Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018 


 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΣΤΗ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΠ Ε.ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ 3 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ

 

 

Στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης καλούνται οι αθλήτριες των Παγκορασίδων του Γ.Σ.Κοζάνης  ΒΟΤΣΗ Νεφέλη, ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ Δέσποινα , και ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ   για προπόνηση με την Προεθνική Κοριτσιών της ΕΣΠΕΜ. Συγκεκριμένα ο ΠΟΠ της ΕΣΠΕΜ κ. Ευάγγελος Φωτόπουλος κάλεσε τις 3 αθλήτριες μας μαζί με ακόμα 13 αθλήτριες της ίδιας ηλικίας και όλες μαζί θα κάνουν υπό την επίβλεψη του μια προπόνηση την Δευτέρα 20/11/2017 και ώρα 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης Κοζάνης. Οι αθλήτριες θα πρέπει να βρίσκονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης  μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, δηλαδή στις 16:30.

Το παρών στην προπόνηση θα δώσει και ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Δ.Παφίλης ως εκπρόσωπος του Δ.Σ. τηε ΕΣΠΕΜ.

 
ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

 

Η δουλειά που κάνει η Βάσω Παγούνη με το τμήμα των Παγκορασίδων αποδίδει καρπούς αν και μερικές φορές το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει την προπονήτρια και τις αθλήτριες. Όμως παρόλο που την Κυριακή χάσαμε στην Καστοριά με 3-1 σετ, η  εικόνα που παρουσίασαν τα κορίτσια μας, μας ωθεί να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερες προσπάθειες και να τις στηρίζουμε. Τα παιδιά μας κι η προπονήτρια τους, έκαναν τα πάντα, αγωνίσθηκαν με πείσμα, πάθος, με αποφασιστικότητα, έχουν πλούσιο ταλέντο, αρετές, αγαπούν το  βόλεϊ  και τον Γ.Σ.Κοζάνης. Η ομάδα μας δεν άξιζε να χάσει με την απόδοση που είχαν τα κορίτσια μας, παρουσίασαν καλό θέαμα, προσπάθησαν για το καλύτερο σε όλα τα σετ, έδειξαν ότι στις προπονήσεις γίνεται ποιοτική δουλειά

Έπεσαν μαχόμενες απέναντι σε μια καλή ομάδα, αλλά προδόθηκαν και από μια διαιτησία κατώτερη του αναμενόμενου ιδιαίτερα όταν ο αγώνας γίνεται στα πλαίσια του  πρωταθλήματος  Παγκορασίδων. Μια διαιτησία από την κ. Στεργιοπούλου που θα μπορούσαμε να της συγχωρήσουμε τα λάθη και να τα θεωρήσουμε ανθρώπινα, αν οι κατά τη γνώμη μας λανθασμένες  υποδείξεις δεν ήταν όλες εις βάρος της ομάδας μας αλλά ήταν μοιρασμένες…

*Με την είσοδο στο γήπεδο της αποστολής των Νεανίδων που έπαιζαν αργότερα, όλες οι αθλήτριες μας εμψύχωναν τα κορίτσια μας που πήραν ψυχολογία και μείωσαν το σκορ σε 2-1. Αυτή την εικόνα θέλουμε να τη βλέπουμε συχνότερα. Το ένα τμήμα να βοηθά το άλλο. Έτσι γίνονται οι σύλλογοι από ατσάλι.

*Για τη διαιτησία τα είπαμε. Σφύριξε η κ. Στεργιοπούλου και στη Γραμματεία από την ΕΣΠΕΜ ήταν η κ. Τζήμου.

*Από τη Διοίκηση την αποστολή ακολούθησαν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος και ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 25-20, 29-27, 22-25, 25-22

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Λαμπριανίδου, Βλαχοπούλου Κ., Ζαφειρίου,  Γκιαούρη, Γιαννακίδου, Χατζηπαυλίδου, Ματσαρίδου, Τσικοπούλου, Παπαδοπούλου, Βλαχοπούλου Β., Ανουλίδου, Σιμιτσή, Ζηγανιτίδου , Πεχλιβανίδου.

 

 

 

 

 

 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΑΜΑΧΗΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 3-0 ΣΕΤ

 

Ηταν καλύτερη από μας την Κυριακή το απόγευμα η γηπεδούχος ομάδα της Καστοριάς και νίκησε δίκαια με 3-0 σετ στο γήπεδο της, την ομάδα μας των Νεανίδων, σε συνάντηση για πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Δε χωρά αμφισβήτηση για το άξιο της επικράτησης των γηπεδούχων και για δικαιολογίες δε θα κάνουμε λόγο. Είναι βέβαια προφανές ότι οι αθλήτριες μας δεν έχουν ξεχάσει να παίζουν βόλεϊ, θεωρούμε ότι ήταν μια κακή παρένθεση αυτή η κακή εμφάνιση στην Καστοριά. Άλλοθι ασφαλώς πάντα υπάρχουν, αφού είχαμε απουσίες αθλητριών-Καρυπίδου, Τσιαούση, Τότσκα, Δύντσικου- που όλες τους είναι σταθερή αξία, αλλά όπως έχουμε πει δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες.

Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη και στον προπονητή μας και στις αθλήτριες και τους στηρίζουμε. Η απόδοση της ομάδας μας στην Καστοριά δεν μας επηρεάζει αρνητικά. Τη θεωρούμε κακή παρένθεση. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με αυτή τη νεανική ομάδα που τόχει η μοίρα της να αγωνίζεται κάθε χρόνο με αρκετά νέα πρόσωπα. Συγχαρητήρια στην Καστοριά για την επιτυχία της. Μας βρήκε σε άσχημη κατάσταση και μας τιμώρησε…Πέρα από αυτό εμείς στο παιχνίδι δεν μπήκαμε.

*Με λάθη η διαιτησία του κ. Σταθόπουλου, όμως αυτά τα λάθη δεν επηρέασαν την απόδοση της ομάδας μας. Συνεργάστηκε με την κ. Τζήμου που ήταν στη Γραμματεία.

*Από τη Διοίκηση στο παιχνίδι ήταν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γ.Ντέρος και ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 25-13, 25-11, 25-10

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Τσουτζίδου, Ντέρου, Πάπιστα, Ζυμάρα, Παφίλη,  Κανίνα, Καλημέρη, Τριφώνη, Μαυροματίδου, Παπαζήση, Τσανακτσή, Φακίτσα, Κυρατζίδου

 

 

 

 

 

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/11/2017

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στο ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ στις 14:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/11/2017

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ στο ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στις 18:00μμ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ- Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ στο ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στις 16:00μμ

 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ 0-3 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

 

Πολύ αποτελεσματικές οι αθλήτριες μας του τμήματος Νεανίδων καθοδηγούμενες από τον προπονητή τους Δ.Τιτέλη κέρδισαν οι τον Άτλα μέσα στο Κιλκίς με 0-3 σετ. Στο μόνο σετ που οι γηπεδούχες πρόβαλαν κάποια αντίσταση ήταν στο δεύτερο όπου όμως με καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές τα κορίτσια μας επιβλήθηκαν έγινε έτσι το 0-2 στα σετ και το τρίτο και τελευταίο σετ ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Αν και απουσίασαν από την ομάδα μας οι: Καρυπίδου, Φακίτσα,Μαυροματίδου,Τότσκα οι αντικαταστάτριες τους τα πήγαν εξίσου καλά και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.

Ωστόσο εύκολο παιχνίδι δεν υπάρχει στον αθλητισμό. Ούτε και εύκολη νίκη. Αυτά που ισχύουν και υπάρχουν, πράγματι, είναι η σοβαρή προσέγγιση στο παιχνίδι και ο σεβασμός στον αντίπαλο, στις αθλήτριες που αγωνίζονται,  στην ιστορία του, στο παρελθόν του. Αλλά και ο σεβασμός στους εαυτούς μας και στο όνομα της ομάδας μας του Γ.Σ.Κοζάνης το οποίο δημιουργήθηκε και παραμένει ψηλά, με αγώνες, κόπους  και θυσίες. Όλοι ευχαριστήθηκαν, οι γονείς που ακολούθησαν την αποστολή στο Κιλκίς είχαν μία ευκαιρία να ξεφύγουν από την καθημερινότητα τους και τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο και βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10β.

*Άριστη η διαιτησία του κ. Σαρακινίδη. Συνεργάτης του ο κ. Τσιαργαλής.

*Από τη Διοίκηση συνόδεψαν την ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα ο Πρόεδρος κ. Παφίλης και ο Αντιπρόεδρος κ. Ντέρος. Επίσης μαζί με την αποστολή βρέθηκαν στο Κιλκίς και αρκετοί γονείς των αθλητριών μας.

*Μετά το τέλος του αγώνα η Διοίκηση πρόσφερε στις αθλήτριες του τμήματος σάντουίτς και χυμούς.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 6-25,19-25,10-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ ( κόουτς Δ.Τιτέλης): Τσιαούση, Τσανακτσή, Ντέρου, Τσουτζίδου, Παφίλη, Δύντσικου, Τιτέλη, Παπαζήση, Πάπιστα, Ζυμάρα, Κανίνα, Κυρατζίδου,  Τριφώνη

 

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΑΡΙΣΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ 3-0 σετ

 

 

Την τέταρτη νίκη της σε 5 αγώνες κατέκτησαν οι Κορασίδες του Γ.Σ.Κοζάνης το Σάββατο 11/11/2017 παίζοντας ωραίο βόλεϊ κατά διαστήματα και δείχνοντας μεγάλα  σημάδια βελτίωσης από αγωνιστική σε αγωνιστική. Η νίκη της ομάδας μας πρόσθεσε ακόμα ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνουν οι Κορασίδες αλλά το κυριότερο είναι ότι κάνανε οι αθλήτριες μας και πάλι σοβαρή εμφάνιση. Ο προπονητής τους Δημήτρης Τιτέλης χρησιμοποίησε όλες τις κοπέλες που είχε μαζί του, όταν διαπίστωσε από τα πρώτα λεπτά του πρώτου σετ ότι ήταν ευκαιρία να αγωνιστούν όλες αλλά να παρουσιάσει και ωραίο θέαμα η ομάδα μας.

Μπορεί να έχουμε πετύχει τέσσερις νίκες σε 5 παιχνίδια, όμως ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Χρειάζεται να συνεχίσουμε έτσι, με τον ίδιο ρυθμό, την ίδια συγκέντρωση και την ίδια αφοσίωση και  με τη σοβαρότητα που απαιτεί ο κάθε αγώνας χωριστά και θα κάνουμε τον απολογισμό της προσπάθειας μας στο τέλος του πρωταθλήματος.

Όσο για την αντίπαλη ομάδα τον Αριστοτέλη Φλώρινας, μόνο στο δεύτερο σετ μας προβλημάτισαν, αλλά ακόμα και σε αυτό το σετ τα κορίτσια μας δεν άφησαν κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση ποια ομάδα θα έπαιρνε το τρίποντο.

*Κακή στιγμή για τη Δύντσικου στο δεύτερο σετ, όταν η αθλήτρια μας σε ένα μπλοκ της γύρισε το πόδι. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή και πάλι κατάγερη η Δήμητρα.

*Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Νάνου που συνεργάστηκε αρμονικά με την κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση στον αγώνα ήταν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γ. Ντέρος, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και ο Ειδικός Γραμματέας Κώστας Λατσκούλης.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 25-11,25-18,25-5

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ντέρου, Δύντσικου, Τσουτζίδου, Τιτέλη, Παφίλη, Πάπιστα, Κανίνα, Τότσκα, Ζυμάρα, Κυρατζίδου, Παπαζήση, Καλημέρη,  Μπουρνιώτη, Αθανασιάδου, Τζιμοπούλου.

 

 

 
ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ, ΒΟΤΣΗ, ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

 

Για προπόνηση με την Προεθνική Κοριτσιών της ΕΣΠΕΜ κλήθηκαν οι αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ Δέσποινα, ΒΟΤΣΗ Νεφέλη και ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Ευαγγελία. Η προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή 10/11/2017 και ώρα 16:00 στο ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Οι αθλήτριες θα πρέπει να βρίσκονται στο ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, δηλαδή στις 15:30.

Σε περίπτωση πιθανής απουσίας τους, οι αθλήτριες θα πρέπει να ενημερώσουν τον ΠΟΠ της Ένωσης κ. Φωτόπουλο Ευάγγελο τηλ. 6942019885 ή την Ένωση  τηλ. 2382023152, έως την προηγούμενη μέρα της προπόνησης.

Πέρα από αυτές τις χρηστικές πληροφορίες είναι σημαντικό να προοδεύουν όλες οι αθλήτριες του Συλλόγου και να βάζουν δύσκολα στους ΠΟΠ για το ποιες να πρωτοδιαλέξουν.

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ 0-3 ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ E-mail

 

Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας των Κορασίδων έκανε έναν αγώνα που χαρακτηρίζεται ως τοπικό ντέρμπι, να φαντάζει εύκολος. Όμως όλοι γνωρίζουμε ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εκ προοιμίου εύκολο, μια που χρειάζεται η ομάδα να μοχθήσει, να παίξει βόλεϊ αξιώσεων να αντιδράσει στην πίεση για να κατακτηθεί η νίκη και συνακόλουθα οι 3β. Η εικόνα του αγώνα, θετικότατη για τον Γ.Σ. Κοζάνης, που είχε εξαιρετική απόδοση σε ένα ματς που έγινε μέσα σε  κοσμιότατη ατμόσφαιρα, όπως παντού και πάντα πρέπει να είναι, ειδικά στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και κυρίως στα κορίτσια.

Δίκαιη ήταν η επικράτηση μας-τυπικά εκτός έδρας- μια νίκη που συνοδεύτηκε με σοβαρή εμφάνιση από όλα τα κορίτσια καθώς ο προπονητής τους κ. Δ.Τιτέλης τις χρησιμοποίησε όλες, άλλωστε τον βοήθησε και η διακύμανση του σκορ στα σετ. Έτσι  φθάσαμε στις 3 νίκες στα 4  παιχνίδια και είμαστε μέσα στο στόχο μας.

Μπράβο στα παιδιά και τον προπονητή τους, στον προπονητή  και τα παιδιά.

*Διαιτήτευσε με πολύ σωστές υποδείξεις ο κ. Νάνος. Συνεργάτισσα του η κ. Καρανίκου.

*Από την πλευρά της Διοίκησης το παρών στον αγώνα έδωσαν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος και ο Ειδικός Γραμματέας κ. Κώστας Λατσκούλης.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 16-25,15-25,14-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ντέρου, Τσουτζιδου, Δύντσικου, Τιτέλη,  Παφίλη, Πάπιστα, Κανίνα, Τότσκα, Ζυμάρα, Κυρατζίδου, Παπαζήση, Καλημέρη,  Tριφώνη, Παπαδοπούλου, Τζιμοπούλου

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 11 από 136

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

 

 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ