Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018 


 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΗΤΤΑ ΣΟΚ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΕΛΙΚΟΣ
Παρασκευή, 23 Μάρτιος 2018 20:27

 


Κανένας δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος με την παρουσία της ομάδας μας την περ. Κυριακή απέναντι στη Σκύδρα σε ένα παιχνίδι που εκ των προτέρων είχε χαρακτηριστεί ως τελικός. Εκ των υστέρων βέβαια όλοι είδαν ότι η ομάδα μας… δεν κατέβηκε να παίξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Άρα λόγω και της ιδιαιτερότητας του αγώνα κανένας δεν μπορεί να ψάχνει να βρίσκει θετικό πρόσημο από αυτή την ήττα-σοκ. Εμείς απλά, αλλά χωρίς προφανή λόγο, χάσαμε με κάτω τα χέρια από έναν τουλάχιστον ισάξιο αντίπαλο.  Δυστυχώς όπως προαναφέραμε η ομάδα μας συνολικά σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι ΔΕΝ κατέβηκε στο γήπεδο...Οι αθλήτριες παρουσιάστηκαν νωθρές, άνευρες, χωρίς την κατάλληλη ψυχολογία για την κρισιμότητα του παιχνιδιού και χωρίς κουράγιο να δείξουν το ταλέντο τους, χωρίς τσαγανό που απαιτούσαν οι συνθήκες του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα μας θέλουμε να έχει κουλτούρα προοπτικής και με ήττες σαν της περ. Κυριακής αυτός ο στόχος δεν επιτυγχάνεται. Εμείς από κάθε παιχνίδι και από κάθε κατάσταση που διαμορφώνεται , πάντα κοιτάμε ποιό είναι το καλύτερο, όχι ποιό είναι το χειρότερο. Γιατί αυτό  που διακρίνει την ομάδα μας είναι καθόλη τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος της ανανέωσης, είναι ότι δεν είναι μίζερη, εμείς που την υπηρετούμε δεν είμαστε μίζεροι και πάντα οι αγώνες μας θέλουμε να χαρακτηρίζονται από την αγωνιστική προσπάθεια και την περηφάνια ότι παίξαμε έντιμα, άσχετα αν χάσαμε ή αν δεν επιτεύχθηκε ο βασικός φετινός μας στόχος. Ωστόσο σε αυτό το παιχνίδι που έπρεπε πάση θυσία να το κερδίσουμε το ψυχολογικό φορτίο του καθήκοντος δεν μπόρεσαν να το σηκώσουν στους ώμους τους οι αθλήτριες μας που όπως έχουμε ξανατονίσει έχουν μέσο όρο ηλικίας τα 16,5 χρόνια. Αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό άλλοθι.

Όσον αφορά στο παιχνίδι στο πρώτο σετ οι αθλήτριες  δεν μπήκαν στην ψυχολογία του αγώνα και το έχασαν με το  αρνητικό σκορ 9-25. Στο δεύτερο σετ έδειξαν κάποια σημάδια ανάκαμψης, όμως οι αντίπαλες είχαν ήδη πάρει την ψυχολογία και έστω δύσκολα κέρδισαν και σε αυτό το σετ. Στο τρίτο σετ η απογοήτευση και  το άγχος έκαναν πάλι την εμφάνιση τους και χάθηκε και αυτό. Πιστεύουμε ότι ήμασταν ο ευκολότερος αντίπαλος φέτος για τη Σκύδρα. Εμείς τους το κάναμε εύκολο… Σε δύο αγώνες δεν πήραμε ούτε σετ!!!

Τέλος, από την πλευρά μας δίνουμε πολλά συγχαρητήρια στους φιλάθλους του Γ.Σ.Κοζάνης. Έδωσαν μαζικά το παρών για να στηρίξουν τα κορίτσια μας, αλλά τους απογοητεύσαμε. Σαν κοινό όμως έδειξε ότι και βόλεϊ γνωρίζουν και πώς να υποστηρίξουν την ομάδα όταν το χρειάζεται.

*Διαιτησία από την κ. Πλιάχα από τη Βέροια και τον κ. Νάνο. Στη Γραμματεία η κ. Κορμπέτη.

*Από τη Διοίκηση παρόντες στο παιχνίδι ήταν ο Πρόεδρος Δημ. Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και ο έφορος στον πάγκο της ομάδας μας, ο Ταμίας  Πάρης Μουτσιούνας και ο Ειδικός Γραμματέας Κώστας Λατσκούλης.

*Τα σετ: 9-25, 23-25, 17-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης) : Σαχπαζίδου, Τσουτζίδου, Μαυροματίδου, Ερκέκογλου, Τσανακτσή, Φακίτσα, Παφίλη, Ζυμάρα, Δύντσικου, Κυρατζίδου , Κανίνα, Τότσκα, Ντέρου, Παπαζήση

 

 
ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ Η ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΚΛΙΜΑΚΙΑΚΟ ΤΗΣ ΕΟΠΕ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018 17:02

 


Η Δέσποινα Λαμπριανίδου η καλή αθλήτρια του τμήματος Παγκορασίδων που έχει προπονήτρια την Βάσω Παγούνη κλήθηκε στο Διακλιμακιακό Παγκορασίδων που θα διεξαχθεί από 2/4 μέχρι 6/4/2018 στο Μουζάκι Καρδίτσας. Συνολικά έχουν επιλεγεί για το Διακλιμακιακό 6 αθλήτριες από τις ομάδες της ΕΣΠΕΜ και αυτό το γεγονός αποτελεί τιμή για τον Γ.Σ.Κοζάνης και για τη δουλειά που γίνεται στα μικρότερα τμήματα. Η αναχώρηση των αθλητριών που έχουν επιλεγεί θα γίνει την 2 Απριλίου και η επιστροφή θα γίνει στις 6 Απριλίου 2018.


ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΣΠΕΜΑθλητές και αθλήτριες της Ένωσης θα πρέπει να βρίσκονται την Δευτέρα 2/4/2018 και ώρα 10.00πμ στο ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην Θεσσαλονίκη. Αναχώρηση πούλμαν 10.30πμ.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΠΕ

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την μετακίνηση των αθλητών-αθλητριών στο Διακλιμακιακό μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Συντονιστή κ. Μπάμπη Καρασαρλίδη (κιν. 6947-812-894)


Οι  Ενώσεις και οι Τοπικές Επιτροπές αναμένεται να φροντίσουν για νερά και σνακ για το ταξίδι των αθλητριών της Περιφέρειας μας.


ΟΙ ΑΘΛΉΤΡΙΕΣ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΕΣ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΜΑΖΊ ΤΟΥΣ:


1. ΥΠΕΎΘΥΝΗ ΔΉΛΩΣΗ ΓΟΝΈΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΊΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΉ ΤΟΥΣ (ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ Η ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΌΜΕΝΗ ΈΓΚΡΙΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ ΝΑ ΔΟΘΕΊ ΈΓΚΑΙΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΈΣ-ΑΘΛΉΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ-ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΣΑΣ ΜΈΣΩ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΊΩΝ ΤΟΥΣ).


2. ΒΑΣΙΚΆ ΕΊΔΗ ΥΓΙΕΙΝΉΣ (ΠΙΤΖΆΜΕΣ-ΣΤΟΜΑΤΙΚΉ ΥΓΙΕΙΝΉ-ΠΑΝΤΌΦΛΕΣ-ΠΕΤΣΈΤΕΣ).


3. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΉ ΑΓΩΓΉ (ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΧΡΌΝΙΑΣ ΑΣΘΈΝΕΙΑΣ π.χ. ΆΣΘΜΑ, ΑΛΛΕΡΓΊΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΎΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΆ ΟΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑΣ.


4. ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑΣ ΑΠΛΉ.


5. ΦΩΤΟΤΥΠΊΑ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ

ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΊΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΊΟΥ.


6. ΕΠΑΡΚΉ ΑΘΛΗΤΙΚΌ ΡΟΥΧΙΣΜΌ.


ΣΗΜΕΙΏΣΕΙΣ:


1. Οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτές στο κοινό αλλά απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση και η φωτογράφιση.


2. Υπεύθυνοι Προπονητές επιλογής και αξιολόγησης κοριτσιών.


Ø  Επικεφαλής Ομοσπονδιακός Παγκορασίδων κ. Κώστας Γκούντας


Ø  Ομοσπονδιακός Κορασίδων κ. Ανέστης Γιαννακόπουλος


Ø  Ομοσπονδιακός Νεανίδων κ. Νίκος Μπουτσουρής


Ø  Συνεργάτης Ομοσπονδιακού Παγκορασίδων κ. Βασίλης Παπαδημητρίου


Ø  Συνεργάτης Ομοσπονδιακού Παγκορασίδων κ. Μπέττυ Κουτσολία


Ø  Συνεργάτης Ομοσπονδιακού Κορασίδων κ. Σταύρος Βίτσιος


Ø  Συνεργάτης Ομοσπονδιακών Προπονητών κ. Μανώλης Μανωλάκης


Συμμετέχοντες Π.Ο.Π.


·         κ. Χριστίνα Πεταλά (ΕΣΠΕ Θράκης/Ανατ. Μακεδονίας)


·         κ. Κατερίνα Φαρμάκη (ΕΣΠΕΔΑ)


·         κ. Γιώργος Νικολογιάννης (ΕΣΠΑΑΑ)


Διοικητική Υποστήριξη


§  κ. Χαράλαμπος Καρασαρλίδης (Συντονιστής Αναπτυξιακού Β. Ελλάδος)


§  κ. Ευάγγελος Περόπουλος (Team Manager γυναικείων Εθνικών ομάδων)


3. Υπεύθυνοι Προπονητές επιλογής και αξιολόγησης αγοριών.


Ø  Επικεφαλής Ομοσπονδιακός Παμπαίδων κ. Γιώργος Μπακοδήμος


Ø  Ομοσπονδιακός Εφήβων κ. Παναγιώτης

Λακασάς


Ø  Συνεργάτης Ομοσπονδιακού Παμπαίδων κ. Μαρίνος Κουτσογιάννης


Ø  Συνεργάτης Ομοσπονδιακού Παμπαίδων κ. Παναγιώτης Γεωργούντζος


Συμμετέχοντες Π.Ο.Π.


·         κ. Παναγιώτης Τσότρας (ΕΣΠΕ Θράκης/Ανατ. Μακεδονίας)


·         κ. Σπύρος Κυριακάκης (ΕΣΠΕΔΑ)


·         κ. Γιάννης Σαλωνίτης (ΕΣΠΕΠ)


·         κ. Γιάννης Ρηγάκος (ΕΣΠΕΠ)


Διοικητική Υποστήριξη


§  κ. Παναγιώτης Καβαλλιεράκης-Φωκάς (Ταμίας Ε.Ο.ΠΕ.)


Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση οι Ενώσεις και οι Τοπικές Επιτροπές μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εθνικών Ομάδων κ. Φαίη Αποστολοπούλου (210-6801967) και κ. Ρήγα Ρηγόπουλο (210-6801963) καθώς και με τον Διευθυντή της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Περικλή Μπακοδήμο (210-6801968) ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. 

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 1-3 ΤΟ ΦΙΛΩΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ
Παρασκευή, 16 Μάρτιος 2018 19:23

 

.

Πολύ καλή εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών έκανε η ομάδα μας των Παγκορασίδων μέσα στο Αμύνταιο επί του γηπεδούχου Φιλώτα και κέρδισε με 1-3 σετ. Οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν έδειξαν αγωνιστικότητα από το πρώτο σετ που το έχασαν, κυριάρχησαν όμως σε όλα τα επόμενα και τελικά κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς. Αυτή η φετινή ομάδα μας των Παγκορασίδων παίζει ωραίο βόλεϊ και παράλληλα παίρνει αποτελέσματα ενώ όλες σχεδόν οι αθλήτριες δείχνουν απόλυτα εγκλιματισμένες στην έννοια της  ΟΜΑΔΑΣ.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος μας. Και καθώς πλησιάζει η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος  αποδεικνύεται και η χρησιμότητα της υπομονής που κάναμε από πέρσι, όταν ξεκίνησε η συλλογική προσπάθεια με παιδιά που δεν είχαν βάσεις, αλλά που τελικά τα  στηρίξαμε και με πολλή δουλειά φέτος παρουσιάζουν καλά αποτελέσματα. Και αυτά τα αποτελέσματα φαίνονται από το ότι φέτος σε 16 αγώνες η ομάδα μας έχει κατακτήσει ήδη –δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του-11 νίκες, ενώ πέρσι μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος τερμάτισε με 9 νίκες και 7 ήττες.

Κυρίως υπομονή και επιμονή επέδειξε η προπονήτρια τους Βάσω Παγούνη που εμπιστεύθηκε αυτά τα κορίτσια που φέτος δείχνουν σημαντικότατη βελτίωση. Άλλωστε σε όλα τα  τμήματα του Συλλόγου μας δουλεύουμε με  επιμονή, με  καθαρό σκεπτικό, και αναμένουμε η δουλειά όλων των αθλητριών και των προπονητών να δικαιωθεί και να φανεί το έργο τους. Ο Γ.Σ.Κοζάνης πάντα κοιτάει μπροστά. Με την προσπάθεια γινόμαστε  καλύτεροι, όχι με την γκρίνια και την κακομοιριά.

*Διαιτήτευσε ο κ. Πορτοκαλίδης. Στη Γραμματεία η κ. Κιουλτζοπούλου

*Κοντά στην ομάδα βρέθηκε ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης και ο σύμβουλος Ε.Αλεξόπουλος.

*Έφορος  της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης. (Δυστυχώς ο σχολαστικός διαιτητής του αγώνα δεν επέτρεψε τον έφορο της ομάδας  μας να καθίσει στον πάγκο…γιατί…καθυστέρησε να προσέλθει στον αγωνιστικό χώρο).

*Τα σετ: 25-21, 8-25, 19-25, 22-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Βάσω Παγούνη): Σημιτσή, Λαμπριανίδου, Ανουλίδου, Τσικοπούλου, Ζαφειρίου, Ματσαρίδου, Πεχλιβανίδου, Βλαχοπούλου Κ, Βλαχοπούλου Β,  Κωνσταντινίδου, Γκιαούρη ,Βότση ,Γιαννακίδου, Τότσκα

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΗΡΕΜΑ ΚΙ ΑΠΛΑ 3-0 ΣΕΤ ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ
Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2018 19:54

 


Την δέκατη  νίκη της  πέτυχε την περ. Κυριακή  η ομάδα των Παγκορασίδων  του Γ.Σ.Κοζάνης , απέναντι στον συντοπίτη Πήγασο. Καλή και σοβαρή εμφάνιση έκανε ο Γυμναστικός , με συμμετοχή απ΄όλα τα παιδιά που ήταν στην αποστολή.

Ήταν μια ακόμα νίκη και τίποτα περισσότερο. Πάμε για το επόμενο από τα 3 παιχνίδια που απομένουν. Βήμα-βήμα προχωράμε. Και δεν  ξεχνάμε ότι την ομάδα μας αποτελούν παιδιά 13 και 14 ετών. Η ομάδα μας αγωνίζεται εναντίον όλων των αντιπάλων της, ανεξάρτητα από το σε ποια βαθμολογική θέση βρίσκονται,  ήρεμα, δίχως πίεση, με σεβασμό στους εαυτούς μας και σε όλες τις ομάδες. Στο παιχνίδι με τον Πήγασο όπως προείπαμε,  έπαιξαν όλες οι αθλήτριες , η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, με τις νίκες και τους 3β που κερδίζει ενισχύει την αυτοπεποίθηση της και τα παιδιά βελτιώνονται σε τομείς που έχουν αδυναμίες.

*Άριστη η διαιτησία της κ. Καραπάνου. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης και ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας. Επίσης παρούσα ήταν η προπονήτρια των Ακαδημιών Μάρθα Ματσαρίδου και για τα δύο πρώτα σετ ο προπονητής Γυναικών Δημήτρης Τιτέλης.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 25-11, 25-10, 25-14

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Λαμπριανίδου, Σημιτσή, Ανουλίδου, Τσικοπούλου, Ζαφειρίου, Ματσαρίδου, Πεχλιβανίδου, Βλαχοπούλου Κ, Κωνσταντινίδου, Γκιαούρη, Βότση, Τότσκα Μ, Δημοπούλου, Μαμάτσιου 

 
Η ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2018 18:07

 

Την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, η Δέσποινα ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ  έχει κληθεί από τον Προπονητή εκλέκτορα της ΕΣΠΕΜ κ. Ευάγγελο Φωτόπουλο σε προπόνηση μαζί με ακόμα 14 αθλήτριες της Προεθνικής των Παγκορασίδων από τους γύρω συλλόγους της Δυτικής Μακεδονίας. Η προπόνηση των 15 αθλητριών θα γίνει στο κλειστό Γυμναστήριο της Πτολεμαϊδας  και έχει προγραμματιστεί για τις 17.00 οπότε οι αθλήτριες θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο νωρίτερα. Σε περίπτωση πιθανής απουσίας τους,  θα πρέπει να ενημερώσουν την ΕΣΠΕΜ τηλ. 2382023152 ή τους ΠΟΠ της Ένωσης κ. Φωτόπουλο Ευάγγελο και κ. Ρέτζιο Νικόλαο.

 
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΙΣ ΛΥΓΙΣΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ 3-1 ΣΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018 18:58

 

Δεν τα καταφέραμε στο σημαντικό παιχνίδι της περ. Κυριακής μέσα στην Αλεξάνδρεια και χάσαμε από τις γηπεδούχες με 3-1 σετ. Από αυτό το παιχνίδι προσδοκούσαμε αν όχι να το κερδίζαμε τουλάχιστον να παίρναμε τον 1β. Αλλά δεν τα καταφέραμε. Τι σημασία έχει ότι κερδίσαμε το πρώτο σετ. Ας προσέχαμε το ίδιο και στα υπόλοιπα ή ας βρίσκαμε λύσεις απέναντι στα σερβίς της Αλεξάνδρειας που προφανώς είχε καλύτερες επιλογές και γι αυτό μετά το 0-1 στα σετ γύρισε τούμπα όλο το παιχνίδι και μας κέρδισε με 3-1 σετ. Στο βόλεϊ όπως και σε όλα τα ομαδικά σπορ, το τέλος κρίνει τα πάντα, όχι η αρχή. Αγωνιστικότητα είχε μόνο στο πρώτο σετ ο Γ.Σ.Κοζάνης,   αλλά και πολλά λάθη στα υπόλοιπα. Λάθη που προήλθαν από το ψυχολογικό βάρος που είχαν οι αθλήτριες της ομάδας μας, το οποίο βάρος δεν άντεξαν. Περιμέναμε καλύτερη εμφάνιση, από  ένα σημείο και μετά όμως κόστισαν οι πολλές και σημαντικές απουσίες αφού έλειπαν 5 βασικές από την ομάδα και ουσιαστικά η σύνθεση που έπαιξε μέσα στην Αλεξάνδρεια ήταν η ομάδα των Κορασίδων

Το μόνο που πρέπει από δω και μπρος είναι να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι, να δείξουμε συνολικά ψυχραιμία, να βρούμε τις λύσεις, να κάνουμε ότι πρέπει για να προχωρήσουμε. Οι ομάδες δύσκολα χτίζονται, εύκολα διαλύονται.

*Με λάθη η διαιτησία κυρίως του Α΄ διαιτητή κ. Δαλκιράνη, καλύτερα πήγε ο Β΄ διαιτητής κ. Σαρακινίδης, αλλά όταν τα σετ κερδίζονται τόσο άνετα από τη νικήτρια ομάδα πόσα μπορείς να πεις για τη διαιτησία…

*Από τη Διοίκηση στο παιχνίδι ήταν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης και για λίγο ο Σύμβουλος Γιώργος Σιώλιας που αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους στο 1-1 σετ. Επίσης ήταν στο παιχνίδι ο έφορος των Παγκορασίδων Δημήτρης Παγούνης.

*Απουσίαζαν για διάφορους λόγους από το παιχνίδι οι: Μαυροματιδου, Τσανακτσή, Φακίτσα, Καρυπίδου, Σαχπαζίδου.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας η Μαρία Παπαχαντζή.

*Τα σετ: 29-31, 25-19, 25-6, 25-10

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ερκέκογλου, Παφίλη, Δύντσικου, Τιτέλη,Ζυμάρα, Κυρατζίδου, Τσουτζίδου, Ντέρου, Παπαζήση, Τότσκα,  Κανίνα, Πάπιστα

*

 
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΜΕ ΝΙΚΗ 3-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2018 18:49

 

Σε ένα δυνατό παιχνίδι την περ. Κυριακή η Γυναικεία ομάδα του  Γ.Σ.Κοζάνης κέρδισε με 3-0 σετ την αντίστοιχη του Πιερικού. Η νίκη επί του Πιερικού, ήταν υπόθεση καρδιάς, όχι μόνο αξίας. Το παιχνίδι εκ των προτέρων είχε ιδιαιτερότητες, δυσκολίες, αλλά, όλα αντιμετωπίσθηκαν σωστά από το σοβαρό και υπεύθυνο παιχνίδι που έκανε η ομάδα μας. Πολλά λόγια δε χρειάζονται. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα μπροστά μας, και φυσικά πρέπει να μείνουμε σε εγρήγορση και να μη χαλαρώσουμε, αλλά αντίθετα να προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις και την αγωνιστική εγρήγορση να βελτιώσουμε κάθε αδυναμία που έχουμε. Αξίζουμε τη χαρά  μετά από αυτή τη βαθμολογική ανάσα,  αλλά  απαιτείται να μείνουμε προσγειωμένοι, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με προσοχή και επιμέλεια και να είμαστε προσηλωμένοι στην προσπάθεια για το επόμενο παιχνίδι.

Και μάλιστα αυτή η νίκη επιτεύχθηκε απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο που κοντράρισε στα ίσα την ομάδα μας και που η θέση του Πιερικού στο βαθμολογικό πίνακα είναι πέρα για πέρα αντιπροσωπευτική της αξίας του.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τον προπονητή  του Γ.Σ.Κοζάνης, για την εικόνα προόδου της ομάδας μας και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που προστίθενται μέρα με τη μέρα στο παιχνίδι μας, και που αυτά βγαίνουν και μέσα στα παιχνίδια.

*Άριστη η διαιτησία της Α΄διαιτητού κ. Καραπάνου και της  Β΄κ. Κορμπέτη.  Παρουσίασαν υψηλού επιπέδου διαχείριση του αγώνα. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δ. Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος, ο Ταμίας  Πάρης Μουτσιούνας που ήταν ο έφορος στον πάγκο της ομάδας μας και ο Ειδικός Γραμματέας Κώστας Λατσκούλης.

*Τα σετ: 25-18, 25-23, 25-18

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Καρυπίδου, Σαχπαζίδου, Τσουτζίδου, Μαυροματίδου, Τσανακτσή, Φακίτσα, Ερκέκογλου, Παφίλη, Δύντσικου, Κανίνα, Ντέρου, Παπαζήση, Τότσκα, Κυρατζίδου 

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ 1-3 σετ
Τρίτη, 06 Μάρτιος 2018 21:07

 

Παιχνίδι από τα παλιά ήταν αυτό που έγινε το περ. Σάββατο στα Γρεβενά με τον τοπικό Γ.Σ.Γρεβενών. Τελικός νικητής ήταν ο Γ.Σ.Κοζάνης  εκτός έδρας με 1-3 σετ.

Ο Γ.Σ.Κοζάνης έφθασε σε μια νίκη καρδιάς και ψυχής, καθώς εμείς γνωρίζουμε ότι περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά τα προβλήματα μειώθηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οι αθλήτριες της ομάδας μας έπαιξαν συγκεντρωμένα και αποφασιστικά και δικαιώθηκαν από το αποτέλεσμα απέναντι στις γηπεδούχες που ήταν και είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας. Μπράβο στην ομάδα μας, στον προπονητή Δημήτρη Τιτέλη και στις αθλήτριες,  για τη νίκη, γιατί κράτησαν την ψυχραιμία τους στο τέταρτο σετ και τελικά το κέρδισαν με 24-26, ένα σετ που το κυνηγούσαν οι γηπεδούχες για να ισοφαρίσουν. Απέναντι μας ήταν μια εξαιρετική ομάδα που έχει αθλήτριες ταλαντούχες και δεν είναι διόλου τυχαίο ότι βρίσκεται τόσο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Η ουσία είναι ότι ο Γ.Σ.Κοζάνης  νίκησε δίκαια μία πολύ καλή ομάδα, την οποία συγχαίρουμε για την αθλητική προσπάθεια της. Και το τονίζουμε αυτό γιατί στον πρώτο γύρο στην έδρα μας ο Γ.Σ.Γρεβενών μας κέρδισε με 0-3 σετ.

*Πολύ σωστή η διαιτησία του κ. Γιαννόπουλου. Τα όποια λάθη έκανε τα θεωρούμε ανθρώπινα. Στη Γραμματεία η κ. Γιώτα.

*Από τη Διοίκηση τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και ο έφορος στον πάγκο της ομάδας μας.

*Τα σετ: 15-25, 17-25, 25-20, 24-26

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Δύντσικου, Παφίλη, Πάπιστα,  Κυρατζίδου, Τιτέλη, Τσουτζίδου, Ντέρου, Παπαζήση,  Κανίνα, Τότσκα, Τριφώνη, Μπουρνιώτη, Αθανασιάδου, Καλημέρη

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 2 από 135

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

 

 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ