιος 2017 19:16

 

Όπως γνωρίζετε οι υποχρεώσεις μας απέναντι στα παιδιά σας που είναι αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης όχι μόνο δεν σταματάνε όταν τελειώνουν οι επίσημες υποχρεώσεις και τα πρωταθλήματα, αλλά παραμένουν σε υψηλά στάνταρ, όπως οραματιστήκαμε και όπως σας υποσχεθήκαμε. Η εκμάθηση του αθλήματος (προπονητές), οι συμμετοχές στους αγώνες Πρωταθλήματος , ή σε τουρνουά (μετακινήσεις με ασφάλεια), τα έξοδα αγώνων (Διαιτητές, φαρμακείο, νερά  κλπ), η χρήση των γηπέδων (χρέωση από τον ΟΑΠΝ) κ.ά. είναι βασικές και ανυπέρβλητες υποχρεώσεις του Συλλόγου οι οποίες όμως αποτελούν και τα πάγια έξοδά του. Μοναδικές πηγές εσόδων, είναι οι λίγες δωρεές κάποιων μελών του Δ.Σ. και οι συνδρομές των αθλητών.

Σας καλούμε λοιπόν εσάς  τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητριών του Συλλόγου να τακτοποιήσετε τις τυχόν εκκρεμότητες προς το σωματείο, προκειμένου να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος, με τα λιγότερα δυνατόν προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση και για οποιοδήποτε έκτακτο συμβάν που σας απασχολεί, μπορείτε να απευθύνεστε στον ταμία του Γ.Σ.Κοζάνης, Πάρη Μουτσιούνα ή στους εφόρους και  στους προπονητές των τμημάτων.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε στην καλή και θετική σας συμβολή»

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Σάββατο, 22 Απρίλιος 2017 12:43

 

ΚΥΡΙΚΗ 23/4/2017

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ-Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ στο ΔΑΚ ΣΚΥΔΡΑΣ στις 16:00μμ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στο ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ στις 15:00μμ

 
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟFIT
Παρασκευή, 21 Απρίλιος 2017 13:54

 

Ο Γ.Σ.Κοζάνης ευχαριστεί την επιχείρηση  ΔΙΑΤΡΟFIT και την Διαιτολόγο-Διατροφολόγο κ. Ράνια Κογιοπούλου για την αθλητική προσφορά  στην ομάδα σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της περιόδου 2016-2017, δηλαδή στη διάρκεια του πρωταθλήματος των Παγκορασίδων. Προτιμώντας την  Διαιτολόγο-Διατροφολόγο κ. Ράνια Κογιοπούλου και την εταιρεία της ΔΙΑΤΡΟFIT που έμπρακτα στηρίζει τις  αθλητικές προσπάθειες στο βόλεϊ, οι Κοζανίτες ενισχύουν έμμεσα τον Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης.

 

 
Η ΧΑΝΘ ΜΕ ΑΛΤΙΝΗ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α1
Τετάρτη, 19 Απρίλιος 2017 18:17

 

Στο ειδικό τουρνουά Β΄ Ομίλου της Α2 Γυναικών συμμετείχαν φέτος δύο ομάδες με ειδικό ενδιαφέρον για τον Γ.Σ.Κοζάνης. Η ΧΑΝΘ και η ΛΑΜΙΑ. Στη ΧΑΝΘ αγωνίζεται με υποσχετική από τον Γ.Σ.Κοζάνης η Κατερίνα Αλτίνη και στη Λαμία αγωνίζεται με υποσχετική από τον Γ.Σ.Κοζάνης η Μερόπη Κόλλια.

Παραθέτουμε τα παιχνίδια στα μπαράζ αγώνων που έγιναν με στόχο την άνοδο στην Α1. Οι αγώνες έγιναν στο τριήμερο 7/4-9/4 στο ΕΑΚ Νεάπολης στη Λάρισα.

7/4/2017

ΧΑΝΘ-Λαμία 3-1

Κόρινθος Ναύαρχος Βότσης 3-0

8/4/2017

Ν.Βότσης-Λαμία 0-3

Κόρινθος-ΧΑΝΘ 3-2

9/4/2017

ΧΑΝΘ-Ν.Βότσης 3-2

Λαμία-Κόρινθος 2-3

Από τα αποτελέσματα φαίνεται ότι στην τελική φάση ανόδου πέρασε η ΧΑΝΘ. Η τελική φάση θα διεξαχθεί 21/4, 22/4, 23/4 στο Χαλκιοπούλειο γήπεδο της Λαμίας και συμμετέχουν οι ομάδες: ΧΑΝΘ, Κόρινθος, Πορφύρας, Γ.Σ.Κ.Ηρακλής.

 

 

 
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ 3-1 ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 12:17

 

 

Η νίκη της ομάδας μας 3-1 επί της Καστοριάς την Κυριακή 9 Απριλίου 2017  δικαιώνει σε ακόμα ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος την προσπάθεια του Γ.Σ.Κοζάνης, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που αγωνίσθηκε με σοβαρότητα και αθλητική νοοτροπία, αλλά, ακόμα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, αφού εκκρεμούν παιχνίδια άλλων ομάδων, ώστε να υπάρχει αναφορά για οτιδήποτε, ως προς την τελική προοπτική της ομάδας μας και την βαθμολογία της Β΄ Εθνικής της ΕΣΠΕΜ.

Αξίζουμε τη χαρά από αυτή τη νίκη, όπως και από κάθε νίκη, δικαιούμαστε να καμαρώνουμε κυρίως για την εμφάνιση των νεαρών αθλητριών που προέρχονται από τα σπλάχνα του Γυμναστικού, αλλά, απαιτείται να μείνουμε προσγειωμένοι, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με επιμέλεια και να είμαστε προσηλωμένοι στην προσπάθεια για τα επόμενα δύο παιχνίδια μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.

Να σημειώσουμε ότι από τον αγώνα με την Καστοριά απουσίαζαν οι βασικές: Μιμίκου, Παυλίδου, Καραποναρλίδου, Σαχπαζίδου και ουσιαστικά όλο το παιχνίδι το διαχειρίστηκαν σωστά ο κόουτς από τον πάγκο και οι έμπειρες Αλ. Γκουντιού και Ολ. Γκουντιού που αγωνίστηκαν μαζί με τις νεαρές Καρυπίδου, Τσιαούση, Πεχλιβανίδου και μαζί με τις μικρότερες Τσανακτσή, Φακίτσα, Παφίλη  Δύντσικου, που πράγματι μπήκαν στη φιλοσοφία του αγώνα και ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις του. Αξίζουν πάντως ένα μεγάλο μπράβο  όλες οι αθλήτριες μας που χρησιμοποιήθηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αξίζει μπράβο και στον Δημήτρη Τιτέλη που υποστηρίζει τον αγώνα όλων των αθλητριών όποιες κι αν παίζουν, με όποια σύνθεση κι αν κατεβαίνει η ομάδα.

Η συλλογικότητα, η έμφαση στην ομαδικότητα και η αφοσίωση στην ομάδα, αποδεικνύεται ότι δίνουν στο τέλος τους καρπούς τους, αρκεί κι εμείς από το πόστο του ο καθένας να μείνουμε προσεκτικοί και σε εγρήγορση. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό του Γ.Σ.Κοζάνης και επισημαίνουμε ότι όλοι  όσοι έρχονται στο ΔΑΚ «Ι.Σκαρκαλάς»  τιμούν  με την παρουσία τους την ομάδα μας και της δίνουν την πρόσθετη ώθηση για να συνεχίζει τον αγώνα της.

*Αριστη η διαιτησία των του κ. Νάνου που έκανε υψηλού επιπέδου διαχείριση του παιχνιδιού. Στη Γραμματεία η κ. Κορμπέτη που συνεργάστηκε άψογα με τον διαιτητή.

*Εκ μέρους της Διοίκησης τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, η Γενική Γραμματέας κ. Ολγα Βαχτσεβάνου, ο Ταμίας κ. Π. Μουτσιούνας, ο Ειδικός Γραμματέας κ. Κ.Λατσκούλης και ο σύμβουλος του Δ.Σ. κ. Ε.Αλεξόπουλος.

*Επίσης στην κερκίδα του ΔΑΚ βρέθηκαν και οι αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης που παίζουν με υποσχετική σε διάφορες ομάδες λόγω σπουδών και βρέθηκαν για τις γιορτές του Πάσχα στην πόλη: Μαριάνθη Βασιλοπούλου, Γιώτα Ντέρου, Ελισάβετ Παφίλη, καθώς επίσης και οι φοιτήτριες Βασιλική Γκιάτα και Ευγενία Μήτσκα.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Πάρης Μουτσιούνας.

*Τα σετ: 25-17, 22-25, 25-22, 25-21

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ( κόουτς Δ.Τιτέλης): Γκουντιού Αλ., Καρυπίδου, Γκουντιού Ολ, Πεχλιβανίδου, Τσιαούση, Τότσκα, Δυντσικου, Φακίτσα, Τσανακτσή, Παφίλη, Τσουτζίδου

 

 

 
ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Παρασκευή, 21 Απρίλιος 2017 07:59

 

Μερικές μέρες πριν από τη Μ.Εβδομάδα η Διοίκηση του Γ.Σ.Κοζάνης παρέθεσε γεύμα στα κορίτσια του αγωνιστικού τμήματος Παγκορασίδων. Ήταν μια πρωτοβουλία που άρεσε και στις αθλήτριες και στην προπονήτριά τους αφού συνέβη αυτό για πρώτη φορά από τότε που υπάρχει αυτό το τμήμα. Στην πιτσαρία IL FORNO έδωσαν το παρών όλες οι αθλήτριες του τμήματος, η προπονήτριά τους Βάσω Παγούνη και ο έφορός τους Δημήτρης Παγούνης. Από την πλευρά της Διοίκησης ήταν παρόντες ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Ντέρος, η Γενική Γραμματέας κ. Όλγα Βαχτσεβάνου, ο Ταμίας κ. Πάρης Μουτσιούνας, ο Ειδικός Γραμματέας κ. Κώστας Λατσκούλης και ο σύμβουλος κ. Δημήτρης Τσιόπουλος.

Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και χαλαρό, οι αθλήτριες απόλαυσαν τα εδέσματα και όταν πέρασε η ώρα τις 9 μ.μ. ζήτησαν από τους υπεύθυνους του καταστήματος να ανοίξουν την τηλεόραση για να παρακολουθήσουν το… Survivor. Όλα καλά…

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΡΟΥΤΙΝΑΣ
Πέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 17:15

 

Αυτό ήταν ένα  παιχνίδι που η ομάδα μας δεν κατάφερε μεν να πάρει την εκτός έδρας νίκη αλλά τη φορά αυτή οι αντίπαλοι προσπάθησαν να δυναμιτίσουν τον αγώνα και να το κάνουν ροντέο. Την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 η ομάδα μας των Παγκορασίδων αναγκάστηκε να παίξει ένα παιχνίδι μέσα σε…αρένα. Εξηγείται ενδεχομένως κάποιος φανατισμός από τους γονείς των γηπεδούχων, αλλά δεν νομίζουμε ότι αυτό είναι το νόημα στο πρωτάθλημα των Παγκορασίδων. Εκτός κι αν πίστευαν ότι κερδίζοντας το Γ.Σ.Κοζάνης θα πάρουν τον τίτλο του πρωταθλητή….Άψογα τα πήγε και η Γραμματεία του γηπεδούχου Αριστοτέλη Φλώρινας που τήρησε το γράμμα του νόμου και των κανονισμών στο έπακρο. Τέτοιες Γραμματείες μακάρι να είχαμε και στο πρωτάθλημα Γυναικών της Β΄ Εθνικής. Τέτοια  σχολαστικότητα… Φυσικά δεν νομίζουμε ότι ένα  παιχνίδι μπορεί να το κρίνει η διαιτησία αν και περιέργως και οι «φίλαθλοι» γονείς των γηπεδούχων και ο εκπαιδευτικός προπονητής του Αριστοτέλη κ. Γαβρήλος  Συμεών διαμαρτύρονταν σε κάθε σφύριγμα και υπόδειξη που δεν τους βόλευε και άδικα δέχθηκε πίεση η αθλήτρια των Κορασίδων του Συλλόγου μας που ήταν διαιτητής η Στέλλα Κανίνα. Παρόλα αυτά όμως εμείς όσο θα παίζουμε αντίπαλοι του Αριστοτέλη στο μέλλον θα προσπαθούμε μέσα στο παρκέ να τον αντιμετωπίζουμε με αθλητοπρέπεια και όχι με ύβρεις, φωνασκίες και ψυχολογική βία. Κατά τα λοιπά θα ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στις κερκίδες.

Συνολικά, ο αγώνας ήταν πολύ καλός, οι αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης πολύ πειθαρχημένες, έβγαλαν ωραίες φάσεις, έπαιξαν κατά διαστήματα όμορφο βόλεϊ, αλλά, ο Αριστοτέλης έπαιξε  με δυναμική με φανατισμό και πάθος  πήρε και ψυχολογική ώθηση από τις συνεχείς διαμαρτυρίες από την κερκίδα και για αυτό μας κέρδισε.

Εμείς εμπιστευόμαστε απόλυτα  την ομάδα μας των Παγκορασίδων  και θεωρούμε ότι θα μπορέσουν να βελτιωθούν οι αθλήτριές μας  κυρίως στο σερβίς στα επόμενα παιχνίδια. Χρειάζεται, όμως, να μπορούν να ανέβουν ψυχολογικά ιδίως όταν υπάρχει πίεση από την κερκίδα  ώστε να αξιοποιήσουν τη δυναμική και το ταλέντο τους.

Το πιστεύουμε κι εμείς και η Βάσω Παγούνη πως όλα θα πάνε καλύτερα στη συνέχεια. Με ηρεμία και με αυτοπεποίθηση. Γιατί συνολικά έχουμε καλή ομάδα, με αθλήτριες που εξελίσσονται ολοένα και περισσότερο.

Αξίζουν  τα καλύτερα και σαν αθλήτριες και σα χαρακτήρες και είμαστε μαζί τους. Άλλωστε στις ήττες, ειδικά στις υποκείμενες σε εξωγενείς παράγοντες φαίνονται οι ομάδες. Πιστέψτε το ότι θα πάνε όλα καλά.

*Προσπάθησε με πολύ ψυχραιμία η Στέλλα Κανίνα να κάνει μια αντικειμενική διαιτησία, όμως οι συνεχείς διαμαρτυρίες και οι φραστικές επιθέσεις που δέχθηκε και από τις αθλήτριες του Αριστοτέλη και από την  κερκίδα ήταν απαράδεκτες για πρωτάθλημα Παγκορασίδων. Η γηπεδούχος ομάδα έβαλε και β΄ διαιτητή την Σιδερίδου!!! Στη Γραμματεία το μέλος της Διοίκησης της ΕΣΠΕΜ  κ. Ιορδάνης Σιδερίδης.

*Εκ μέρους της Διοίκησης κοντά στην ομάδα μας ήταν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος και ο Ειδικός Γραμματέας κ. Κ.Λατσκούλης.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: : 25-21, 14-25, 25-23, 25-15

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Ντέρου,  Μπουρνιώτη, Τιτέλη, Αθανασιάδου, Κυρατζίδου, Ανουλίδου,  Καλημέρη, Σιμιτσή, Γκιαούρη, Τσικοπούλου, Τζιμοπούλου, Καραϊσκάκη,  Τριφώνη

 

 

 

 

 
ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Τρίτη, 11 Απρίλιος 2017 17:19

 

Να μη ξεχνιόμαστε.

Στην περίοδο των γιορτών, δε θα σταματήσουν οι προπονήσεις των τμημάτων  μας, παρά μόνο στις απολύτως ανελαστικές αργίες. Δεν είμαστε σχολείο για να κλείνουμε.

Άλλωστε, στην περίοδο των γιορτών, με δεδομένο ότι τα παιδιά έχουν άφθονο ελεύθερο χρόνο, γίνεται καλύτερα η δουλειά μέσα από τις προπονήσεις.

Πάντως σε κάθε περίπτωση από τη Μ.Πέμπτη 13 Απριλίου 2017 μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου 2017 δεν θα γίνονται προπονήσεις σε όλα τα τμήματα. Οι προπονήσεις θα ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα από την Τρίτη 18 Απριλίου και μετά. Καλές γιορτές σε όλους και καλή Ανάσταση.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 10 από 128

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ