Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018 


 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΑΡΙΣΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ 3-0 σετ

 

 

Την τέταρτη νίκη της σε 5 αγώνες κατέκτησαν οι Κορασίδες του Γ.Σ.Κοζάνης το Σάββατο 11/11/2017 παίζοντας ωραίο βόλεϊ κατά διαστήματα και δείχνοντας μεγάλα  σημάδια βελτίωσης από αγωνιστική σε αγωνιστική. Η νίκη της ομάδας μας πρόσθεσε ακόμα ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνουν οι Κορασίδες αλλά το κυριότερο είναι ότι κάνανε οι αθλήτριες μας και πάλι σοβαρή εμφάνιση. Ο προπονητής τους Δημήτρης Τιτέλης χρησιμοποίησε όλες τις κοπέλες που είχε μαζί του, όταν διαπίστωσε από τα πρώτα λεπτά του πρώτου σετ ότι ήταν ευκαιρία να αγωνιστούν όλες αλλά να παρουσιάσει και ωραίο θέαμα η ομάδα μας.

Μπορεί να έχουμε πετύχει τέσσερις νίκες σε 5 παιχνίδια, όμως ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Χρειάζεται να συνεχίσουμε έτσι, με τον ίδιο ρυθμό, την ίδια συγκέντρωση και την ίδια αφοσίωση και  με τη σοβαρότητα που απαιτεί ο κάθε αγώνας χωριστά και θα κάνουμε τον απολογισμό της προσπάθειας μας στο τέλος του πρωταθλήματος.

Όσο για την αντίπαλη ομάδα τον Αριστοτέλη Φλώρινας, μόνο στο δεύτερο σετ μας προβλημάτισαν, αλλά ακόμα και σε αυτό το σετ τα κορίτσια μας δεν άφησαν κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση ποια ομάδα θα έπαιρνε το τρίποντο.

*Κακή στιγμή για τη Δύντσικου στο δεύτερο σετ, όταν η αθλήτρια μας σε ένα μπλοκ της γύρισε το πόδι. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή και πάλι κατάγερη η Δήμητρα.

*Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Νάνου που συνεργάστηκε αρμονικά με την κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση στον αγώνα ήταν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γ. Ντέρος, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και ο Ειδικός Γραμματέας Κώστας Λατσκούλης.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 25-11,25-18,25-5

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ντέρου, Δύντσικου, Τσουτζίδου, Τιτέλη, Παφίλη, Πάπιστα, Κανίνα, Τότσκα, Ζυμάρα, Κυρατζίδου, Παπαζήση, Καλημέρη,  Μπουρνιώτη, Αθανασιάδου, Τζιμοπούλου.

 

 

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/11/2017

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στο ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ στις 14:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/11/2017

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ στο ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στις 18:00μμ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ- Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ στο ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στις 16:00μμ

 
ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ, ΒΟΤΣΗ, ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

 

Για προπόνηση με την Προεθνική Κοριτσιών της ΕΣΠΕΜ κλήθηκαν οι αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ Δέσποινα, ΒΟΤΣΗ Νεφέλη και ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Ευαγγελία. Η προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή 10/11/2017 και ώρα 16:00 στο ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Οι αθλήτριες θα πρέπει να βρίσκονται στο ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, δηλαδή στις 15:30.

Σε περίπτωση πιθανής απουσίας τους, οι αθλήτριες θα πρέπει να ενημερώσουν τον ΠΟΠ της Ένωσης κ. Φωτόπουλο Ευάγγελο τηλ. 6942019885 ή την Ένωση  τηλ. 2382023152, έως την προηγούμενη μέρα της προπόνησης.

Πέρα από αυτές τις χρηστικές πληροφορίες είναι σημαντικό να προοδεύουν όλες οι αθλήτριες του Συλλόγου και να βάζουν δύσκολα στους ΠΟΠ για το ποιες να πρωτοδιαλέξουν.

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ 0-3 ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ E-mail

 

Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας των Κορασίδων έκανε έναν αγώνα που χαρακτηρίζεται ως τοπικό ντέρμπι, να φαντάζει εύκολος. Όμως όλοι γνωρίζουμε ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εκ προοιμίου εύκολο, μια που χρειάζεται η ομάδα να μοχθήσει, να παίξει βόλεϊ αξιώσεων να αντιδράσει στην πίεση για να κατακτηθεί η νίκη και συνακόλουθα οι 3β. Η εικόνα του αγώνα, θετικότατη για τον Γ.Σ. Κοζάνης, που είχε εξαιρετική απόδοση σε ένα ματς που έγινε μέσα σε  κοσμιότατη ατμόσφαιρα, όπως παντού και πάντα πρέπει να είναι, ειδικά στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και κυρίως στα κορίτσια.

Δίκαιη ήταν η επικράτηση μας-τυπικά εκτός έδρας- μια νίκη που συνοδεύτηκε με σοβαρή εμφάνιση από όλα τα κορίτσια καθώς ο προπονητής τους κ. Δ.Τιτέλης τις χρησιμοποίησε όλες, άλλωστε τον βοήθησε και η διακύμανση του σκορ στα σετ. Έτσι  φθάσαμε στις 3 νίκες στα 4  παιχνίδια και είμαστε μέσα στο στόχο μας.

Μπράβο στα παιδιά και τον προπονητή τους, στον προπονητή  και τα παιδιά.

*Διαιτήτευσε με πολύ σωστές υποδείξεις ο κ. Νάνος. Συνεργάτισσα του η κ. Καρανίκου.

*Από την πλευρά της Διοίκησης το παρών στον αγώνα έδωσαν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος και ο Ειδικός Γραμματέας κ. Κώστας Λατσκούλης.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 16-25,15-25,14-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ντέρου, Τσουτζιδου, Δύντσικου, Τιτέλη,  Παφίλη, Πάπιστα, Κανίνα, Τότσκα, Ζυμάρα, Κυρατζίδου, Παπαζήση, Καλημέρη,  Tριφώνη, Παπαδοπούλου, Τζιμοπούλου

 
ΠΗΡΑΝ ΦΟΡΜΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

 

Την  Παρασκευή 3 Νοέμβρη 32017 η Διοίκηση του Γ.Σ.Κοζάνης μοίρασε σε αθλήτριες της ομάδας των Παγκορασίδων φόρμες με διαφήμιση της εταιρείας ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΤΕΒΕ. Πρόκειται για κατασκευαστική εταιρεία με την οποία έχει συνεργασία επαγγελματική ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης και θα διαφημίζεται φέτος από αρκετές αθλήτριες του τμήματος των Παγκορασίδων του Γ.Σ.Κοζάνης. Παρών στην προπόνηση ήταν ο κ. Δημήτρης Παφίλης, και ο κ. Βασίλης Παπακωνσταντίνου ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΤΕΒΕ που είναι χορηγός της ομάδας μας. Επίσης στην προπόνηση ήταν η έφορος κ. Μ.Παπαχαντζή. Την ώρα που άλλοι  σύλλογοι για κάθε παροχή προς τα παιδιά ζητούν και οικονομική συμμετοχή των γονέων τους εμείς αυτό δεν το κάνουμε και πάντα προσπαθούμε να βρίσκουμε χορηγούς που να καλύπτουν αυτές τις ανάγκες ιματισμού των αθλητριών των διαφόρων τμημάτων  της ομάδας μας.

 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ 0-3 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

 

Πολύ αποτελεσματικές οι αθλήτριες μας του τμήματος Νεανίδων καθοδηγούμενες από τον προπονητή τους Δ.Τιτέλη κέρδισαν οι τον Άτλα μέσα στο Κιλκίς με 0-3 σετ. Στο μόνο σετ που οι γηπεδούχες πρόβαλαν κάποια αντίσταση ήταν στο δεύτερο όπου όμως με καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές τα κορίτσια μας επιβλήθηκαν έγινε έτσι το 0-2 στα σετ και το τρίτο και τελευταίο σετ ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Αν και απουσίασαν από την ομάδα μας οι: Καρυπίδου, Φακίτσα,Μαυροματίδου,Τότσκα οι αντικαταστάτριες τους τα πήγαν εξίσου καλά και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.

Ωστόσο εύκολο παιχνίδι δεν υπάρχει στον αθλητισμό. Ούτε και εύκολη νίκη. Αυτά που ισχύουν και υπάρχουν, πράγματι, είναι η σοβαρή προσέγγιση στο παιχνίδι και ο σεβασμός στον αντίπαλο, στις αθλήτριες που αγωνίζονται,  στην ιστορία του, στο παρελθόν του. Αλλά και ο σεβασμός στους εαυτούς μας και στο όνομα της ομάδας μας του Γ.Σ.Κοζάνης το οποίο δημιουργήθηκε και παραμένει ψηλά, με αγώνες, κόπους  και θυσίες. Όλοι ευχαριστήθηκαν, οι γονείς που ακολούθησαν την αποστολή στο Κιλκίς είχαν μία ευκαιρία να ξεφύγουν από την καθημερινότητα τους και τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο και βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10β.

*Άριστη η διαιτησία του κ. Σαρακινίδη. Συνεργάτης του ο κ. Τσιαργαλής.

*Από τη Διοίκηση συνόδεψαν την ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα ο Πρόεδρος κ. Παφίλης και ο Αντιπρόεδρος κ. Ντέρος. Επίσης μαζί με την αποστολή βρέθηκαν στο Κιλκίς και αρκετοί γονείς των αθλητριών μας.

*Μετά το τέλος του αγώνα η Διοίκηση πρόσφερε στις αθλήτριες του τμήματος σάντουίτς και χυμούς.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 6-25,19-25,10-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ ( κόουτς Δ.Τιτέλης): Τσιαούση, Τσανακτσή, Ντέρου, Τσουτζίδου, Παφίλη, Δύντσικου, Τιτέλη, Παπαζήση, Πάπιστα, Ζυμάρα, Κανίνα, Κυρατζίδου,  Τριφώνη

 

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΕΤ ΗΡΘΕ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ

 

Τα εύκολα δύσκολα έκαναν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος των Παγκορασίδων οι αθλήτριες της ομάδας μας. Παίζοντας δυνατά στο πρώτο σετ έφτασαν εύκολα στο 14-22  και τότε έπαθαν μπλακ άουτ, έκαναν το ένα λάθος πίσω από το άλλο και… κατάφεραν, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται να το χάσουν με 25-23. Δηλαδή ήταν τόσα τα λάθη που οι γηπεδούχες πήραν στο πρώτο σετ από το 14-22 συνεχόμενα 11 πόντους κι εμείς μόνο έναν. Στο δεύτερο σετ τα κορίτσια της Αιανής είχαν την ψυχολογία, οι δικές μας αθλήτριες προσπαθούσαν αλλά δεν μπορούσαν να καθαρίσουν την υπόθεση και τελικά έστω και οριακά έχασαν και το δεύτερο σετ με 28-26.

Το 2-0 στα σετ φαίνεται ότι αφύπνισε τα κορίτσια μας που έπαιξαν πιο αποφασιστικά, πιο παθιασμένα και μείωσαν το σκορ σε 1-2 σετ, ενώ στο τέταρτο σετ δόθηκε σκληρή μάχη πάνω στο φιλέ, όταν με τις κατάλληλες οδηγίες και αλλαγές και από τον πάγκο ισοφαρίσαμε σε 2-2. Αλλά και στο τάϊ μπρέϊκ χρειάστηκε να επιστρατεύσουμε όλη μας την προσοχή και όλες τις ικανότητες στο καλό βόλεϊ για να χαμογελάσουμε έστω και συγκρατημένα αφού παρά τη νίκη μας χάσαμε τον ένα βαθμό που τον πήρε η Αιανή λόγω των 2 σετ που κέρδισε.

Η ομάδα μας των Παγκορασίδων είναι καινούρια, αρκετά παιδιά δεν είχαν παίξει ποτέ ξανά σε επίσημο αγώνα άρα, χρειάζεται ψυχραιμία, υπομονή, δουλειά και ποτέ να μη ξεχνάμε ότι είμαστε δίπλα ( και ) στις Παγκορασίδες μας, όπως φάνηκε έμπρακτα. Με συλλογική προσπάθεια και συγκέντρωση, με λιγότερο άγχος και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, θα έρθουν και τα πλατύτερα χαμόγελα.

*Με αρκετά αυστηρή διαιτησία και λάθη εις βάρος και των δύο ομάδων η κ. Καραπάνου. Συνεργάστηκε με την κ. Κορμπέτη.

*Από τη Διοίκηση στο παιχνίδι ήταν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Ειδικός Γραμματέας κ. Κώστας Λατσκούλης και ο Ταμίας κ. Πάρης Μουτσιούνας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 25-23, 28-26, 17-25, 21-25, 11-15

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Λαμπριανίδου,  Σιμιτζή Ζιώγα,  Γιαννακίδου, Βότση, Γκιαούρη,  Χατζηπαυλίδου, Τσικοπούλου, Κωνσταντινίδου, Βλαχοπούλου, Τότσκα Μ,  Κοβλακά,  Ανουλίδου, Ζυγανιτίδου.

 

 

 

 
ΠΡΟΓΡΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/11/2017

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ-Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ στο ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ στις 16:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/11/2017

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ-Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ στο ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ στις 16:00μμ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΑΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ-Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ στο ΔΑΚ ΑΙΑΝΗΣ στις 12:00πμ

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 11 από 136

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

 

 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ