Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018 


 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΣΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Δευτέρα, 08 Μάιος 2017 17:38

 

 

Για το παιχνίδι των Παγκορασίδων μας την Κυριακή 7 Μαϊου 2017 στα Γρεβενά με 3-0 από τον γηπεδούχο Αστέρα, έχουμε να πούμε ότι αυτή η ήττα, δεν αλλάζει κάτι. Είμαστε βέβαιοι για την αξία της ομάδας μας, για την αποφασιστικότητα και τις ικανότητες της προπονήτριας και των αθλητριών. Εχουμε εμπιστοσύνη στην ποιότητα και στην κλάση τους. Έχουμε εμπιστοσύνη στην αγωνιστική πρόοδο που έχουν σημειώσει από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα. Είναι αυτή η ομάδα που όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα φάνηκε ότι αυτά τα κορίτσια τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν δουλέψει με πρόγραμμα και φιλοσοφία βόλεϊ.

Όσον αφορά σε αυτό το παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος μέσα στα Γρεβενά, οι γηπεδούχες ήθελαν τη νίκη γιατί διεκδικούν την τιμητική πρωτιά στον Γ΄ Όμιλο. Το, απο ένα σημείο και έπειτα,  άγχος πολλών κοριτσιών μας σίγουρα μας κόστισε και μας κοστίζει γενικά. Υπάρχουν και άλλα ζητήματα που αφορούν βέβαια  τη ροή του αγώνα, που αφορούν στην πρώτη μπάλα, στην ψυχραιμία που έλειπε, στα πολλά σερβίς που περιέργως χάνουμε ιδίως στο πρώτο σετ σχεδόν σε όλους τους αγώνες.

Σε κάθε περίπτωση και άσχετα με την ήττα εμείς στεκόμαστε δίπλα στην ομάδα μας και δεν αλλάζει τίποτα. Πιστεύουμε στην πρόοδο αυτών των αθλητριών που αυτή η αγωνιστική τους πρόοδος θα δώσει αποτελέσματα κυρίως του χρόνου στο πρωτάθλημα Κορασίδων. Η ουσία είναι μία. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης συμμετέχει κάθε χρόνο σε 4 αγωνιστικές διοργανώσεις της ΕΣΠΕΜ και μπορεί και γιατί έχει πληθώρα αθλητριών που όλες είναι πολύ καλές, αλλά και γιατί

η ομάδα μπορεί να μην κλονίζεται στα δύσκολα.

Όσον αφορά στον αγώνα στο πρώτο σετ τα κορίτσια μας δεν μπήκαν καλά ήταν νευρικά και το έχασαν εύκολα, το δεύτερο και το τρίτο σετ το πάλεψαν διεκδίκησαν σχεδόν μέχρι το τέλος το κάθε σετ, τα έχασαν αλλά από το παιχνίδι όλες βγήκαν πιο δυνατές. Η προπονήτριά τους Βάσω Παγούνη ήταν πολύ ευχαριστημένη στο τέλος του παιχνιδιού τις συγχάρηκε όλες για την αγωνιστικότητα και το πάθος τους αφού όπως έλεγε μετά το τέλος του αγώνα ακόμα και οι αντίπαλοι έδωσαν συγχαρητήρια στην προπονήτριά μας για την εικόνα της ομάδας μας. Μάλιστα απότι έλεγαν οι γηπεδούχες η μεταμόρφωση της ομάδας μας από τον αγώνα του α΄ γύρου όπου είχαμε πάλι χάσει με 0-3 σετ, είναι θεαματική.

*Άριστη η διαιτησία από τη  Στέλλα-Βασιλική Κανίνα (αθλήτρια του τμήματος Κορασίδων της ομάδας μας) ήταν πολύ προσεχτική και ακριβοδίκαιη. Συνεργάστηκε αρμονικά μαζί της και ο β΄ διαιτητής-από τον Αστέρα Γρεβενών- Τσιουμπέρης.

*Μια μικροένταση αποφεύχθηκε πριν από το παιχνίδι όταν ο Αστέρας Γρεβενών κατά παράβαση της προκήρυξης του πρωταθλήματος Παγκορασίδων ήθελε να βάλει Α΄ διαιτητή που προέρχεται από την ομάδα τους. Επενέβη ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Δ.Παφίλης και τελικά δέχθηκαν όλοι να εφαρμοστεί η προκήρυξη και διαιτήτευσε ως πρώτη διαιτητής η Σ.Κανίνα. Ωστόσο η πλευρά του Αστέρα έβαλε β΄ διαιτητή του Τσιουμπέρη που συνεργάστηκε καλά με την Κανίνα.

*Από τη Διοίκηση στον αγώνα ήταν παρόντες ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος . Επίσης ήταν και πολλοί γονείς που παρότρυναν τις αθλήτριές μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Διακρίναμε  τους γονείς της Κυρατζίδου, της Τσικοπούλου, της Καλημέρη, της Ντέρου, της Σιμιτσή τον  πατέρα της Γκιαούρη και τον πατέρα της Τίγγου.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 25-16, 25-22, 25-19

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Ντέρου, Κυρατζίδου,  Σιμιτσή,  Καλημέρη, Τιτέλη, Γκιαούρη, Αθανασιάδου, Τσικοπούλου, Τριφώνη , Τίγγου,  Μπουρνιώτη, Ανουλίδου.

 

 

 

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

 

 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ